レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Bestilte 2 stk jakker. De ligner slet ikke billedet - men ligner 2 natskjorter som vi aldrig ville bruge Sendte fotos og efter mange, dog venlige skriverier har de tilbudt at sende 20% af 800kr retur... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Burde vÊre ulovligt at foregive, man er et dansk firma, nÃ¥r man sÊlger Kinesisk L**t. Derudover foregiver de ekstreme ny-priser, som er lÞgn lÞgn lÞgn! Jeg havde aldrig nogensinde kÞbt noget s... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

PAS PÅ, deres reklame er det er en dansk producere produkt..!! dit tilfÊlde kan vi foreslÃ¥, at du sender det tilbage til fÞlgende adresse: LandChina ProvinsGuangdong ByDongguan Returadres... もっず芋る

1.2

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Ikke nok med de hÊver pengene inden

Ikke nok med de hÊver pengene inden afsendelse, men varen kommer ikke og pengene er tabt.Desuden har de tilmeldt mig deres fÊllesskab, selvom jeg ikke har vÊret på den side og tilmelde mig. Jeg skrev til dem, at de skulle slette mig omgående fra det abonnement, da jeg slet ikke havde vÊret inde på det og havde tilmeldt mig til det. Ingen svar retur. Men dog har de trukket 299 kr fra min konto til det fÊllesskab. Ikke nok med det, så koster det mig et nyt dankort. Så dette har vÊret et dyrt bekendtskab. Så mit råd er, hold jer langt vÊk fra dette svindelfirma.

2022幎9月14日
5぀星のうち1の評䟡

Fik aldrig det jeg bestilte

Bestilte bukser 3 par fik aldrig det jeg bestilte selvom de har trukket pengene handler der aldrig igen har forsÞgt at skrive bÃ¥de for enten at fÃ¥ den vare jeg bestilte eller fÃ¥ mine penge retur me. Ingen svar 😡😡😡

2022幎8月23日
5぀星のうち1の評䟡

Jeg kÞbte et par sÃ¥kaldte ortopÊdiske

Jeg kÞbte et par såkaldte ortopÊdiske sandaler. Da jeg fik dem var de meget smalle og velcroen kunne stort set ikke nå sammen - de var sorte, velcroen hvid så det så forfÊrdeligt ud. Kvaliteten var yderst dårlig og har aldrig set ortopÊdi eller lÊder. Forsendelsen kom fra Halmstad - skulle sendes retur til Holland. Meget underligt og forsendelsen skulle man selv betale - de vil ikke sende returlabel og svarer ikke på henvendelser. Handl aldrig ved dette firma - det er svindel og humbug

2022幎6月29日

Genkender det samme mÞnster

Genkender det samme mÞnster, kjolen jeg bestilte skulle ligne en denimkjole, det var nÊrmere en kittel i dårlig kvalitet, og stÞrrelsen var en medium ikke xlarge samt returnering var tilbud om 30% og 50% eller egenbetaling af returnering.
Jeg glemte desvÊrre denne gang at tjekke et firma inden jeg handlede med det. Nu husker jeg det igen fremover.

2022幎6月25日

Meget mÊrkeligt fakefirma

Meget mÊrkeligt fakefirma. Man sender varer, som firmaet synes ligner annoncen. Jeg får en sandal, som ikke nÊvnevÊrdigt svarer til annoncen, dernÊst skal jeg så betale for at returnere en forkert vare. Handl aldrig hos Compy Mode Kobenhavn.

2022幎6月11日
5぀星のうち1の評䟡

Det er jo simpelthen helt vildt at man

Det er jo simpelthen helt vildt at man kan få lov at sÊlge så ufattelig ringe kvalitet.

Det er helt tydelig bevidst snyd, når man reklamerer som de gÞr - og så samtidig sender sine kunder sådan noget Kina bras!
Hold jer langt vÊk fra dette firma!!

2022幎5月1日

FÞler mig snydt

KÞb ikke hos Comfy Mode KÞbenhavn . Jeg kÞbte et par sandaler der skulle vÊre ortopÊdiske med en skÞn blÞd sål. Da jeg fik sandalerne var sålen mega meget hård - hvis jag bÞjede den, så tror jeg den ville brÊkke . Jeg skrev mail til Comfy Mode, fordi jeg Þnskede st returnere dem og ville have mine penge retur. De tilbÞd mig at refundere 30% sf belÞbet og så kunne jeg beholde sandalerne, men jeg ville returnere dem. Derefter fik jeg mail med at jeg selv skulle betale fragten og de skulle returnere til en adresse i Holland, men nu til bÞd de 50% refusion, så jeg valgte at få de 50%, så var det belÞb da reddet, da jeg ikke ville betale for at sende sådan noget skidt til Holland, troede ikke jeg fik nogen penge, men de var på min konto efter 5 dage. Kan til deres ros kan siges, at de svarede mine mails samme dag og sendte belÞbet hurtigt, men jeg skal aldrig handle der igen.

2022幎4月13日
5぀星のうち1の評䟡

Her skal man ikke kÞbe noget

Her skal man ikke kÞbe noget, det er intet der er i Danmark, sÃ¥ det kommer fra Kina og nÃ¥r det sÃ¥ kommer er det meget smÃ¥t, bestilte noget i xl, og det er det slet ikke, og bytte, sÃ¥ skal man sende det retur til Kina og sÃ¥ mÃ¥ske fÃ¥ penge tilbage, jeg skal sel betale for at sende deres dÃ¥rlige vare retur meget dÃ¥rlig service, SÅ HOLD JER LANGT VÆK FRA DET ,DET HEDER OGSÅ KØBENHAVNS MODE.
Der skal jeg ALDRIG handle mere, jeg kÞbte en jakke til 350 kr og gratis fragt og levering, men kom til at betale told af deres vare 176 kr oven i igen

2021幎12月27日
5぀星のうち1の評䟡

Har lige modtaget min såkaldte Dakota

Har lige modtaget min sÃ¥kaldte Dakota vinterjakke som overhovedet ikke er en vinterjakke. Den ligner ikke det jeg bestilte og er bare en tynd jakke med lidt vattÊppe i. Jeg bestilte den i str. m men den svare til en bÞrnestÞrelse 10 Ã¥r. Ren svindler firma sÃ¥ hold jer langt vÊk, er bare Êrgelig over jeg ikke lÊste trustpilot fÞr jeg kÞbte. Jakken kostede 290 kr og tog 5 uger fÞr jeg fik den og jeg mÃ¥tte ogsÃ¥ betale 170 kr i told fÞr den nÃ¥ede frem. SÃ¥ dyre lÊrepenge, utroligt man skal snydes pÃ¥ den mÃ¥de sÃ¥ fy for den lede😠😠😠😠

2021幎12月1日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ