Bestilte 2 stk jakker. De ligner slet ikke billedet - men ligner 2 natskjorter som vi aldrig ville bruge Sendte fotos og efter mange, dog venlige skriverier har de tilbudt at sende 20% af 800kr retur... ãã£ãšèŠã
Burde vÊre ulovligt at foregive, man er et dansk firma, nÃ¥r man sÊlger Kinesisk L**t. Derudover foregiver de ekstreme ny-priser, som er lÞgn lÞgn lÞgn! Jeg havde aldrig nogensinde kÞbt noget s... ãã£ãšèŠã
PAS Pà , deres reklame er det er en dansk producere produkt..!! dit tilfÊlde kan vi foreslÃ¥, at du sender det tilbage til fÞlgende adresse: LandïŒChina ProvinsïŒGuangdong ByïŒDongguan Returadres... ãã£ãšèŠã
Det rene svindel ð ððððð En mÃ¥ned efter bestilling kom min jakke efter jeg havde henvendt mig mange gange og sÃ¥ er det slet ikke det jeg havde forventet og str ð HANDEL ALDRIG DER
KÊmpe kinesisk fusker firma
KÊmpe kinesisk fusker firma.
ADVARSEL - kÞb ikke varer derfra.
Nu kalder de sig Dansk-Mode.
Tidligere har de navne som Bolada og Mode KÞbenhavn.
Har i Þjeblikket en indsigelse i min bank mod betaling som trukket.
Varerne - 2 par badebukser - er aldrig modtaget.
Har forgÊves kontaktet deres kundeservice.
En sludder for en sladder for et svar.
Idag igen modtaget mail om forsendelse.
Kinesisk fusk når der er vÊrst.
Mvh
Klint
P. S.
Har nu efter laaaaaaaaaang tid modtaget 2 par badebukser af en virkelig ringe kvalitet.
SUPER dårlige varer.
KÞb IKKE varer fra dette firma.
STORT fup firma
Har bestilt et par sko den 05-06-2021 og har INTET modtaget endnu. I går fik jeg så et Tracking Nummer, har skrevet mail, men intet svar tilbage.
STORT fup firma
men nu er jeg slet ikke interesseret i de sko :-(
Bestilte badeshorts 26 juni 3 dageâŠ
Bestilte badeshorts 26 juni 3 dage efter fik jeg mail om at de var ved at pakke min ordre, skrev til dem da der var gået 2 uger uden varer, fik det svar at der var leveringstid på dem. Nu 5 uger efter stadig ingen varer og intet svar på mine mail. SVINDEL tror ikke jeg får varer eller penge retur.
Nu her 10 august har jeg modtaget nogle badeshorts fra Kina, jeg havde ikke lige regnet med at betale så meget for et par dårlige kopi shorts i så dårlig kvalitet.
Kan kun sige handel aldrig der....
Har den 29/6- 2021 bestilt en kjole
Har den 29/6- 2021 bestilt en kjole, skrev 14 dage efter til dem og fik den besked at de havde 2-5 ugers levering og jeg ikke kunne annulere kÞbet. Har endnu ikke modtaget noget og har skrevet flere gange til dem siden uden svar. Jeg skal ikke handle her mere, hvis man kan kalde det en handlen når man ikke modtager varen.
Lis Dirks
UtrovÊrdig
Har ogsÃ¥ kÞbt en vare til 500 kr men har aldrig set den. KÃB eller bestil ALDRIG noget fra dem, de er utrovÊrdig og skal stoppes. Steen
Anmeldt til politiet
Jeg har desvÊrre den samme erfaring med dette firma.. Betalt for en bestilling, men den har jeg aldrig modtaget. Jeg har rapporteret denne svindel til politiet. Det må I også gerne gÞre.. De skal stoppes med det samme!!!
Er blevet fuppet
Er blevet fuppet. Bestilte en kjole 7/6-21, pengene er trukket, men ingen vare leveret. Svarer hellere ikke på mail.
UtrovÊrdigt firma
D 20 juni bestilte jeg et par sko, og har stadig ikke modtaget dem. Jeg rykkede for levering for 3uger siden, og fik at vide at der var 2-5 ugers levering. Men nu er der gået 6 uger!!!!
Svindel
Svindel. Modtag varer med forkert stÞrrelse, og da jeg bad om en returadresse fik jeg besked pÃ¥ at jeg selv skulle sende dem retur til kina. Det klagede jeg over, for portoen kostede mere end den vare jeg havde kÞbt. Herefter svarede de ikke pÃ¥ mine henvendelserâŠ
Svindlere!
Det er givetvis nogle svindlere, der står bag. De hÊver straks pengene for de bestilte varer, men man modtager ingenting. Og de svarer ikke, når man skriver til dem.
Elendig kan ikke levere og dÃ¥rligâŠ
Elendig kan ikke levere og dårlig opfÞlgning
FUP FIRMA.
FUP FIRMA.
HÊver dine penge og sender ikke varen. Så Pas På!!
SVINDEL OG FACEBOOK ER MEDSKYLDIG
Har heldigvis kun bestilt et par korte bukser. Jeg under mig over at de får lov at reklamere på face book. FÞler de er med skyldig SÞren Pedersen
Fup firma
Fup firma. Bestilt et par shorts for 3 uger siden. Rykker på mail og de siger varen er på vej....men akkk... jeg har samme problem som 165 andre kunder her på trustpilot. Så mode KÞbenhavn er et mÞgfirma kort og godt.
Fup side
Fup side
de eksistere ikke
trak penge for 2 par shorts modtog dem aldrig
PAS PÃ det er et Svindler firma
PAS Pà det er et Svindler firma, de hÊvede pengene lige efter og varerne er aldrig kommet og de svare ikke når man prÞver at kontakte den
UtrovÊrdig firma
Jeg har den 16 juni kÞbt og betalt for en skjorte, som jeg endnu ikke har modtaget. Når jeg henvender mig til dem på mail, så er den på vej - de er virkelig utrovÊrdige, upålidelige og et fup-firma.
Hold jer langt vÊk fra dem, de er kun ude på at score dine penge.
Man fÃ¥r ikke sin vare og de svare ikkeâŠ
Man får ikke sin vare og de svare ikke på ens henvendelser - de sender ikke penge retur.
Lad vÊre med at kÞbe noget som helst hos dem
Det er rent svindel!
Plat og svindel
Plat og svindel. Betaling sker lynhurtigt men der kommer aldrig nogen vare. Ãrgerligt der ikke findes minusstjerner. Er der nogen der kender ejerskabet eller adresse i DK.