De favoriete nachtlamp van onze dochter ging na 6 maanden helaas stuk. Het aansluitventiel (oplaadpoort) was bij het insteken van de oplader de lamp in gervallen.. Dochter teleurgesteld. Na het stur... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
We hadden in december een sterren projector besteld en deze was super mooi. Nu in april werkte deze ineens niet meer en hadden we een teleurgestelde zoon. Na een mail gestuurd te hebben kregen we onm... もっと見る
Nadat ik eerst ontevreden was omdat ik iets besteld had wat de volgende dag geleverd zou worden, en het 2 dagen later zou komen, heb ik contact gezocht. Dit hebben ze echt perfect opgelost door iema... もっと見る
Wat een adequate reactie zojuist van Mobstore op mijn slechte review. Na onderzoek van onzer beide zijden, blijkt dat een andere verkoper via Bol.com de naam Mobstore gebruikte. Mij niet opgevallen... もっと見る
企業情報
Mobstore B.V. について
当該企業による記述

Altijd de beste kwaliteit
Mobstore is een Nederlands merk met als prioriteit producten aan te bieden tegen een betaalbare prijs met gegarandeerd de beste kwaliteit. Alle producten worden duurzaam ontwikkeld en gemonteerd binnen Europa. Dit maakt Mobstore op het gebied van kwaliteit en vertrouwen een merk waarop gebouwd kan worden.
30 dagen gratis retourneren
Je krijgt van ons 30 dagen de tijd om onze Mobstore producten uit te proberen. Kom je er na 30 dagen achter dat het product toch niets voor jou is? Geen probleem, dan kan je eenvoudig gratis retourneren.
1 jaar garantie
Om de kwaliteit van ons product te waarborgen, krijg je 1 jaar garantie op je bestelde Mobstore producten. Gaat er binnen deze periode iets stuk? Geen probleem! We zullen je dan een nieuwe toesturen.
De klant staat bij Mobstore centraal. Mobstore zet zich er voor de volle honderd procent in om jou als klant blij te maken.
連絡先
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
De verkoper verzend het vlot naar de…
De verkoper verzend het vlot naar de leverancier maar die is zo vlot niet.
Deze webshop is super
Deze webshop is super, in een paar dagen
heb je het bestelde in huis. Je kan er helemaal op vertrouwen
Geen poespas
Al een aantal keren wat besteld. Geen poespas, simpel, duidelijk goede service en binnen 24uur geleverd. Gewoon 🔝
Snel verstuurd
Snel verstuurd, afstandsbediening werkt niet, ik kreeg meteen een nieuwe toegestuurd. Top afgehandeld.
Goede kwaliteit en snelle levering.
Prima product
Prima product, maar... Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis dat klopt niet.
Klachtbehandeling
Er was een klacht. Heb ze via de app contact en kreeg snel bericht terug. Werd aandachtig naar mijn klacht gekeken. Krijg keurig netjes een nieuwe opgestuurd.
magische oplaad kabel…
Al meer maals een magische oplaad kabel bestel echt een super systeem.
Ook onderdelen los te bestellen zodat je het voor al je apparaten kunt gebruiken.
Snelle levering en kwalitatief goede…
Snelle levering en kwalitatief goede oplaadkabels (iPhone) voor redelijke prijs
Prima service
Snelle levering en goed product.
verkeerde bestelling supersnel opgelost
Ik had verkeerde connectors besteld (niet goed gelezen) en die passten dus niet. Via de app gemeld en er werd meteen gereageerd en ik krijg nieuwe connectors opgestuurd, zonder kosten. Geen duur product, maar toch: super coulant en een efficiënte aanpak van wat voor mij toch wel een issue was.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。