EMS is geen grap... 😅 Vandaag tijdens de training ben ik zelfs uit mijn broek gescheurd! 👖💥 Dat zegt eigenlijk genoeg over hoe fanatiek ik ermee bezig ben. Medio december 2025 ben ik... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Na jaren lang ems training gehad op de sportschool samen met vriendin ben ik nu wel erg blij met het pak ,je hoeft niet meer naar de sportschool, je kan je spieren trainen ik je eigen tijd het is kost... もっと見る
MLT bevalt prima en het makkelijk omdat je heerlijk thuis kunt trainen op de momenten die jou het beste uitkomt. Fijne communicatie en behulpzaam. Het enige nadeel is het aantrekken van pak vooral nu... もっと見る
Je voelt echt wel dat je hebt getraind met de Ems pak, helaas kan ik het niet gebruiken vanwege medische redenen.
企業情報
当該企業による記述
At our core, everything revolves around creating a positive impact at every level. We aspire to serve not only our customers and business partners but also our valued employees, suppliers, and the broader world around us, making our harmonious and positive influence felt.
連絡先
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ik heb onlangs twee proeflessen gevolgd…
Ik heb onlangs twee proeflessen gevolgd bij Modern Lifestyle Technologies en was direct enthousiast! De begeleiding is professioneel, motiverend en persoonlijk afgestemd. Na de proeflessen heb ik het pak aangeschaft en gebruik het pak tijdens mijn vaste roeitraining thuis. Het is een erg goede investering in mijn gezondheid en fitheid. In dezelfde tijd ben ik nog intensiever aan het trainen. Echt een aanrader voor iedereen die op een moderne en effectieve manier aan zijn lifestyle wil werken!
Erg blij met het pak
Erg blij met het pak, heel gebruiksvriendelijk en de app werkt top!
Fijn product!
Ik heb het product onlangs aangeschaft, goed werkend product, merk al snel resultaat en makkelijk in het gebruik! Blij mee!
Займаюсь ЕМС вже більше 5 років
Займаюсь ЕМС вже більше 5 років, краще ще нічого не знайшла. Зараз купила костюм, займаюсь вдома, взагалі краще рішення. Дякую
Super bedrijf
Super bedrijf, alles geleverd wat ik besteld had inclusief de software die erbij hoort. Programma is zeer duidelijk in gebruik en een mooie collectie aan oefeningen. Service is goed aangezien ik een vraag had en hier netjes op werd gereageerd. Een aanrader voor iedereen.

Modern Lifestyle Technologies からの回答
Duidelijke uitleg vriendelijke mensen…
Duidelijke uitleg vriendelijke mensen en echt spieropbouw in paar weken

Zeer tevreden 😊 …
Zeer tevreden 😊 Heb Jaren bij Modern lifestyle getraind. Ben totaal geen sport liefhebber maar door EMS training 20 minuten twee keer per week in een EMS pak blijf ik super in Shape. Hiermee ben ik erg blij van geworden zeker nu we eigen EMS pakken bij Modern Lifestyle hebben aangekocht en lekker samen met m’n partner zelf thuis kunnen trainen.
Super snelle feedback wanneer er vragen zijn betreft training, EMS pak etc
Kortom zeer tevreden dank je wel Modern lifestyle💪🏻 ❤️

Modern Lifestyle Technologies からの回答
Netjes geholpen duidelijke uitleg en fijne communicatie
Super netjes geholpen, qua uitleg enz. Ben een rug patiënt en het is super om dit thuis te doen wanneer de pijn heviger wordt kan ik het pak aantrekken.

Modern Lifestyle Technologies からの回答
eindelijk mijn ems pak thuis
Na jaren trainen eindelijk mijn ems pak thuis. Heerlijk trainen wanneer het beste uitkomt. Door het eenvoudige systeem en vele verschillende programmas wordt t nooit saai. Bedankt voor de juiste begeleiding bij de uitleg

EMS-pak is geweldig
EMS-pak is geweldig. Met de bijgeleverde software kun je de sterkte en het soort programma zelf regelen.

Modern Lifestyle Technologies からの回答
In het begin was ik erg terughoudend…
In het begin was ik erg terughoudend over de EMS training, en dat het te mooi was om waar te zijn. Maar hier moet ik op terugkomen, ondertussen zelf een pak gekocht en ben er heel tevreden over.
Ook de begeleiding en feedback van het team als heel positief ervaren.

Duidelijk en professioneel
Het is een duidelijke en professionele uitleg over de EMS pakken.
En een mooie prijs voor een eigen pak.
Communiceren met het bedrijf gaat prima.

Modern Lifestyle Technologies からの回答
Wat ben ik blij met dit pak zeg! Zo fijn
Wat ben ik blij met dit pak zeg! Echt een top product! Zo super fijn om nu thuis elk moment van de dag te kunnen sporten wanneer mij dat uitkomt! En het kost me maar 20 minuten en zie nu al heel veel resultaat en voel me hier erg lekker bij!
Top service ook! Bedankt

Trustpilot エクスペリエンス