Fantastisk service av dem pÃ¥ Stockholmskontoret! Tecknade vÃ¥ra Abonnemang samt kör-journaler av Mia pÃ¥ Stockholms kontoret. Vi Àr jÀttenöjda tack ððŒ
MobylifeÂ
Trustpilot ã«ã¢ã¯ã»ã¹ããŠããã ããããããšãããããŸããæ®å¿µãªããããã®äŒæ¥ã®ãŠã§ããµã€ããééãããããããã¡ãã«ã¬ãã¥ãŒãæžãããšã¯ã§ããªããªããŸãããã質åããããŸãããããé æ ®ãªããåãåãããã ããã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hyggelig betjening- Til tross for at det var en LG G7 tlf ( mye telefon for en rimelig penge! I Norge kjÞper majoriteten de aller dyreste mobiltelefoner da de stort sett er primitivt merkebevisste -... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
bra service, men krÃ¥ngligt att skriva ut porto för telefon, fick vÀnta lÀnge pÃ¥ min telefon önskat att jag erbjudits en lÃ¥netelefon, man kan ju se att jag skött telefonen och mina Ã¥taganden. jag Àr n... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mycket nöjd med hanteringen! Trots att jag under reparationstillfÀllet fick meddelande om att reparationen skulle ta lÀngre tid Àn förvÀntat p.g.a. att det saknades reservdelar, sÃ¥ fick jag tillbaka m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Mobylife Àr ledande i Norden på service och reparationer av mobila enheter. Hos oss får du snabbt, enkelt och sÀkert en auktoriserad reparation med originaldelar och bibehållen fabriksgaranti. Dessutom lÀmnar vi alltid 3 månaders garanti på reservdelar och utfört arbete.
é£çµ¡å
ç±³åœ
- mobylife.com
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jag vill ge 6 (sex) av 5 möjliga poÀngâŠ
Jag vill ge 6 (sex) av 5 möjliga poÀng till Mobylife, jag kunde inte vara nöjdare! Mobylife gjorde en mycket schyst och korrekt bedömning av mitt reklamationsÀrende, dessutom på bara några få dagar! :)

Mobylife ããã®åç
super bra system dÀr ni uppdaterar detâŠ
super bra system dÀr ni uppdaterar det ni gör och hur lång ni har kommit

Helt vÀrdelöst
Helt vÀrdelöst! Fick tillbaka mobilen som lÀmnats in för att kameran lagt av, utan att problemet var åtgÀrdat. Var tvungen att reklamera den direkt igen.

Mobylife ããã®åç
Snabbt och enkelt att skicka och attâŠ
Snabbt och enkelt att skicka och att man kolla status på hela servis
kom hem snabbare Àn berÀknat. >TUMMEN UPP

Mobylife ããã®åç
Det jag saknade var att jag inte fickâŠ
Det jag saknade var att jag inte fick reda på vad som blivit fel och dÀrmed kunde förstå varför telefonen måste bli helt raderad inuti.

Ingen nöjd kund
TyvÀrr har jag inte någon god erfarenhet efter att ha haft telefonen inlÀmnad på detta företag. Hann knappt starta upp telefonen efter jag hÀmtat den efter reparation förrÀn nya fel upptÀcktes. Den gick i skytteltrafik mellan Telia och företaget. En av gångerna jag åter lÀmnade in den gick det inte att ringa med telefonen. Tur att jag sparat min gamla telefon eftersom jag var utan telefon i ca 1 månad.

Laite lÀhetetty 4 viikkoa sittenâŠ
Laite lÀhetetty 4 viikkoa sitten huoltoon. Otan yhteyttÀ kun mitÀÀn ei kuulu ja ilmoitetaan etteivÀt he ole saaneet laitetta. Kallis puhelu postille mistÀ saan tiedot ettÀ mobylife lunastanut laitteen jo kolme viikkoa sitten. NÀmÀ tiedot mobylifelle ja nyt sieltÀ sanotaan ettÀ laite on postitettu dnalle, ja minkÀhÀn takia?! Nyt dna yrittÀÀ etsiÀ laitetta mikÀ on lÀhetetty jonnekkin ilman minun, laitteen omistajan tietoja. Asiakaspalvelu mitÀÀnsanomatonta.

Mobylife ããã®åç
VÀldigt bra service och det gick snabbt

Snabbt och enkelt
Fick den hjÀlp som behövdes snabbt och enkelt och det ingick i garantin som fortfarande gÀllde.

Mobylife ããã®åç
Lösenord upplåst och nu fungerar det

Mobylife ããã®åç
Fantastiskt snabb service och braâŠ
Fantastiskt snabb service och bra kommunikation!

Sony Xperia
Fick tillbaka mobilen inom 10 dagar.
Fint utfört arbete.

Nöjd med jobbet
Snabbt jobbat, de fixade problemet snabbare Àn lovat

Mobylife ããã®åç
Ni kunde inte framkalla felet jagâŠ
Ni kunde inte framkalla felet jag anmÀlt (samtal som bröts i den specifika mobilen jag skickade in till er). Ny programvara installerades, som kanske kunde lösa mina problem = alltså fanns det problem med att samtalen bröts!! Efter att ni returnerat mobilen till mig satte jag i mitt SIM-kort och ringde ett flertal samtal - samtalen bröts! Satte in samma SIM-kort i en annan mobil - det fungerade utan problem!! precis som jag beskrev problemet för er. Kunde tack och lov lÀmna tillbaka mobilen och fick pengarna tillbaka!!!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹