Mobylife

Trustpilot にアクセスしおいただき、ありがずうございたす。残念ながら、この䌁業のりェブサむトが閉鎖されたため、こちらにレビュヌを曞くこずはできなくなりたした。ご質問がありたしたら、ご遠慮なくお問い合わせください。

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk service av dem pÃ¥ Stockholmskontoret! Tecknade vÃ¥ra Abonnemang samt kör-journaler av Mia pÃ¥ Stockholms kontoret. Vi Àr jÀttenöjda tack 🙏🏌

5぀星のうち5の評䟡

Hyggelig betjening- Til tross for at det var en LG G7 tlf ( mye telefon for en rimelig penge! I Norge kjÞper majoriteten de aller dyreste mobiltelefoner da de stort sett er primitivt merkebevisste -... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

bra service, men krÃ¥ngligt att skriva ut porto för telefon, fick vÀnta lÀnge pÃ¥ min telefon önskat att jag erbjudits en lÃ¥netelefon, man kan ju se att jag skött telefonen och mina Ã¥taganden. jag Àr n... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mycket nöjd med hanteringen! Trots att jag under reparationstillfÀllet fick meddelande om att reparationen skulle ta lÀngre tid Àn förvÀntat p.g.a. att det saknades reservdelar, sÃ¥ fick jag tillbaka m... もっず芋る

䌁業情報

1. 乗り物・運茞

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Mobylife Àr ledande i Norden på service och reparationer av mobila enheter. Hos oss får du snabbt, enkelt och sÀkert en auktoriserad reparation med originaldelar och bibehållen fabriksgaranti. Dessutom lÀmnar vi alltid 3 månaders garanti på reservdelar och utfört arbete.

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

すべおのレビュヌ

(1,133)

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Jag vill ge 6 (sex) av 5 möjliga poÀng

Jag vill ge 6 (sex) av 5 möjliga poÀng till Mobylife, jag kunde inte vara nöjdare! Mobylife gjorde en mycket schyst och korrekt bedömning av mitt reklamationsÀrende, dessutom på bara några få dagar! :)

Hej Lotti,

JÀttestort tack för ditt positiva omdöme, det vÀrmer en sån hÀr grå höstdag :-)
Vi Àr superstolta och glada över att du blev nöjd.

5぀星のうち5の評䟡

super bra system dÀr ni uppdaterar det

super bra system dÀr ni uppdaterar det ni gör och hur lång ni har kommit

Hej Mikael,
Tusen tack för ditt positiva omdöme, det uppskattas verkligen :-)

Helt vÀrdelöst

Helt vÀrdelöst! Fick tillbaka mobilen som lÀmnats in för att kameran lagt av, utan att problemet var åtgÀrdat. Var tvungen att reklamera den direkt igen.

Hej Karin!

Tack för din feedback, det låter som att vi har varit lite otydliga hÀr, vilket jag beklagar.
Vi har haft enheten hos oss två gånger, men ingen av gångerna har vi lyckats återskapa felet.
DÀrför har vi endast uppdaterat mjukvaran, då det ibland kan vara gammal mjukvara som stÀller till det.
Du får hemskt gÀrna lÀmna in den en tredje gång för felsökning, och för att underlÀtta vår felsökning så hade vi uppskattat en mer detaljerad felbeskrivning, exempelvis hur ofta det hÀnder, vilka appar som har varit igång nÀr felet sker och liknande, så att vi har några steg att följa för att återskapa felet som du upplever.
Jag förstår verkligen att ingen skickar in sin telefon för skojs skull, men eftersom vi Àr en auktoriserad verkstad så måste vi kunna bevisa för producenten att enheten Àr defekt.

Jag beklagar frustrationen som detta har skapat.

5぀星のうち5の評䟡

Snabbt och enkelt att skicka och att

Snabbt och enkelt att skicka och att man kolla status på hela servis
kom hem snabbare Àn berÀknat. >TUMMEN UPP

Hej Petri!

Vilket hÀrligt omdöme, det uppskattas verkligen :-)
Skönt nÀr allt bara går som på rÀls!

Ha en hÀrlig dag.

5぀星のうち4の評䟡

Det jag saknade var att jag inte fick

Det jag saknade var att jag inte fick reda på vad som blivit fel och dÀrmed kunde förstå varför telefonen måste bli helt raderad inuti.

Hej Mikael,

Tack för ditt positiva omdöme!
Ibland kan det vara svårt att lÀsa ut exakt varför ett fel uppstod, men vi kunde analysera oss fram till att kretskortet var defekt. Inget handhavandefel utan ett fel på sjÀlva produkten. TyvÀrr innebÀr detta att allt innehåll försvinner, och dÀrför rekommenderar vi alltid att man tar en backup av innehållet innan man lÀmnar in den. Många av våra garantireparationer krÀver tyvÀrr återstÀllning på grund av att nedladdat innehåll kan orsaka funktionsstörningar - och vi vill ju sjÀlvfallet se till så att allt Àr tipptopp nÀr enheten lÀmnar oss. Hoppas att detta gav lite klarhet till varför vi gjorde som vi gjorde.
Ha en fin-fin dag!

snabbt och smidigt.

Hej Jesper!

Tack för ditt fina omdöme och alla stjÀrnorna, de lyser upp i höstmörkret :-)

Ha en fin-fin dag!

Ingen nöjd kund

TyvÀrr har jag inte någon god erfarenhet efter att ha haft telefonen inlÀmnad på detta företag. Hann knappt starta upp telefonen efter jag hÀmtat den efter reparation förrÀn nya fel upptÀcktes. Den gick i skytteltrafik mellan Telia och företaget. En av gångerna jag åter lÀmnade in den gick det inte att ringa med telefonen. Tur att jag sparat min gamla telefon eftersom jag var utan telefon i ca 1 månad.

Hej Pia,

Vad tråkigt att höra, jag Àr ledsen att du fick vara utan din telefon så lÀnge.
Ibland Àr det lite lurigt eftersom det vid första anblick verkade vara ett typiskt mjukvarufel, dÀr felet inte heller visade sig hÀr på verkstaden efter uppdateringen.
TyvÀrr visade det sig tyvÀrr vara allvarligare Àn så och hela kretskortet skulle bytas.
Hoppas att den fungerar som den ska nu efter senaste reparationen.

Tusen tack för din vÀrdefulla feedback, jag önskar dig en fin dag.

Laite lÀhetetty 4 viikkoa sitten

Laite lÀhetetty 4 viikkoa sitten huoltoon. Otan yhteyttÀ kun mitÀÀn ei kuulu ja ilmoitetaan etteivÀt he ole saaneet laitetta. Kallis puhelu postille mistÀ saan tiedot ettÀ mobylife lunastanut laitteen jo kolme viikkoa sitten. NÀmÀ tiedot mobylifelle ja nyt sieltÀ sanotaan ettÀ laite on postitettu dnalle, ja minkÀhÀn takia?! Nyt dna yrittÀÀ etsiÀ laitetta mikÀ on lÀhetetty jonnekkin ilman minun, laitteen omistajan tietoja. Asiakaspalvelu mitÀÀnsanomatonta.

Mobylife からの回答

Hei ja kiitos palautteestasi!
Pahoittelumme ongelmista laitteesi huollon suhteen. En valitettavasti osaa sanoa tarkemmin, ettÀ mitÀ on mennyt pieleen. Voit olla meihin yhteydessÀ vaikka sÀhköpostitse, niin voimme antaa lisÀtietoja.

YstÀvÀllisin terveisin,
Jussi

5぀星のうち5の評䟡

snabbt enkelt och till belåtenhet

Hej Anders!

Vad roligt att höra! Tack för att du ville lÀmna ett omdöme om oss :-)

5぀星のうち5の評䟡

VÀldigt bra service och det gick snabbt

Hej Niclas!

Helt perfekt, det Àr så vi vill uppfattas också :-)

Tusen tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Snabbt och enkelt

Fick den hjÀlp som behövdes snabbt och enkelt och det ingick i garantin som fortfarande gÀllde.

Hej Jody!

Tusen tack för ditt fina omdöme, det vÀrmer i höstmörkret :-)

5぀星のうち4の評䟡

Fick tillbaka fort och fungera bra

Bra och snabbt

Hej Kjell!

Vad skönt, tusen tack för det! Vi Àr jÀtteglada att du ville dela med dig av din upplevelse :-)

5぀星のうち5の評䟡

Lösenord upplåst och nu fungerar det

Hej Åke!

Vad hÀrligt att allt fungerar som det ska!
Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme :-)

5぀星のうち5の評䟡

Fantastiskt snabb service och bra

Fantastiskt snabb service och bra kommunikation!

Hej Torbjörn!

Tusen tusen tack för det, vi Àr superglada att du tycker på det viset!

Sony Xperia

Fick tillbaka mobilen inom 10 dagar.
Fint utfört arbete.

Hej Linda,

Vad skönt att höra att du blev nöjd med reparationen. Stort tack för att du ville dela med dig :)

Funkar perfekt,bra jobb!

Hej Fredrik!

Tack ska du ha, det var vÀnliga ord :-)
Hoppas din enhet fungerar i lång tid framöver!

Nöjd med jobbet

Snabbt jobbat, de fixade problemet snabbare Àn lovat

Hej Georgios!

Vad hÀrligt att höra, vi gör alltid vårt bÀsta :-)

Tusen tack för ditt fina omdöme.

Under all kritik!

Hej Anders!

Tack för ditt omdöme.
Jag skulle hemskt gÀrna få mera information om vad det var som du inte var nöjd med.
Du får gÀrna kontakta mig på trustpilot@mobylife.com med ditt ordernummer och lite mer information. Din feedback Àr vÀldigt viktig för oss!

Ha en fin dag.

snabbt

Snabbt utfört

Hej Ulf!

Vad skönt att vi uppfyllde dina förvÀntningar - tack för att du ville dela med dig :-)

5぀星のうち1の評䟡

Ni kunde inte framkalla felet jag

Ni kunde inte framkalla felet jag anmÀlt (samtal som bröts i den specifika mobilen jag skickade in till er). Ny programvara installerades, som kanske kunde lösa mina problem = alltså fanns det problem med att samtalen bröts!! Efter att ni returnerat mobilen till mig satte jag i mitt SIM-kort och ringde ett flertal samtal - samtalen bröts! Satte in samma SIM-kort i en annan mobil - det fungerade utan problem!! precis som jag beskrev problemet för er. Kunde tack och lov lÀmna tillbaka mobilen och fick pengarna tillbaka!!!

Mobylife からの回答

Vad tråkigt att du hade en dålig upplevelse med oss.
Vi kunde tyvÀrr inte återskapa felet, men ibland så hjÀlper uppdatering av mjukvaran på denna typen av problem.
Jag Àr glad att höra att det löste sig Àndå.
Tack för att du tog dig tid att skapa ett omdöme om oss, vi anvÀnder denna feedback till att utvecklas framöver.

Ha en fin dag.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス