Köp aldrig frÃ¥n denna grabben riktigt scam snabb pÃ¥ svara nÀr pengarna ska in han hade Àven walley som Àr som klarna men samarbete gick bort för de hade sÃ¥ mycket problem med honom han skickar aldrig... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
BestÀllde en jacka och det skulle ta 14 dagar och fÃ¥ hem den Max sa dom, det tog mer Àn en mÃ¥nad för den att komma. Skulle Àven fÃ¥ med ett halsband, men det fick jag inte, nÀr jag skriver till dom sÃ¥... ãã£ãšèŠã
Det jag bestÀllde kom snabbt och var i topp kvalitet. Jag har bestÀllt hÀr innan Också och man blir aldrig missnöjd nÀr man bestÀller hÀr.
Jag bestÀllde en jacka innan jul och han sa att jag skulle fÃ¥ de pÃ¥ onsdagen (runt 3 dagar efter) de va snabb leverans 1-3 dagar stod de och har Ànnu inte gÃ¥tt nÃ¥got. Han svarar inte nÀr jag skriver t... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Köp aldrig frÃ¥n denna grabben riktigtâŠ
Köp aldrig från denna grabben riktigt scam snabb på svara nÀr pengarna ska in han hade Àven walley som Àr som klarna men samarbete gick bort för de hade så mycket problem med honom han skickar aldrig saker snÀlla folket undvik denna gawad
Hade bestÀllt för 1500 kr i 2 mÃ¥naderâŠ
Hade bestÀllt för 1500 kr i 2 månader aldrig kom bestÀllning och omöjligt kontakta med de så det gÀller att göra polis anmÀlan
âŒïžSCAM!!!!!!!
âŒïžSCAM!!!!!!!! VARNING!!! âŒïž
âšKöp INTE hÀrifrÃ¥n! KÀnner mig grundlurad och sÃ¥ dum efter att ha lÀst omdömen hÀr inne. Han pÃ¥stod att det var en konkurrent som skrivit alla dÃ¥liga recensioner. Det Àr det INTE. âš
SnÀlla gör inte samma misstag som jag och handla hÀrifrån.
1.200kr för nÃ¥got jag skulle skÀmmas att ta 50kr för. âšInte alls som pÃ¥ bild eller utlovat. Inga lappar eller box. âš
Snabb pÃ¥ att svara tills köpet var gjort, dÃ¥ gick han under jorden. Ingen möjlighet att komma i kontakt med honom lÀngre. âšIngen möjlighet för retur trots att det vi fick inte var det som visats pÃ¥ bild vid köpet.
Undrar hur många fler han lurat och om en polisanmÀlan ska göras?
BestÀllde en jacka och det skulle ta 14âŠ
BestÀllde en jacka och det skulle ta 14 dagar och få hem den Max sa dom, det tog mer Àn en månad för den att komma. Skulle Àven få med ett halsband, men det fick jag inte, nÀr jag skriver till dom så svarar dom inte, det slutade svara mig nÀr jackan började bli sen, har inte fått svar från dom på flera veckor trots att jag skriver varje dag
köpte för flera tusen kronor
köpte för flera tusen kronor, riktigt bra kvalite, fick klÀderna efter 3 dagar. riktigt bra service, rekommenderar starkt!!!!!
BestÀllde en Canada goose macmillian
BestÀllde en Canada goose macmillian, tog ungefÀr 17 dagar för den att komma, nÀr den vÀll kom var fickan sönder jag skrev till modeza på Instagram och de slutade svara.
Absolut inte vÀrt
Scam
Köpte en keps i augusti i år som fortfarande inte har kommit. Har skrivit på mail, instagram o whatsup men vÀgrar att svara eller betala tillbaka pengarna.
Fyfan vilken huzlare har bilder pÃ¥ vÃ¥raâŠ
Fyfan vilken huzlare har bilder pÃ¥ vÃ¥ra konversation. DÀr han kallar mina 2lax för ett mynt i sin plÃ¥nbok.. Handla INTE HÃR!!! JAG handlade för han verkade seriös........
Ville skicka tillbaka en vÀst förâŠ
Ville skicka tillbaka en vÀst för 1900kr men de svarar inte på mailen. Det Àr min son som betalat den för sina sparade pengar! KÀnns inte bra alls faktiskt.
Skickade mailet 26 augusti och har inte Àns fått svar Àn.
Tröjan Àr av vÀldigt bra kvalité.
Jag rekommenderar modeza till alla
Jeg har bestilt for over 2 uger sideâŠ
Jeg har bestilt for over 2 uger side har ikke modtaget noget eller ved hvornÃ¥r min pakke kommer skriver til dem pÃ¥ wats app men ingen svar ð€¬ð€¬ð€¬
Bra material och snabb leverans
DÃ¥ligt leverans tid och kvalite
BestÀllde en keps storlek L vÀntade över 2 månader och fick fel storlek sen han sluta svara och blockad mig inget jag rekommenderar
Bra kvalite för kort tid.
Ãverfeta klÀder,kvalitet men iblandâŠ
Ãverfeta klÀder,kvalitet men ibland lÃ¥ng leveranstid
BestÀllde 4 produkter och fick endast 1âŠ
BestÀllde 4 produkter och fick endast 1 av produkterna men tog 3 månader, sveriges sÀmta sida, Rekomnederar STARK en annan Àrlig sida sneakx.co bÀttre kundservice bÀttre leverans tid och mer utbud.
Kvalitet ðð
JÀtte bra kvalitet på varorna jag köpte, snabb leverans. Bra kundservice snabbt och effektivt. Kommer fortsÀtta bestÀlla hÀr.
BedrÀgeri
Köpte 2 produkter för 3 månader sen och fick bara ena, nu får jag inget svar via kundservice eller Instagram helt sjukt lurar folk på pengar bara detta Àr bedrÀgeri!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ