レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Købte 3 stk af disse elastikbælter til min far på 89 år, nu skal han ikke længere stå og finde huller i sine bælter, men bare spænde så han ikke taber bukserne,og selvom han er dement, kan han godt f... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Nu har jeg haft det ur i noget tid trods utilfredsheden med den usmageligt ringe kvalitet. Andre købere må lige advares: ingen målinger er tilnærmelsesvis bare lidt rigtige. Puls, blodtryk og iltmætni... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Jeg bestilte nogle bh'er via et deal tilbud. De passede desværre ikke og blev derfor sendt tilbage. Da jeg et par uger efter stadig ikke havde modtaget refunderingen, kontaktede jeg modane via email... もっと見る

企業情報

1. メディア・出版

当該企業による記述

Det er vigtigt for os, at når du handler hos Modane, så siger du på gensyn med en god mavefornemmelse og smilet er garanteret når du åbner din pakke fra os. Og så sørger vi for, at du med på beatet, når det gælder tidens trends og moderne accessories.

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Dårlig service ved returnering

Købte handsker i julegave via deal.dk. Handskerne så rigtig fine ud. Første gang min datter har dem i brug går lynlåsen i stykker. Jeg skriver for at finde en løsning. Patrick fra kundeservice spørger om de er for små og jeg svarer nej. Derefter svarer de ikke på mine mails. Jeg har bedt om at få mine penge retur! Utrolig dårlig service!

2023年1月25日
5つ星のうち1の評価

Fup firma af værste grad

Fup firma af værste grad. Fik i julegave et smart Watch (værdi kr. 999, skrev de). Det viste sig at være virkelig ringe kvalitet. Efter knap 14 dage ville det ikke oplade, så efter aftale sendte jeg (på egen regning, som man skulle). Jeg bad om pengene retur, men i stedet sender de 3 uger senere uret retur (eller nyt?), men det lader heller ikke. De besvarer heller ikke mine mails og videodokumentation. Hold jer langt væk fra det firma!

2023年1月23日

Dårlig retur politik

Jeg har købt en to delt badedragt hos firmaet Modane Aps. Badedragten var alligevel ikke min stil og jeg kontaktede kundeservice for at høre hvordan jeg skulle returnere den.
Jeg fik besked på at købe en retur label hos DAO (69 kr.) og følge deres retningslinier.Jeg sendte varen retur og den er åbenbart blevet sendt til en post shop hvilket Modane Aps ikke vil acceptere. Min pakke er nu kommet retur til mig igen da firmaet ikke hentede den i tide. Jeg havde skrevet til firmaet at pakken skulle afhentes i den pågældende pakke shop.
Jeg er ligeglad med at jeg mister mine penge, men jeg handler aldrig hos det firma igen. Jeg handlede som jeg fik besked på i kunde service og det var åbenbart ikke korrekt.Jeg har siden kontaktet Kundeservice flere gange uden jeg har fået respons fra dem.

2023年1月5日
5つ星のうち1の評価

Har netop købt en 1 x HiMo pandelygte…

Har netop købt en 1 x HiMo pandelygte via Spotdeal 189 eksl. fragt og hvilken skuffelse. Magen til en gang defekt billigt kinesisk plastik til overpris skal man lede længe efter. Ingen overensstemmelse mellem pris og kvalitet og alt for dårlig information om oprindelsesland. Havde ALDRIG købt den, hvis det var ordentligt informeret til kunden, at varen er produceret i og sendt fra Kina.
Det plastikbras har kostet, jeg ved ikke hvor meget i C02 udledning og min samvittighed er sort - det burde Mondanes dælme også være … FØJ!

2022年11月29日
5つ星のうち2の評価

Magnetisk cover til min mobil - dårlig kvalitet

Købte magnetisk cover til min mobil på deal, leverandøren var Modane. Coveret var knækket ved modtagelse, jeg skrev og måtte rykke efter svar, før jeg fik en mail om at de ville sende et nyt. Jeg modtog det nye cover, alt var godt - indtil at mobilen røg på gulvet. Der lå cover og mobil i 3 dele, heldigt at der ikke skete noget med mobilen, selvom at coveret blev fuldstændig smadret og ikke var i stand til at holde sig lukket og derved beskytte mobilen. Jeg skrev til Modane og fortalte om oplevelsen, men de gider ikke engang at svare. Det er nok mest produktet jeg er utilfreds med, men mega ærgerlig at betale 170 kr. for noget der ikke holder mere end en måned og ansvaret ligger hos Modane.

2022年10月1日
5つ星のうち4の評価

Stor tilfredshed

Jeg fik det, jeg bestilte, og jeg er helt tilfreds med de fremsendte mobilcovere. Bestillingen gik let, men leverancen levede ikke op til det lovede - jeg er ikke klar over, om det er jeres skyld eller transportfirmaets skyld, men samlet set modtog jeg dem senere end lovet.

2022年10月7日
5つ星のうち5の評価

Har kun gode ting at sige om Modane

Har kun gode ting at sige om Modane. Da en pakke bortkom, tog jeg kontakt til Modane og fik den bedste kundeservice. Utrolig rare og flinke medarbejdere, ingen problemer overhovedet med at få en ny levering. Har bestilt flere varer. Kan kun varmt anbefale Modane 🤗

2022年9月15日

virker ikke helt seriøs

Har den 05.09.2022 købt et magnetisk cover gennem Spotdeal.dk til min I phone pengne blev hurtig trukket den 07.09. og så får jeg et par mails fra Modane om det er forsinket, og de lover de vil sende det fredag den 16. eller senest om mandagen. nu er det snart 3.uger siden jeg har handlet og jeg har stadig ikke modtaget mine vare, jeg har skrevet til dem først på ugen og de har ikke vendt tilbage, det virker som om de enten ikke har styr på deres ting eller de bevist forsøger at snyde folk.
Jeg har også skrevet til Spotdael.dk og fortalt de nok skal vurdere om Modane er være at handle med

2022年9月23日

Trustpilot エクスペリエンス