Mobylife

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk service av dem pÃ¥ Stockholmskontoret! Tecknade vÃ¥ra Abonnemang samt kör-journaler av Mia pÃ¥ Stockholms kontoret. Vi Àr jÀttenöjda tack 🙏🏌

5぀星のうち5の評䟡

Hyggelig betjening- Til tross for at det var en LG G7 tlf ( mye telefon for en rimelig penge! I Norge kjÞper majoriteten de aller dyreste mobiltelefoner da de stort sett er primitivt merkebevisste -... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

bra service, men krÃ¥ngligt att skriva ut porto för telefon, fick vÀnta lÀnge pÃ¥ min telefon önskat att jag erbjudits en lÃ¥netelefon, man kan ju se att jag skött telefonen och mina Ã¥taganden. jag Àr n... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mycket nöjd med hanteringen! Trots att jag under reparationstillfÀllet fick meddelande om att reparationen skulle ta lÀngre tid Àn förvÀntat p.g.a. att det saknades reservdelar, sÃ¥ fick jag tillbaka m... もっず芋る

䌁業情報

1. 乗り物・運茞

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Mobylife Àr ledande i Norden på service och reparationer av mobila enheter. Hos oss får du snabbt, enkelt och sÀkert en auktoriserad reparation med originaldelar och bibehållen fabriksgaranti. Dessutom lÀmnar vi alltid 3 månaders garanti på reservdelar och utfört arbete.

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

すべおのレビュヌ

(1,133)

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Det tog lång tid och allt jag sparat

Det tog lång tid och allt jag sparat var borta

Hej Torsten!

Tusen tack för ditt omdöme.
Jag kan se att vi mottog enheten den 27/9 och skickade tillbaka den 1/10. Anledningen till vÀntetiden var för att vi vÀntade på reservdelar.
Vi rekommenderar alltid att man gör en sÀkerhetskopia av innehållet, eftersom många av våra reparationer krÀver en återstÀllning. Vi gör en kvalitetskontroll i förbindelse med reparationen, för att se till att enheten Àr i tipp-topp skick, och den gamla mjukvaran kan göra att enheten Àr långsammare Àn den ska, eller orsaka andra funktionsproblem.
Jag Àr ledsen att din reparation tog lÀngre tid Àn förvÀntat.

Ha en strålande dag.

😁👍

😁👍🀩👌👍👍👍👍

Hej Osama!

En Emoji sÀger mer Àn tusen ord - tusen tack för ditt fina omdöme !

Bytte skÀrm pÃ¥ en Iphons XS och det

Bytte skÀrm på en Iphons XS och det gick snabbt och blev bra.

Hej Johan!

Vad skönt att höra! Jag håller tummarna för att skÀrmen håller i lång tid framöver :-)

Reparation gick snabbare Àn vÀntat

Reparation gick snabbare Àn vÀntat trots bestÀllningar av reservdel som saknades, hela telefonen blev piggare dessutom (batteritid och respons), kanske för att mobylife uppgraderade maskinvara m.m.
Mkt nöjd :)

Hej Jonas,

Stort tack för ditt fina omdöme! Reservdelsbrist Àr aldrig roligt men vi har ganska snabba leverantörer :-) Skönt att din upplevelse var positiv trots detta!

Mycket nöjd

Mycket nöjd, och snabbt utförd,kunde också följa min service digitalt.

Hej Roy!

Tack för dina positiva ord - det betyder vÀldigt mycket för oss :-)

VÀldigt snabb service!

Hej Stefan,

Vad kul att du tyckte så! Vi Àr glada för att du tog dig tiden att lÀmna ett omdöme om oss :-)

Ha en toppenbra dag!

UtmÀrkt

UtmÀrkt. Gick snabbt

Hej Senna!

Skönt att höra att du blev nöjd, det vÀrmer i höstmörkret :-)

5぀星のうち2の評䟡

Jobbigt nÀr telefonen

Jobbigt nÀr telefonen, som bara var 3 månader måste skickas in 3 gånger innan jag fick en ny,. Jag har 3 mil in till Teliabutiken, och 1:a gången fanns ingen lånetelefon. Sedan nÀr man får tillbaka telefonen ska allt startas om.

Hej Ann-Kristin!

Först och frÀmst vill jag tacka dig för att du tar dig tid att ge en recension om oss.
Jag förstår verkligen att det Àr frustrerande att vara utan telefonen flera gånger.
NÀr vi fick in din telefon så verkade felet bero på mjukvaran, eftersom det godkÀndes i våra tester efter en uppdatering. Men eftersom felet kom tillbaka så var felet tyvÀrr allvarligare Àn så och kretskortet skulle bytas. Då detta konstigt nog inte heller löste problemet så fick vi godkÀnt av producenten att byta ut enheten istÀllet.
Jag Àr ledsen att det blev en utdragen historia, men jag håller tummarna för att din nya telefon uppför sig ordentligt.

Ha en hÀrlig dag.

5぀星のうち2の評䟡

ag hade 2 stor problem med min samsung

ag hade 2 stor problem med min samsung S9, (1) batteri och (2) ingen mobil data nÀr man pratade med mobil.
De har bytt många delar (6 stycken tror jag) men inte batteriet.
Fortfarande den andra problemet Àr kvar. Batteriet också Àr inte bytts och Àr ganska dålig , dock nu tat det lite lÀngre tid att urladda.
Så jag förstår inte varför de bytt många delar och problemen Àr fortfarande kvar.
Det var också konstig att de skrev inte ingenting om varför de bytt inte batteriet och pratade ingenting om det. Jag kunde bara veta mer om det efteråt.

Mobylife からの回答

Tack för att du tog dig tid att lÀmna ett omdöme om oss, det uppskattas!
Det stÀmmer att vi bytte flera delar men inte batteriet. Eftersom vi Àr en auktoriserad verkstad, så byter vi bara de delar som Àr bevisligen defekta. Batteriet testades, men bedömdes inte vara dåligt.
Som regel så skriver vi en arbetsbeskrivning som förklarar arbetet som utförts, samt att övrigt har testats enligt tillverkarens riktlinjer, beklagar om detta inte tydligt framgick.
Jag kan tipsa om ett par saker som kan ge bÀttre batteriprestanda, till exempel stÀnga av BlueTooth, GPS och WiFi nÀr det inte anvÀnds. Att ha många appar på telefonen drar också batteri, så testa gÀrna att avinstallera dem som du inte anvÀnder. Du kan också skruva ner för ljusstyrkan på skÀrmen. Det kan också vara bra att stÀnga ner öppna appar, samt starta om telefonen ibland (det Àr trots allt som en liten dator).
Jag hoppas att detta var till hjÀlp. Skulle du fortfarande anse att batteriet fungerar som det ska, så kikar vi naturligtvis gÀrna på det igen.

Snabb service

Hej Anna!

Vad bra! Vi vet hur tråkigt det Àr att vara utan telefonen, så vi försöker se till att ha korta reparationstider. Tack för att du uppmÀrksammade detta :-)

5぀星のうち1の評䟡

DÃ¥lig kommunikation om nÀr produkten Àr

Dålig kommunikation om nÀr produkten Àr fÀrdig reparerad. Hade det skett lite mer utförlig kontroll hade felet upptÀckts vid tillfÀlle 1 istÀllet för nummer 3.
Vid 3e tillfÀllet fick jag nya problem, då vibratorn inte funkade.

Hej Daniel,

Tack för att du lÀmnade ett omdöme om oss, vi uppskattar all feedback.
Jag kan se att vi inte lyckades att återskapa felet de två första gångerna, men efter den tredje gången, då felbeskrivningen var mycket mer utförlig så gick det bra och vi bytte då ut kretskort och display. Är det efter den reparationen som du upplever problem med vibratorn?
Vi erbjuder reparationsgaranti på vårt arbete, så om du upplever problem så kikar vi naturligtvis gÀrna på den igen. Beklagar att du har fått skicka in den flera gånger. Jag tar din feedback till ansvarig för teamet som har hanterat denna reparation.
Om du har några frågor eller funderingar Àr du vÀlkommen att kontakta mig på trustpilot@mobylife.com.

Ha en fin dag.
Med vÀnliga hÀlsningar, Pia @Mobylife

Fungerar bra

Hej Therese!

HÀrligt! Tack för att du ville dela med dig av din upplevelse :-)

Mobil

Snabbt och inget krångel 🙂

Hej Daniel,

Det låter precis som det ska, och precis så som vi vill uppfattas :-)

Tusen tack för ditt fina omdöme!

5぀星のうち5の評䟡

Snabbt och smidigt till ett bra pris!

Hej Loui

Tusen tack för ditt fina omdöme, det vÀrmer i höstmörkret :-)

SÀmsta ever.

SÀmsta ever.
LÀmnat in mobilen tre gånger till er och ni har fortfarande inte lagat den. Så jÀkla dåligt!!!

Hej Amanda,
Jag Àr ledsen att du haft en dålig upplevelse med Mobylife.
Första gången lyckades vi inte återskapa felet, vilket Àr ett kriterium för att vi ska kunna utföra reparation. Andra gången bytte vi kretskort, men eftersom detta inte heller löste problemet har vi nu ansökt om reklamation direkt hos tillverkaren.
Jag Àr ledsen att det har behövts ett flertal reparationsförsök med hoppas på positivt beslut från tillverkaren inom kort så att du istÀllet får en ny enhet.
Tack för att du tog dig tid att lÀmna ett omdöme om oss.
Ha en fin dag.
Med vÀnliga hÀlsningar, Pia @Mobylife

Trevligt bemötande.Snabb reperation.

Hej Rune,

Tack så mycket, vi blir riktigt glada och stolta nÀr vi lÀser så hÀr fina omdömen :-)

Snabbt arbete

Snabbt arbete, ca.1 vecka, bra!

Hej Lars-Erik!

Vi tackar för ditt fin-fina omdöme :-)

Snabb service

Snabb service. Bra utfört jobb. Framför allt super smidigt.

Hej Henrik!

Tusen tack för ditt fina omdöme, det vÀrmer i höstmörkret :-)

Professionellt och smidigt

Professionell hantering och smidig kommunikation under reparationens gång. Rekommenderas.

2019幎11月2日

Hej Alfred!

Tusen tack, vad roligt att höra :-)

Kusetusta

ENSINÄKI!! Luvataan tunnissa puhelin nyt on kulunut jo 4pÀivÀÀ puhelimen viennistÀ.

2019幎10月31日

Mobylife からの回答

Hei ja kiitos palautteesta!
Huollamme kyllÀ puhelimet jopa tunnissa mutta mikÀli meillÀ ei ole tarvittavaa varaosaa suoraan hyllyssÀ, niin silloin huoltoaika voi valitettavasti pitkittyÀ.
Pahoittelut huollon viivÀstymisestÀ.

YstÀvÀllisin terveisin,