Appen fungerede rigtig godt tidligere, man betalte og fik en tilbagemelding med det samme, som man kunne vise til den man havde betalt til. Nu har jeg lige oplevet at det overhovedet ikke kom nogen ti... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg er dybt skuffet over MobilePay's hÃ¥ndtering af min faktura. Jeg modtog aldrig den oprindelige faktura, og uden nogen form for kommunikation fra jer er sagen pludselig sendt til inkasso. Nu stÃ¥r je... ãã£ãšèŠã
Nej nej nej gud fader..nu skal der opdateres hver 7. Dag fordi idiotiske komplet cirkus agtige platte og vÊrdilÞse lalle glade elementer er blevet en del af en seriÞs Ting som at behandle pengesager.... ãã£ãšèŠã
Efter at Danske Bank solgte en stor ejerandel af MobilePay har app'en udviklet sig i en meget uheldig retning. App'en, der fÞr fremstod enkel og nem at betjene har nu udviklet sig til et rent kaos, de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
MobilePay er en app, der gÞr det nemt at betale i forretninger, på webshops og i apps. Og ikke mindst gÞr det nemt at overfÞre penge til venner og familie. Vi kalder MobilePay en digital pung med plads til flere kort. Hvert betalingskort sin betaling.
é£çµ¡å
Vester SÞgade 10, 6. sal, 1601, KÞbenhavn V, ãã³ããŒã¯
- 45 144 447
- mobilepay.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Dårlig service og teknisk system samt dårlig information
Vis jeg kunne som kunde hos MobilePay har jeg simpelthen valgt 0 stjerner.
Jeg ringer ligesom ind til MobilePay pga jeg sidder i denne situation pga Mobilpays tekniske fejl. At op til flere gange bliver jeg smidt ud nÃ¥r jeg skulle til at opfÞre penge fx eller fx sende til uddannet menes med bekendte man kender der har et dansk nummer. Ang nogle regninger. Da jeg har nÞdsaget at skulle slette min profil samt downloade og hente ingen at men er SÃ
Ã
DÃ
RLIG OPLYST. Om at pga man har navne/adresse beskyttelse kan man ikke fÃ¥ sin MobilePay profil gendannet pga de mener det ikke er nok information jeg har vitterlig sendt alle mine informationer for flere Ã¥r / mÃ¥neder og hun kunne se sidst hvornÃ¥r jeg havde oprettet en profil. Som var i december efter nÊsten samme problem. Hvor jeg fx ikke kunne logge ind jeg er ved at vÊre sÃ¥ skide trÊt af deres system fordi de Ã¥benbart har det med at DET KUNNER TIRSDAG OG ONSDAG det ville vÊre bedst at fjerne din navn/adressebeskyttelse fra ens kommune selvom dette ikke Þnskes pga private Ã¥rsager. Og derfor kan jeg kun scanne mit pas 1 gang hvor alt er okay indtil den siger SÃGER EFTER PAS!! Jeg har Ãrligt kÞrt rundt i Manniche Og stadigvÊk ikke fÃ¥et den hjÊlp jeg har ringet for og bedt om jeg fÃ¥r at vide en ting er den ene person og en anden ting at den anden person og sÃ¥ bilder hun mig egentlig ind i og siger at det har han kollega ikke sagt men det er jo klart fordi nÃ¥r man er kollega sÃ¥ hjÊlper man jo hinanden hvis der er noget modgang igennem kunderne og jeg har vÊret i gang siden denne her episode faktisk siden klokken 7 om morgenen til nu hvor jeg ikke har kunne scanne mit pas hvor den stadigvÊk siger op til flere gange at den sÞger efter pas og jeg skal hele tiden kÞre min telefon rundt om det forbandede pas i Gud og hvor lang tid og der sker ikke en skid og jeg ringede endda at hÞre om det kunne have noget med om han havde en udenlandsk pas eller en dansk pas de fortÊller mig at det var underordnet og det var lige meget sÃ¥ lÊnge den havde sÃ¥dan en chip som min pas ogsÃ¥ har som et helt normalt dansk pas her jeg forklarede op til flere gange at jeg har regninger der skal betales prÊcis i dag den 28. februar 2025 og de tager kun igennem MobilePay hvor den anden person jeg sÃ¥ snakkede med for cirka en halv time siden fortÊller mig at at jeg bare lige kan ringe til de her mennesker her og bede om en girokort og jeg bare lige kan bede om deres bankoverfÞrsel nummer men det kan jeg nemlig ikke fordi at de har hverken girokort eller registreringer af kort oplysninger som registreringsnummer og kontonummer og hvorfor de har valgt at gÞre det pÃ¥ den mÃ¥de det ved jeg ikke sÃ¥ nu sidder jeg med ð© til halsen jeg kan ikke betale mine medmennesker deres penge og jeg kan ikke fÃ¥ lov til at betale min regninger fordi de mener at jeg skal vente helt til pÃ¥ mandag og sÃ¥ godt som jeg kender dem at de er meget utilfreds med i forvejen at pengene ikke gÃ¥r ind prÊcis den 31. eller 30. sidst i mÃ¥neden og derfor kan de ikke vente med til at det skal betales enten den 1 eller den 5 i mÃ¥neden, Og det har jeg fuld forstÃ¥else for fordi jeg vil ogsÃ¥ blive sur hvis det var jeg ikke fik min penge til tiden sÃ¥ at de mener at man skal vente en tirsdag eller enten en onsdag for at Êndre sit navne beskyttelse sÃ¥ kan jeg ikke fÃ¥ lov til at oprette min profil ved at gendanne den igen og sÃ¥ bilder den 1 person mig ind hende som jeg talte med, ind at de vil snart fÃ¥ pÃ¥ et tidspunkt i en afdeling som har noget med de her pas oplysninger gÞre sÃ¥ de bedre kan hjÊlpe dig at guide dig igennem de her vejledninger her hvordan tingene skal gÞres fordi det hende her den fÞrste person ikke hjÊlpe mig med og jeg siger hvad gÞr jeg sÃ¥ i den her sÞvn her jamen der er jo ikke sÃ¥ meget at gÞre end at du prÞver at bruge din telefon og sÃ¥ kÞrer den rundt pÃ¥ dit pas og sÃ¥ indtil det bliver ved med at se om det kan lykkes og det fortÊller jeg sÃ¥ vedkommende at det har jeg gjort siden klokken 7 og jeg nÊgter at skal stÃ¥ og bruge hele min morgen/middag og eftermiddag aften og nat til at jeg kan fÃ¥ tilladelse til at kunne komme ind pÃ¥ min profil igen pÃ¥ grund af sÃ¥dan en lille teknisk fejl de har haft inde hos dem og jeg sÃ¥ er end i denne her situation og sÃ¥ siger personnummer to at hun synes ikke det var sÊrlig lÊnge at man skulle vente til pÃ¥ tirsdag eller onsdag nÃ¥r jeg ligesom ringer i dag for at fÃ¥ noget hjÊlp da jeg problemet her opstÃ¥et i dag sÃ¥ gÃ¥r man ogsÃ¥ ud fra som person at man faktisk gerne vil have den hjÊlp Men jeg fÞlte bare jeg blev hÞvlet ned over at jeg skulle belÊre os af nogle ting at det kunne man ikke og sÃ¥dan og sÃ¥dan noget sÃ¥dan og ja
Jeg fortÊller sÃ¥ til personnummer to at jeg synes Êrlig talt at de kunne gÞre deres arbejde meget bedre sÃ¥ man ikke skulle stÃ¥ og vente sÃ¥ mange dage pÃ¥ grund af sÃ¥dan en her ting sÃ¥ derfor skal I have nul stjerner i fortjener simpelthen ingen stjerner i det hele Taget i tager ikke folk seriÞs i belÊrer folk i noget i ikke har forstand pÃ¥ at fortÊlle om sÃ¥dan ð¡
Useless crap
Det er nu heller ikke muligt at giveâŠ
Det er nu heller ikke muligt at give feed-back mere - det er nok fordi de kun får negative feed-back.
Man kan stadig IKKE logge in via mail-adresse.
Man kan stadig IKKE se gebyret på HVER enkelt betaling.
Det er UFATTELIGT, at de ikke vil hjÊlpe deres kunder.
Jeg GLÃDER sÃ¥ meget til at der kommer et fornuftigt alternativ - sÃ¥ er jeg ikke mere pÃ¥ GetPaid = Get BÞvl.
mobilpay OK efter nogle problemer
FÞr fungererede mobilpay fint men nu .
Har ikke haft Mobilepay de sidste 2âŠ
Har ikke haft Mobilepay de sidste 2 måneder pga. jeres super opdatering !!! Den virker bare ikke på os der har gamle telefoner Huawie p9 Lite Andriode V 7.0 og der er prÞvet og geninstaller appen + det er prÞvet på en anden tlf. magen til den kan ikke finde landet når man starter appen
Problemfrit siden starten
Syntes, MobilePay har vÊret meget problemfrit for mig i det lille årti, jeg nu har brugt appen i. Det har altid vÊret brugervenligt, så kan varmt anbefales til en online handel!
I'm not going to use this product in myâŠ
I'm not going to use this product in my business anymore. It is expensive, difficult to use and customer service is not helpful. I was just charged a huge fee for a faulty transaction that I did not initiate and am going through a Kafkaesque process to get the cost back.
Mobilepay er blevet UBRUGELIGT!!
Mobilepay er IKKE FORBRUGERVENLIGT efter den nye opdatering!!!
Der kan ikke lÊngere fÞlges med i hvor meget du har brugt af dit maksimum - den mulighed er blevet fjernet.
Man får ikke nustillet maksimum ved årsskift men i stedet pr. 12. april - OG DET ER IKKE EN NULSTILLING!
Derimod en MÃRKVÃRDIG mÃ¥de, hvor du fÃ¥r forÞget dit maksimum for hver dag, med det belÞb du brugte samme dato Ã¥ret fÞr.
HVORDAN I ALVERDEN SKAL VI SOM FORBRUGERE KUNNE OVERSKUE DET?!?!?!?
Vi kan netop ikke se hvad der er brugt den dag året fÞr - og så dagen efter - og dagen efter igen.
DETTE ER SIMPELTHEN EN OMMER FRA MOBILEPAY!!!!
Vi er mange der må finde alternative lÞsninger!!!
Iâm sorry, enough is enough! Greedy!
Iâm sorry, and though I know you are a business who profits through your
Consumers, I truly welcome SWISS! Changing the terms of agreement is
Just to increase your profits - and of course, you are a Private equity who needs to make money!
But as soon as the Swedish SWISS is possible, you are OUT of my possibility to transfer money. 1% over the 4.000 is not OK! Even though I might only do that a
few times a year.
Baseret på den seneste hÊndelse.
Baseret på den seneste hÊndelse.
Jeg brugte det forkerte kort under betaling og appen fryser så man ikke lÊngere kan bruge den.
Helt vÊrdilÞst og heldigt at jeg ikke stod i en situation som så ofte hvor jeg er afhÊngig af betalingsmetoden.
Elendig UX hele vejen rundt
Alt fra deres hjemmeside til app levere en elendig UX. Det er som om ingen har overblik over hvordan man skaber en god kundeoplevelse hele vejen rundt.
Virkelig dårlige nye vilkår i har gang i
MobilPay er en Svindelplatform
Min gamle mor på 80 år, er lige blevet bedraget for 10.000 kr.. Det er alt for let at snyde mennesker.
a) Det er en svindelplatform
b) Det er en reklameplatform (gave muligheder)
c) Det er en Gebyrplatform
Familien har nu alle slettet Mobilpay, hjÊlp og gÞr det samme, mennesker udnyttes af bankerne.
VH Claus
FÃ R DU ET GEBYR !!!
Hvordan i alverden kan en professionel virksomhed skrive: Fra 24. marts får*) du et gebyr på 1%, når du sender over 4.000 kroner.
Et gebyr er da ikke noget man får, men noget man betaler.
*) der kunne stå
1) skal du betale et gebyr
2) trÊkker vi et gebyr
3) pålÊgges du et gebyr
Grådighed
Det er gået stÞt ned af bakke for mobilpay. FÞrst fusionerede de med vipps og fordyrede derved omkostningerne drastisk for butikker, så mange valgte at opsige samarbejdet. Og nu krÊver de procenter for overfÞrsler over 4000kr. Utroligt dumt.
Jeg vil personligt begynde at lave straks overfÞrsler istedet. Grådhighed skal ikke belÞnnes. Og ja så glÊder vi os til Apple cash kommer til Danmark. Så kan mobilepay forhåbentligt lukke butikken
Om et Ã¥r er det nok 0,99% (hvorfor ikkeâŠ
Om et år er det nok 0,99% for samtlige overfÞrsler (hvorfor ikke kalde det 1%) ligesom erhvervsdrivende betaler. Hvorfor overhovedet sÊtte det i verden når alle taber på det. MobilePay er et af de mange smarte finansielle aktÞrer, som drÊner almindelige mennesker for penge DROP MobilePay
Svineri!
Det er simpelthen noget svineri at tage 1% for overfÞrsler over 4000.- kr mellem private!!! Fremadrettet bliver det så ikke via MP!
Alle flås nu - Danske bank lÞber fra deres ord.
Alle flås - griskhed over hele linjen - fÞj.
For altid er indtil mercedens skal betales
Citat 2016
"Private overfÞrsler forbliver gratis
På spÞrgsmålet om, hvorvidt Danske Bank har overset noget lovgivningsmÊssigt for de private brugere, som sender penge til hinanden via MobilePay, lover Danske Bank-chefen, at der intet bliver Êndret her.
- Danske bank har lovet, at det forbliver gratis for private, og det står vi 100 procent ved, siger Jesper Nielsen.
For altid?
â Ja.
"
Jesper Nielsen fra Danske Bank til TV".
Ikke brug MobilePay
Ikke brug MobilePay, dårlig oplevelse generelt. Gebyrene var sÞmmene i kisten
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ