Mobylife レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Bra mottagande av telefonen. Sen var det över. Skickade in min en vecka gammal Huawei och fick tillbaka en använd likadan? Bara bortförklaringar. Hur många mail eller samtal som helst. Det var samma... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har haft min mobil 2 gånger hos Mobylife i Ljungby.Har fått kanonservice bägge gångerna + uppdatering av programvara. Skickade in mobilen en onsdag och fick tillbaks den redan på måndagen därpå. Otrol... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Professionellt bemötande i deras butik i Malmö, snabb reparation av min OnePlus, telefonen reparerades dagen därefter i deras verkstad och skickades sen tillbaka till mig, ungefär 72 timmar efter at... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Sendte den, modtog så en e-mail om at de havde fabriksindstillet den, og ikke kunne genskabe problemerne.. Løs højtaler og kraftig ridse eller lign. i skærm (caterpillar S61 - skærmen er dækket af... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 電話修理業

さまざまな外部ソースから提供された情報

Mobylife er førende i Norden indenfor service og reparation af mobile enheder. Hos os får du hurtigt, nemt og sikkert en autoriseret reparation udført med originale dele uden, at miste din fabriksgaranti. Desuden giver vi altid tre måneders garanti på reservedele og udført arbejde.

まあまあ

Rep.

I 2 omgange god

2020年3月4日

Hej Thyge,

Tak fordi du ville dele din oplevelse med os.
God dag :-)

Hurtig tilbagemelding

Hurtig tilbagemelding, og service udført helt som aftalt

2020年3月4日

Hej Dan,

Mange tak for din positive tilbagemelding, vi er glade for at vi levede op til dine forventninger :-)

5つ星のうち2の評価

Reparation lever ikke op til forventningerne

Skærmen reagere ikke ordentlig når man trykker og laderen fungere ikke ordentligt

2020年1月18日

Hej Mads,

Det er jeg ked af at høre. Vi yder tre måneders garanti på vores arbejde, så vi vil gerne kigge på den igen hvis vi må?
Hvis du har spørgsmål eller ønsker videre dialog så er du velkommen at skrive til mig, via mail: trustpilot@mobylife.com.

Hav en dejlig dag.

Fin service

Fin service
Alt ok

2020年1月17日

Hej Maiken,

Tak for de fire stjerner og dine pæne ord, det sätter vi pris på :-)
Hav en dejlig dag.

5つ星のうち3の評価

Ni skickade min trasiga mobil till…

Ni skickade min trasiga mobil till butiken (Go blue) utan reparera, de accepterade inte min garanti och ersätte mig ingenting samt vill skicka tillbaka min mobil mot 495 kr post avgift.

Hej Mahsa,

Ja, tyvärr hade vi här på Mobylife ingen möjlighet att hjälpa dig med din fuktskadade telefon, och ärendet skulle därför vidarebehandlas av din återförsäljare.
Vilka avgifter de tar ut för administration och liknande kan vi som verkstad tyvärr inte bestämma.

Vi tackar för din feedback, och håller tummarna för att du hittar en lösning snarast.

Ha en skön dag,
Med vänliga hälsningar, Pia @mobylife

Hurtig og god

Hej Kristijonas,

Det er vi glade for! Mange tak for den flotte anmeldelse :-)

Super tilfredsstillende 👍

Hej Thomas,

Mange tak for din fine anmeldelse og fordi du ville dele den med os og de andre :-)

5つ星のうち2の評価

Stadig problemer med mikrofon ene blev…

Stadig problemer med mikrofon ene blev ikke lavet som det var det jeg havde efterspurgt om

Hej Anita,

Det var kedeligt at høre.
Jeg kan se at den har gennemgået afsluttende test før den blev sendt retur, hvor alle funktioner blev testet (og godkendt).
Har du mulighed for at sende den til os yderligere en gang?
Vi tilbyder selvfølgelig garanti på vores arbejde, og såfremt der er noget vi har overset så vil vi naturligvis gerne udbedre dette.

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på trustpilot@mobylife.com.

Dagligt service

Dagligt service
Man trust på?
Michael

Hej Michael,

Tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner :-)

5つ星のうち1の評価

Dårlig vejledning fra mobylifes side

Dårlig vejledning fra mobylifes side. Og venter stadig på dokumentation på bortskaffelse/skrot af min totalskadede telefon.

Hej Ole,

Nu er jeg desværre lidt forvirret. Udfra det jeg kan se, så sendte du en telefon til os som havde problem med at den ikke kunne finde simkort. Vi prøvede at genskabe fejlen uden at lykkes, og med nyt software blev enheden returneret til din forhandler i midten af december. Har du ikke fået den? Eller er det måske en helt anden telefon vi taler om her?
Har du evt mulighed for at sende mig en mail med ordrenummeret det gælder, så kan jeg kigge på sagen? Jeg kan nås på trustpilot@mobylife.com.

På forhånd tak :-)

Fin og hurtig ekspedition 😊👍

Hej Hanne,

Mange tak, hvor er det dejligt at høre at du blev tilfreds med vores service.
Og tak fordi du valgte at dele din oplevelse med os og alle andre :-)

5つ星のうち1の評価

Har haft den sendt ind TRE gange med…

Har haft den sendt ind TRE gange med samme problem. Kommer hjem og 45 min efter melder den simkort fejl... Heldigvis fik Telia lavet en reklamation og nu ny mobil......

Hej Ulrik,

Jeg kan kun se to tilfælde herfra, men det kan jo være at den også har været på et andet værksted.
Når det gælder periodiske fejl så kan det være lidt tricky, da producenterna kræver at fejlen skal genskabes imens enheden er på værkstedet. Den ene af de to gange så skiftede vi bundkort, men det sker jo desværre en sjældent gang, at vi får fat i en defekt reservedel. Jeg er ked af at vi ikke lykkedes at løse problemet herfra - men glad for, at du fandt en anden løsning sammen med din forhandler.

Mange tak for din anmeldelse, vi sætter pris på al feedback.

5つ星のうち5の評価

Reparationen blev udført hurtigt og…

Reparationen blev udført hurtigt og upåklageligt. :-)

Hej Ivan,

Det er så dejligt at læse. Er du tilfreds, er vi tilfredse :-)
Tak for din fine anmeldelse!

5つ星のうち1の評価

Meget dårligt indtryk af mobylife

Prisen på reparation blev estimeret til 4-5 gange beløbet for en ny, og blot fordi der var skiftet en skærm røg garantien.
Desuden måtte jeg rykke for reparation og returlabel flere gange.
Alt i alt har jeg et ekstremt dårligt indtryk af mobylife.

Hej Jan,

Tak for din anmeldelse, vi sætter pris på både ris og ros.

Lige dette mærke håndteres ikke af os, men af en anden servicepartner i Polen. Vi er dog dem som formidler kommunikationen, så vi besvarar naturligvis også dine spørgsmål hertil.

Din enhed var tidligere blevet åbnet af en person eller af et værksted som ikke var certificeret til at gøre det. Dette plejer man at kunne se ved at finde mærker efter værktøj, mangel på skruer, uoriginale dele eller tape/lim-rester inde i enheden. Ofte åbnes enhederne i et miljø som ikke er beskyttet imod statisk elekricitet, hvilket kan forårsage skader som først viser sig langt senere. Kvaliteten på delene som bruges er også ofte ringe, og kan i sig selv forårsage funktionsfejl. Derfor bortfalder al garanti hvis enheden har været på et ikke-auktoriseret serviceværksted. Da mange dele kan påvirkes af dette, skal samtlige dele udskiftes ved en eventuel reparation, hvilket fører til en høj reparationspris.

Da vi sender enheden videre, påvirkes desværre også reparationstiden. Jeg er ked af hvis du ikke havde fået information omkring dette.

Håber at mit svar gav klarhed i sagsforløbet.

Bedste service muligt

Hej Xavier

Tusinde tak for dine pæne ord, det betyder rigtig meget for os.
Jeg håber din nye telefon fungerer godt i lang tid fremover, og ellers er du varmt velkommen tilbage til os :-)

Dårlig.

Dårlig.
Telefonen kom tilbage 1. Gang med den fejl den var sendt ind for.
Blev først lavet 2. Gang da den blev sendt ind igen.

Hej Bjarne,

Mange tak for din feedback.
Jeg vil se nærmere på denne sag og se hvis der var noget vi kunne have gjort bedre eller anderledes i forløbet.
Vi beklager at du var blev nødt til at være uden telefonen to gange, og håber at den seneste reparation var fyldestgørende.

Ny mikrofon

Mit mobiltelefon var hurtigt repareret og den virker som før.

Hej!

Det er jeg glad for at høre :-)
Mange tak fordi du ville dele din oplevelse med os og med andre.

Hav en dejlig dag,

5つ星のうち3の評価

Det var en lang reparationstid men…

Det var en lang reparationstid men ellers okay

Hej!

Ja jeg kan godt huske din sag da vi tidligere har talt sammen, og jeg kan godt forstå at vi ikke får de højeste karaktær i denne sag, grundet den lange ventetid.

Du har været meget tålmodig, vil jeg sige - mange tak for det.

Heldigvis endte det godt med en ny telefon, og jeg håber at den nye opfører sig meget bedre.

Hav en dejlig dag,

Det gik hurtigt

Det gik hurtigt, uden problemer.
Positivt overrasket, da man som regel forventer at måtte undvære telefonen i et par uger.
Specielt da den blev indleveret d. 19 december.
Men havde telefonen tilbage inden nytår.

Hej David,

Tak for din fine anmeldelse, det er så dejligt når tingene bare spiller :-)

God dag!

Super service 👍

Hej Tanja,

Maaange mange tak for din fine feedback, det betyder rigtig meget for os :-)

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。