Jeg har fået en utrolig fin service fra dette firma. Inden købet fik jeg afklaret nogle spørgsmål om produktet og levering. Desværre var varen med en lille fejl som helt uproblematisk blev ombyttet.De... もっと見る
企業が回答しました
Køb ikke hos Modeoutlet.dk Købte et par støvler, som gik i stykker efter tre måneder på grund af fejl i skindet. Modeoutlet.dk fralægger sig ethvert ansvar og giver ansvaret videre til dere... もっと見る
企業が回答しました
Dårligere kundeservice skal man lede længe efter. Derudover, vælger jan, som han hedder, at håndtere en frustreret kundes problem ved at grine og latterliggøre det, at man er frustreret over mangl... もっと見る
企業が回答しました
Super oplevelse, mega god service! Købte en taske ved Modeoutlet igennem Miinto, men da jeg tjekkede Modeoutlets egen hjemmeside var tasken ca 300 kr billigere, så jeg bestilte samme taske her... もっと見る
Modeoutlet henvender sig til den stilbevidste køber, der sætter pris på unikke designs som du ikke finder andre steder. Vi udvælger konstant friske, nye kollektioner som vi er sikre på at vores kunder vil elske. Vi er stolte af at være din online tøjbutik, med et bredt udvalg af 38.000 produkter fra mere end 350 brands
Maglebjergvej 6, 2800, Kongens Lyngby, デンマーク
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super service og hurtig levering! Jeg havde også nogle spørgsmål, og deres support var venlig og hurtig. Super god oplevelse. Jeg handler helt sikkert her igen!
Super oplevelse, mega god service!
Købte en taske ved Modeoutlet igennem Miinto, men da jeg tjekkede Modeoutlets egen hjemmeside var tasken ca 300 kr billigere, så jeg bestilte samme taske her, mhp at returnere tasken bestilt fra Miinto og dermed spare 300 kr.
Jan fra Modeoutlet tog kontakt til mig, da han kunne se jeg havde lagt begge ordre og den fra Miinto var afsendt.
Jeg forklarede ham, hvorfor der var to ordre fra mig og han skrev, at han annullerede den ordre jeg havde lagt direkte hos dem og så kunne jeg skrive til ham når jeg modtog tasken fra Miinto.
Dette gjorde jeg og ikke længe efter modtog jeg differencen fra Modeoutlet.
Super god oplevelse, jeg vil helt klart anbefale Modeoutlet og jeg vil helt sikkert handle der igen.
dolce gabbana sneaker purchased at Modeoutlet through Miinto. They never sent the sneakers. They never provided a tracking number. They say that UPS lost the package but they don't give the tracking number. I think they don't have the sneakers and they haven't sent anything. scam alert
Fremragende service og ganske behagelig mail-korrespondance med firmaet, dersom at jeg havde nogle spørgsmål vedr. nogle varer.
Overordnet en rigtig god og tryg oplevelse at handle på denne webshop.
Altid nemt at handle hos Modeoutlet. Med altid hurtig levering uanset hvornår jeg har bestilt og fantastisk kvalitet med alle produkter.
Super tilfreds kunde
Lagde en bestilling på et ur den 14. dec med en leverancetid på 3-5 dage.
Rykkede den 21. dec. og modtog så den 22. dec. en SMS og mail med beskeden om at ordren var annulleret. Efterfølgende modtog jeg dog et svar fra kundeservice på min mail. Mailen indholdt en forklaring om travlhed og en manglende svar fra en leverandør samt tilbud om en rabatkode på 10% til mit næste køb. Det blev et nej tak og en skuffet pige juleaften.
To stjerner er kun fordi de svarede på mailen og ikke bare annullerede ordren
PS; rabatkoden havde allerede jeg modtaget sammen med ordrebekræftelsen🤦♂️
Fik super service og leverancen gik smertefrit. Ikke sidste gang jeg kommer forbi MODEoutlet.dk Kan kun give mine varmeste anbefalinger
der gik godt nok en uge førend jeg modtog skoene , new balance til 600kr som så desværre er for for store , men det er jo min egen fejl, skoene var fine.
Men syntes virkeligt at det er dårlig service, at der ikke er lagt retur pose ved,heller ej kvittering, eller retur adresse, andet end en postbox i Tyskland, så man skal selv ta kontakt til dem og få en retur adresse, og skal selv ned på posthuset og finde emballage og betale for retur af skoene, det kommer jo nemt til at koste 70-80kr
Der begrunder de så at de er 10, 20 % billigere end andre steder , men det er så ikke rigtigt, købte et par mere i en farve hos anden forhandler på nettet til 468; og der var ydermere retur materiale med
Så dårlig service , og kun for dét ( at jeg selv skal betale retur beløbet) vil jeg ikke handle hos dem mere 🤷🏼♀️

MODEoutlet.dk からの回答
Dårligere kundeservice skal man lede længe efter.
Derudover, vælger jan, som han hedder, at håndtere en frustreret kundes problem ved at grine og latterliggøre det, at man er frustreret over manglende information. Han vælger simpelthen at diskutere med mig i stedet for at vise forståelse, og kan så ikke forstå man bliver endnu mere frustreret?? Han vælger at smide røret på, igen uden nogen former på forsøg at løse problemet.
Så uden tvivl, utrolig uprofessionel håndtering af en kundesag.
👎👎

Super super tilfreds
Nem og overskuelig hjemmeside med stor udvalg. Gode priser, hurtig og sikker levering, det er ikke sidste jeg jeg køber der
Den bestilte pakke forsvandt under transporten, og blev erstattet med det samme.
Super flot kunde service.
Klaus
Aldrig nogensinde har jeg fået bedre kundeservice end hvad jeg har fået på denne hjemmeside.
Det er ikke sidste gang jeg har handler her - kan klart anbefales !! 🙂🙂
Produktet levede helt op til mine forventninger. Leveringstiden var 1 uge.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。