Købte 3 stk af disse elastikbælter til min far på 89 år, nu skal han ikke længere stå og finde huller i sine bælter, men bare spænde så han ikke taber bukserne,og selvom han er dement, kan han godt f... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Har netop købt en 1 x HiMo pandelygte via Spotdeal 189 eksl. fragt og hvilken skuffelse. Magen til en gang defekt billigt kinesisk plastik til overpris skal man lede længe efter. Ingen overensstemmel... もっと見る
Nu har jeg haft det ur i noget tid trods utilfredsheden med den usmageligt ringe kvalitet. Andre købere må lige advares: ingen målinger er tilnærmelsesvis bare lidt rigtige. Puls, blodtryk og iltmætni... もっと見る
Jeg bestilte nogle bh'er via et deal tilbud. De passede desværre ikke og blev derfor sendt tilbage. Da jeg et par uger efter stadig ikke havde modtaget refunderingen, kontaktede jeg modane via email... もっと見る
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Lever ikke op til forventningen og der…
Lever ikke op til forventningen og der var ingen returlabel med.
Da jeg sendte det retur kom lige tilbage til mig selv igen 😫.

Modane ApS からの回答
Jeg har forsøgt at bytte en vare og…
Jeg har forsøgt at bytte en vare og betalte forsendelse retur og blev lovet en ombytning af min vare, dog uden held da samme pakke kom retur efter 3 uger! Så jeg er mega skuffet!

Dame bh
Jeg har bestilt bh men ikke hørt noget endnu har betalt den 25-6 , men kan se folk siger godt om jer så håber jeg snart får min bestilling
Jeg har lige fået en besked fra modale at de ikke havde mit navn på den direkte liste men den manuelle liste fra deal og de sender min bestilling omgående super god service , mine stjerner er ændret til fulde 5
Pulsur
Købte et pulsur som ikke kunne oplades.
Returnerede det efter aftale - helt ok.
Desværre gik det i stå med Dao-posten, så der gik langt over en måned før jeg modtog mit nye ur.
Venlig korrespondance og hurtige svar fra Patrick fra Modane
Elastikbind ingen vejledning
Købt Elastikbind gennem deres samarbejdspartner "Deal.DK" der var ikke retur adresselabel med i pakken, der var ikke nogen form for brugsanvisning med. Deres hjemmeside kan heller ikke hjælpe. Hvordan får man bindet til at sidde ordentlig.
Hurtig, let og god handel
Hurtigt efter bestilling fik vi en ordrebekræftelse på mail. Efter et par dage blev varen leveret til afhentning på nærmeste brugs og varen var som forventet. Tak
God oplevelse
Modane ApS kan anbefales, da de giver en rigtig god service og hurtig levering.
Hurtig og korrekt levering.
god service dejlig kvalitet på tørklædet , kom til tiden med posten
god service, dejlig kvalitet på tørklædet , kom til tiden med posten.
Præcis levering
Det er et sødt lille springvand. Det fungerede lige med det samme som solens stråler ramte det.
Super fin vare😍
Super fin vare😍
Hurtig levering, ikke en finger at sætte på noget i forbindelse med mit første køb her, køber gerne hos dem igen👌🏻
Så rigtig mange +++++ herfra og rigtig god påske.🌞🌞🌸🌸
Jeg har efterhånden købt 3 tørklæder
Jeg har efterhånden købt 3 tørklæder, fordi jeg synes de smukke og meget skønne at bruge både på en kold og ikke kold dag.
Derudover synes jeg ekspeditionen har fungeret til fuld tilfredshed💐
Ruth Jensen
Meget hurtig og fin service
Jeg skrev til Modane.dk vedrørende nogle vinterhandsker der var udsolgt fik et svar og et godt tilbud dagen efter. 2 dage efter min henvendelse havde jeg vinterhandsker hos mig.
Meget hurtig og særdeles fin service.
Handler meget gerne hos Modane.dk igen😊
får ikke det man bestiller hverken i…
får ikke det man bestiller hverken i farve eller str. der står godt nok xxl på posen men ikke noget på bh en de er 4 cm mindre end andre jeg har af samme slags en rigtig øv øv oplevelse

Udsøgt service
Udsøgt service, selv om jeg havde bestilt en forkert størrelse. God kommunikation med kundeservice, som var meget i mødekommende og sørgede for hurtig ombytning. Tak for det
Super oplevelse
Super oplevelse. Alt fungerede, som det skulle og til den lovede tid.
Modane sendte en erstatning selvom de aldrig modtog det jeg havde returneret
Havde fået tilsendt en forkert størrelse som jeg returnerede. Modane har desværre aldrig modtaget den fortalte de mig, men de troede på mig og sendte mig en erstatning i rigtig størrelse. Og jeg købte nogle flere, da jeg er rigtigt glade for dem.
Bedre hjælpsomhed og sådan en fantastisk service skal man godt nok lede længe efter.
Så tusind mange tak.
Trustpilot エクスペリエンス