Kupiłam Marek Męskie Chino Spodnie | Elastyczny Materiał i ogólnie jestem zadowolona, chociaż spódnica jest trochę krótsza niż sobie wyobrażałam. Pasuje jednak na moją sylwetkę, a plisowanie wygląda ł... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
i ordered WINONA | Women's Elegant Double-Breasted Suit with Wide Trousers, the design is nice and matches the pictures, but the fabric is a bit different than expected. Not bad, just slightly more sy... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Define your presence. Discover impeccably collections for men and women that bridge the gap between premium quality and everyday comfort. Moda Perla is more than a clothing shop: it is a movement toward self-development and inner confidence. We provide the timeless style you need to step into the best version of yourself at a price that reflects true value.
連絡先
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Oszustwo
Oszustwo. Odradzam. Towar najniższej jakości. Przesyłka szła 30 dni.
Garnitur damskie nie badaja się do noszenia.
Porażka
sprzedawca mija się mocno z prawdą
Zdjęcia na stronie odbiegają od rzeczywistych produktów, które są wysyłane z Chin!!!
Zwrot to droga przez mękę, pytania, prośby o zdjęcia ze strony sprzedawcy.
Nie polecam, to jest towar, kóry za 1/3 ceny zamówisz na SHINE
Odradzam
Odradzam , produkt słabej jakości. Materiał cienki , jakość beznadziejna. Przesyłka szła bardzo długo około m-ca . Nie dotarła na czas ale i tak nigdy bym tego nie ubrała. Po zakupie próbowałam się skontaktować z obsługą klienta ale nie odpowiadają na maile. Jak już kupiłam i zapłaciłam wyświetliło mi się to samo zdjęcie tej samej sukienki na tej samej modelce w shein więc możliwe , że zakup jest stamtąd czekają aż przyjdzie i wysyłają dlatego tak długo. Oczywiście na shein sukienka 60 zł tańsza. Uważajcie na tą stronę . Teraz chcę zwrócić wydałam 350 zł ciekawa jestem jak pójdzie zwrot.
Ostrożnie z zakupami!
Towar bardzo słabej jakości! I UWAGA, ZWROTY TRZEBA ODSYŁAĆ DO CHIN! Często przekracza to koszt zakupu. Nie ma tej informacji na stronie. Cwaniactwo!
Garnitur nie zgodny z opisem i…
Garnitur nie zgodny z opisem i rozmiarem . Kompletny badziew . Brak możliwości zwrotu . Oszustwo
Odradzam stanowczo
Odradzam stanowczo! Otrzymany towar inny niż był zamawiany,kontakt porażka, zwrot na własny koszt do Chin plus cło itd. Strata pieniędzy! W moim przypadku 200zł. Dziwią mnie tylko te pozytywne opinie. Dlaczego nikt nie zablokuje ani nie zweryfikuje tej strony naciągaczy po tylu negatywach.
długi czas oczekiwania, wadliwy produkt, brak możliwości zwrotu towaru,
Bardzo długo oczekiwałam na paczkę. Zamówiłam garnitur, który nie nadaje się do noszenia. Na spodniach od razu była plama. Rękawy są krzywe, guziki źle przyszyte. Jakość materiału straszna. Od 5 dni podejmuję próbę kontaktu i zwrotu wadliwego produktu, jednak brak jakiejkolwiek odpowiedzi z ich strony. Zdecydowanie odradzam zakupy na tej stronie!
zdecydowanie nie polecam
brak kontaktu ze sklepem, towar idzie minimum 15 dni a nie tak jak na stronie max 5, utrudniony zwrot, zdjecia srednio oddaja jakosc produktu ktora jest jedna z najnizszych mozliwych
Z Firma nie ma kontaktu ,garnitury…
Z Firma nie ma kontaktu ,garnitury które zamawiałam szły ponad miesiac i jakoś straszna, chce dokonać zwrotu produktów i mam z tym problem bo ich strona nie odpowiada, a kwota to jest 500zł,mam nadzieje że uda mi się odzyskać pieniądze.
Przestrzegam przed tą firmą nie polecam
UWAGA NIE ZAMAWIAĆ -OSZUŚCI !!!!
UWAGA NIE ZAMAWIAĆ -OSZUŚCI !!!!! .Brak kontaktu ,sukienka przyszła za miesiąc i taka ŚCIERA wstyd przymierzyć ,Chciałam zrobić zwrot to po pierwsze brak strony -zawieszona odpowiedz na email był aby zrobić zdjęcia ,I zostałam z szmatą i 155 zł w plecy .
Dramat
Dramat! Lniany kostium przyszedł jako podły poliester, trzy tyg. oczekiwania na paczkę, z Chin. ODRADZAM!!!!
Jestem rozczarowana to co przyszło nie…
Jestem rozczarowana to co przyszło nie ma nic wspólnego z tym co zamówiłam.Niewarte pieniędzy które zapłaciłam.Nie polecam i napewno nigdy więcej niczego od nich nie zamówię.
„Uważajcie na ten sklep
„Uważajcie na ten sklep. Kupiłem tam garnitur i wygląda tragicznie — materiał słaby, wykonanie kiepskie, całość wygląda jak tani szajs. Zdjęcia mocno odbiegają od rzeczywistości. Szkoda pieniędzy i nerwów, zdecydowanie nie polecam i sam już nic tam nie kupię.”
Uwaga ZŁODZIEJE
Uwaga ZŁODZIEJE. Tragiczna jakość produktu i brak kontaktu. Nie przyjąłem przesyłki i nie chcą złodzieje oddać pieniędzy. Kontakt się zerwał. Przestrzegam przed jakimikolwiek zakupami bo stracicie Państwo pieniądze. Dobre opinie to kupiona ściema
To oszuści!
Przestrzegam przed tą firmą, to oszuści, jak chciałam zwrócić produkt -płaszcz, który okazał się zwykłą szmatą nie nadająca się do wyjścia na podwórko! na reklamacje nie odpowiadają, nie ma z nimi żadnego kontaktu, po za tym, że napisali abym zrobiła zdjęcie produktu, a po wysłaniu kontakt się urwał!
Honestly really cute in real life
Honestly really cute in real life. Just small details that could be better, but overall I liked it a lot.
Okay but WHY does everything look this…
Okay but WHY does everything look this good on!!!! I was literally trying outfits in my room for like an hour because i couldn’t stop looking at them.
Nie polecam sklepu Moda Perła.
Nie polecam sklepu Moda Perła.
Zamiast kostiumu ze lnu otrzymałam produkt wykonany w 100% z poliestru, całkowicie niezgodny ze zdjęciami oraz opisem na stronie. Jakość bardzo słaba, materiał różnił się od reklamowanego produktu.
Po zgłoszeniu reklamacji sklep przestał odpowiadać, a pieniądze nie zostały zwrócone.
Uważajcie przed zakupem i sprawdzajcie opinie innych klientów.
I don’t even know how to rate this…
I don’t even know how to rate this properly, because nothing was bad bad… but I also wasn’t impressed. The clothes look nice enough, just not as wow as the photos. I’ll probably still wear them though.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。