レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Bestilte 2 stk jakker. De ligner slet ikke billedet - men ligner 2 natskjorter som vi aldrig ville bruge Sendte fotos og efter mange, dog venlige skriverier har de tilbudt at sende 20% af 800kr retur... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Burde vÊre ulovligt at foregive, man er et dansk firma, nÃ¥r man sÊlger Kinesisk L**t. Derudover foregiver de ekstreme ny-priser, som er lÞgn lÞgn lÞgn! Jeg havde aldrig nogensinde kÞbt noget s... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

PAS PÅ, deres reklame er det er en dansk producere produkt..!! dit tilfÊlde kan vi foreslÃ¥, at du sender det tilbage til fÞlgende adresse: LandChina ProvinsGuangdong ByDongguan Returadres... もっず芋る

1.2

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Mega dårlig kundeservice

Min mand kÞbte et par shorts med et BMW logo. Der kom et par shorts efter lang tid UDEN logo. De ville give 20% rabat men har IKKE set en krone. Håber ikke at nogen hopper i fÊlden. Det er MEGA dårlig kundeservice.

2021幎10月12日

Elendig service og produkt

Elendig service og produkt.
Fik efter et par måneder leveret mine sandaler - i utrolig dårlig kvalitet og efter at have haft dem på et par timer gik de i stykker. Jeg angav klage og de ville sende et par nye - da jeg så frem til endnu et par måneders leverigstid ville sommeren vÊre forbi og sandalsÊsonen ovre bad jeg om at for pengene refunderet i stedet. Det kom der aldrig svar på, men jeg har nu fået endnu et par sandaler af ringeste kvalitet :-(

2021幎9月22日
5぀星のうち1の評䟡

Direkte fup og svindel..Bestilte varer

Direkte fup og svindel..Bestilte varer i Juni og fik afvide der ville gå over 6 uger, fÞr jeg ville få min vare. Da de så skriver de er der. Kan jeg ikke få oplyst hvor eller pakkenr. Selvom jeg kontakter dem får jeg bare er link uden nyttig information. Til sidst har jeg helt opgivet at få mine vare.

2021幎9月11日
5぀星のうち1の評䟡

Det er dog en stjerne for meget.

Det er dog en stjerne for meget.
Det firma en nok det tÊtteste på et svindlerfirma som man kan komme, egenligt utroligt at det kan lade sig gÞre i DK.
Da jeg endelig modtog mine shorts som blev bestilt med Loge (BMW) var der ingen logo på disse shorts, måske logo ikke kunne holde til at flyve, herop fra Østen som pakken kom sendt direkte fra,
Har prÞvet at skrive til Mode Kobenhavn men uden respons fra dem 😡😡😡
Så mit råd er : bliv vÊk fra dem

2021幎9月10日

Badeshorts med BMW logo - Mode Kobenhavn

Bestilte et par badeshorts med BMW logo den 21.juni.
Efter diverse rykkere kom de endelig efter 9 uger.
De er ikke i nÊrheden af dem der var afbilledet på annoncen, og er af utrolig dårlig kvalitet.
De er absolut intet vÊrd, og er fuldstÊndig ubrugelige - både pasform og kvalitet.
Det er et rent fupfirma - hold jer langt vÊk.

2021幎8月31日

Snyd og bedrag

Jeg bestilte den 140821 2 trÞjer ialt 740kr,Mode KÞbenhavn,annocerer under flere navne,det navn jeg kÞbte under Individuel Clothing,begyndte desvÊrre fÞrst efter ,at jeg havde sendt penge ,at undersÞge
firmaet ,og finder ud af det er et kinesisk firma,finder på en side en formular skriver i formularen,at jeg vil have mine penge tilbage.I deres handelsbetingelser står der jeg vil få et ordrenummer,hvilket jeg ikke har fået med dette nummer kan man annulere ordren,hvilket jeg gÞr da jeg får ordrenummeret,får besked på,at jeg ikke kan annulere orderen,da den er sendt fÞr jeg fik mit ordrenummer.Jeg har gjort indsigelse via
min bank
Mariann Sandberg

2021幎8月21日
5぀星のうち1の評䟡

Bestilte et par badeshorts med BMW logo

Bestilte et par badeshorts med BMW logo den 29.juni, har nu, efter mange mails med deres kundeservice modtaget et par uden Logo og i meget ringe kvalitet.
De har igen beklaget og sagt jeg kan få 20% refunderet, det vil jeg ikke. De kan sende en frankeret svarkuvert, så returnere jeg bukserne, når de har tilbagebetalt hele belÞbet.
Jeg kan ikke sige om det er en "kinesisk maskine", med autosvar, men hvis nogen kan oplyse den danske adresse, kÞrer jeg forbi.
Såfremt alle pengene ikke er retur med udgangen af nÊste uge, bliver det en politianmeldelse.

2021幎8月17日

Svindel firma

Svindel firma
Har bestilt sandaler i april! Har aldrig modtaget Dem.ForsÞger ihÊrdigt at få mine penge retur.
Uden held indtil nu.
👎🀬

2021幎8月11日

Jeg politianmelder også

Jeg politianmelder også. KÞbte to kjoler, som ikke levede op til forventningerne. Returnerede dem til Kina og dokumenterede fotografisk den elendige kvalitet. Har rykket for betaling retur flere gange, så nu slutter min tålmodighed.
Om jeg får noget ud af det, er ikke til at sige, men fra en anden svindelsag er jeg indkaldt som vidne om 14 dage, så politiet efterforsker det jo faktisk.

2021幎8月9日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ