レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Bestilte 2 stk jakker. De ligner slet ikke billedet - men ligner 2 natskjorter som vi aldrig ville bruge Sendte fotos og efter mange, dog venlige skriverier har de tilbudt at sende 20% af 800kr retur... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Burde vÊre ulovligt at foregive, man er et dansk firma, nÃ¥r man sÊlger Kinesisk L**t. Derudover foregiver de ekstreme ny-priser, som er lÞgn lÞgn lÞgn! Jeg havde aldrig nogensinde kÞbt noget s... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

PAS PÅ, deres reklame er det er en dansk producere produkt..!! dit tilfÊlde kan vi foreslÃ¥, at du sender det tilbage til fÞlgende adresse: LandChina ProvinsGuangdong ByDongguan Returadres... もっず芋る

1.2

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

KÊmpe kinesisk fusker firma

KÊmpe kinesisk fusker firma.
ADVARSEL - kÞb ikke varer derfra.
Nu kalder de sig Dansk-Mode.
Tidligere har de navne som Bolada og Mode KÞbenhavn.
Har i Þjeblikket en indsigelse i min bank mod betaling som trukket.
Varerne - 2 par badebukser - er aldrig modtaget.
Har forgÊves kontaktet deres kundeservice.
En sludder for en sladder for et svar.
Idag igen modtaget mail om forsendelse.
Kinesisk fusk når der er vÊrst.

Mvh
Klint

P. S.

Har nu efter laaaaaaaaaang tid modtaget 2 par badebukser af en virkelig ringe kvalitet.
SUPER dårlige varer.
KÞb IKKE varer fra dette firma.

2021幎8月1日

STORT fup firma

Har bestilt et par sko den 05-06-2021 og har INTET modtaget endnu. I går fik jeg så et Tracking Nummer, har skrevet mail, men intet svar tilbage.
STORT fup firma
men nu er jeg slet ikke interesseret i de sko :-(

2021幎7月31日

Bestilte badeshorts 26 juni 3 dage

Bestilte badeshorts 26 juni 3 dage efter fik jeg mail om at de var ved at pakke min ordre, skrev til dem da der var gået 2 uger uden varer, fik det svar at der var leveringstid på dem. Nu 5 uger efter stadig ingen varer og intet svar på mine mail. SVINDEL tror ikke jeg får varer eller penge retur.

Nu her 10 august har jeg modtaget nogle badeshorts fra Kina, jeg havde ikke lige regnet med at betale så meget for et par dårlige kopi shorts i så dårlig kvalitet.
Kan kun sige handel aldrig der....

2021幎7月30日

Har den 29/6- 2021 bestilt en kjole

Har den 29/6- 2021 bestilt en kjole, skrev 14 dage efter til dem og fik den besked at de havde 2-5 ugers levering og jeg ikke kunne annulere kÞbet. Har endnu ikke modtaget noget og har skrevet flere gange til dem siden uden svar. Jeg skal ikke handle her mere, hvis man kan kalde det en handlen når man ikke modtager varen.
Lis Dirks

2021幎7月30日

Anmeldt til politiet

Jeg har desvÊrre den samme erfaring med dette firma.. Betalt for en bestilling, men den har jeg aldrig modtaget. Jeg har rapporteret denne svindel til politiet. Det må I også gerne gÞre.. De skal stoppes med det samme!!!

2021幎7月26日

Svindel

Svindel. Modtag varer med forkert stÞrrelse, og da jeg bad om en returadresse fik jeg besked pÃ¥ at jeg selv skulle sende dem retur til kina. Det klagede jeg over, for portoen kostede mere end den vare jeg havde kÞbt. Herefter svarede de ikke pÃ¥ mine henvendelser

2021幎7月22日

Svindlere!

Det er givetvis nogle svindlere, der står bag. De hÊver straks pengene for de bestilte varer, men man modtager ingenting. Og de svarer ikke, når man skriver til dem.

2021幎7月20日

Fup firma

Fup firma. Bestilt et par shorts for 3 uger siden. Rykker på mail og de siger varen er på vej....men akkk... jeg har samme problem som 165 andre kunder her på trustpilot. Så mode KÞbenhavn er et mÞgfirma kort og godt.

2021幎7月16日

UtrovÊrdig firma

Jeg har den 16 juni kÞbt og betalt for en skjorte, som jeg endnu ikke har modtaget. Når jeg henvender mig til dem på mail, så er den på vej - de er virkelig utrovÊrdige, upålidelige og et fup-firma.
Hold jer langt vÊk fra dem, de er kun ude på at score dine penge.

2021幎7月14日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ