Goede software om tot een design te komen. Goede prijs. Mooie producten. Er waren 2 onderdelen beschadigd aangekomen maar de klantenservice heeft dit heel netjes en snel opgelost. Het enige vreemde... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Helaas was er na de bestelling iets misgegaan met de printkwaliteit waardoor er strepen in de fotoafdrukken op hexagon zaten. Contact opgenomen met de klantenservice waarop snelle reactie en goed geho... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hele fijne klantenservice. Denken mee en helpen mee zodat je het product krijgt die je voor ogen had. Gevoel dat ze me echt wilde helpen zonder de druk te leggen om wat te willen verkopen. Werd er zel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De ervaring met Modulari is helemaal TOP. De levering van het door ons bestelde voldeet aan onze verwachting op een ding na een foto was beschadigd aangekomen maar deze is in een kort tijdbestek ver... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Er is niets zo fijn als thuiskomen, of je nu terugkomt van een lange werkdag of van een zonovergoten vakantie. De plek waar je ongegeneerd jezelf kunt zijn en warme, persoonlijke momenten beleeft. Alles wat we bij Modulari doen draagt bij aan dat warme thuisgevoel en het ervaren van meer geluksmomenten. Het begon allemaal in 2017, toen we na veel ontwerpen en testen het ideale systeem ontwikkelden voor persoonlijke wanddecoratie. Op te hangen zonder boren, makkelijk zelf te ontwerpen met je eigen fotoâs en designs én bovenal oneindig uit te breiden en te vervangen. Je leven staat namelijk nooit stil. Je hebt dromen en momenten die je wilt blijven vastleggen. Modulari is er voor jouw geluksmomenten van gister, vandaag en morgen. We waren de eerste in Europa én de bedenker van de hexagon tegel! Je weet wel, die stijlvolle, tijdloze zeshoek (en nog steeds ons best verkochte product). Maar daar bleef het niet bij. Want we ontwikkelen door, elke dag weer. Nieuwe materialen, verrassende combinaties en de mooiste beelden in onze veelzijdige beeldbank. Wat we voor jou creëren is onze passie en geeft ons energie! Daarom is het onze missie om een warm thuisgevoel te creëren voor jou. Omring jezelf met wat je dierbaar is en maak er jouw thuis van. Wanddecoratie die je blijft raken.
Meander 901, 6825 MH, Arnhem, ãªã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 95ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Toen bleek dat de fotoâs niet goed waren geworden, omdat door het filter het hoofd van mijn man voor een gedeelte weg viel (wat ik zelf had kunnen zien in het voorbeeld, maar niet goed opgelet dus) kreeg ik gewoon nieuwe opgestuurd die professioneel bewerkt waren.
Helemaal blij, wat een super service!!!!

Modulari ããã®åç
Modulari geeft veel informatie en duidelijke instructies voor het ophangen van de producten.
Ook zijn er voorbeelden beschikbaar, om ideeën op te doen.

Modulari ããã®åç
Mooi product, vlot geleverd en duidelijke instructies om alles netjes op te hangen

Modulari ããã®åç
Mooie kwaliteit wanddecoratie. Eenvoudig te bestellen en net zo eenvoudig op te hangen met de hulpmiddelen die meegeleverd worden. Echt een superleuke wanddecoratie!

Modulari ããã®åç
Bij het opmaken van de collage kon ik 2 foto's niet gedownload krijgen. oorzaak het bestand van de foto's was te groot (meer als 30mb) maar dat stond nergens vermeld dat de foto niet meer als 30mb mag zijn. Misschien een tip om het ergens te vermelden.
Verder was alles perfect. Ook is het duidelijk omschreven hoe je de collage moest ophangen.

Modulari ããã®åç
Snelle service. Duidelijk montage filmpje.
Het enige verbeter punt wat ik heb.
Neem contact op met de klant als er een onduidelijke foto bij zit. Want het is jammer als er bij zitten die niet mooi zijn.

Modulari ããã®åç
Fotoâs worden goed afgedrukt! Je kunt blijven uitbreiden. Super handige en eenvoudige manier om ze op te hangen! Blij mee!

Modulari ããã®åç
Na vermissing van mijn pakketje, heb ik contact gezocht met de klantenservice.
Ze waren direct bereid om het opnieuw te versturen, zonder verdere kosten.
De foto's zijn super, goede kwaliteit,goede klantenservice

Modulari ããã®åç
De producten zijn geweldig. En het klantencontact is ook zeer fijn! Als er iets is word het perfect opgelost. Wat wil je nou nog meer.

Modulari ããã®åç
De supers produits et un service aprÚs vente au top je recommande!

Modulari ããã®åç
Mijn eerste bestelling bij Modulari geplaatst. Prachtige producten ontvangen, al waren een aantal fotoâs helaas niet mooi gedrukt. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en kreeg kosteloos nieuwe exemplaren toegestuurd. Hele goede service en prachtig eindresultaat. Ik ben erg tevreden!

Modulari ããã®åç
Er was een probleem met de aluminium hexagons, hebben dit direct opgelost!

Modulari ããã®åç
Ik heb een aantal jaar geleden sepia fotoâs laten maken, nu wou ik graag dat er 3 fotoâs goed matchen. Ik kreeg omdat de sepia kleur wat veranderd was 2 gratis om de oude sepia kleur te vervangen.
Hele vriendelijke service, denken goed met je mee! Ben ook erg blij met de kwaliteit van de fotoâs

Modulari ããã®åç
Aanvankelijk was er wel wat dat niet passend was echter dat is achteraf zeer goed afgehandeld door Modulari.

Modulari ããã®åç
De strips die op de achterkant van de foto's worden gekleefd blijven niet allemaal hangen . 3 foto's van de 17 zijn al van de muur gevallen. Toevallig waren er 3 klevers die anders waren. Zijn het die klevers die gelost zijn? Waren dat oudere strips?
Voor de rest was alles correct.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã