Goede software om tot een design te komen. Goede prijs. Mooie producten. Er waren 2 onderdelen beschadigd aangekomen maar de klantenservice heeft dit heel netjes en snel opgelost. Het enige vreemde... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Helaas was er na de bestelling iets misgegaan met de printkwaliteit waardoor er strepen in de fotoafdrukken op hexagon zaten. Contact opgenomen met de klantenservice waarop snelle reactie en goed geho... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hele fijne klantenservice. Denken mee en helpen mee zodat je het product krijgt die je voor ogen had. Gevoel dat ze me echt wilde helpen zonder de druk te leggen om wat te willen verkopen. Werd er zel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De ervaring met Modulari is helemaal TOP. De levering van het door ons bestelde voldeet aan onze verwachting op een ding na een foto was beschadigd aangekomen maar deze is in een kort tijdbestek ver... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Er is niets zo fijn als thuiskomen, of je nu terugkomt van een lange werkdag of van een zonovergoten vakantie. De plek waar je ongegeneerd jezelf kunt zijn en warme, persoonlijke momenten beleeft. Alles wat we bij Modulari doen draagt bij aan dat warme thuisgevoel en het ervaren van meer geluksmomenten. Het begon allemaal in 2017, toen we na veel ontwerpen en testen het ideale systeem ontwikkelden voor persoonlijke wanddecoratie. Op te hangen zonder boren, makkelijk zelf te ontwerpen met je eigen fotoâs en designs én bovenal oneindig uit te breiden en te vervangen. Je leven staat namelijk nooit stil. Je hebt dromen en momenten die je wilt blijven vastleggen. Modulari is er voor jouw geluksmomenten van gister, vandaag en morgen. We waren de eerste in Europa én de bedenker van de hexagon tegel! Je weet wel, die stijlvolle, tijdloze zeshoek (en nog steeds ons best verkochte product). Maar daar bleef het niet bij. Want we ontwikkelen door, elke dag weer. Nieuwe materialen, verrassende combinaties en de mooiste beelden in onze veelzijdige beeldbank. Wat we voor jou creëren is onze passie en geeft ons energie! Daarom is het onze missie om een warm thuisgevoel te creëren voor jou. Omring jezelf met wat je dierbaar is en maak er jouw thuis van. Wanddecoratie die je blijft raken.
Meander 901, 6825 MH, Arnhem, ãªã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 95ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
J'ai commandé pour plus de 100 euros sur modulari et je n'ai toujours rien reçu. Impossible de communiquer correctement avec eux, je reçois des messages tout fair. Je suis trÚs déçu car le principe me plaisait beaucoup.

Modulari ããã®åç
De bestelling ging moeilijk, eerst was de code van onze giftcard niet in orde, dus dat moest ik telefonisch in orde brengen. Na 10 dagen had ik nog niets gehoord dus heb ik wederom gebeld, en toen bleek dat de bestelling niet was doorgezet. Het is toen in orde gemaakt en de foto's werden na 4 dagen geleverd, deze waren heel mooi, dus dat was helemaal in orde gelukkig.

Modulari ããã®åç
Habe 12 Bilder von unserer Amerika Reise bestellt. QualitÀt ist nicht so schlecht, könnte aber besser sein.
Leider fallen die Bilder, trotz sorgfÀltiger Anbringung beinahe jeden Tag von der Wand. Leider sehr mies ð
Dadurch sind schon einige Ecken abgebrochen.
Meine Freundin hat ein paar Tage spÀter bestellt, fallen auch jeden Tag runter.
100 Euro beim Fenster rausgeworfen!
WÃŒrde jedem abraten das zu kaufen.
Wir haben unter dem Namen Pfleger bestellt und meine e-mail Adresse lautet
carina89.pfleger@gmail .com

Modulari ããã®åç
Wij maken al jaren gebruik van jullie produkten en hebben inmiddels een "Walk of Fame" gemaakt. Ieder jaar verschijnen nieuwe foto's in ons huis en de oude foto's gaan richting garage, waar inmiddels een wand van 5 meter aan foto's zichtbaar is. Prachtig. De instructie is erg goed en het ophangen is een fluitje van een cent. Prima verpakking en op tijd leveren.

Modulari ããã®åç
Het product ziet er erg goed uit, maar de schilderijen blijven niet goed plakken en vallen één voor één naar beneden. âs Ochtends worden we wakker en hangt nog maar de helft van de fotoâs aan de muur.

Modulari ããã®åç
Ik ben er super tevreden van
De fotos zijn ook mooi van kwaliteit

Modulari ããã®åç
Snel geleverd en prima kwaliteit. Leuk om steeds weer te kunnen veranderen en/of uit te breiden.

Modulari ããã®åç
Heel gemakkelijk om aan te brengen en mooie kwaliteit

Modulari ããã®åç
Bij onze eerste levering werkten de magneten niet goed..constant vielen de hexagons vd muur..via een review kregen we reactie en hebben gratis nieuwe magneten toegestuurd gekregen..das nogal een serviceðð..bedankt.
Nu duimen dat alles goed blijftðð€ !!

Modulari ããã®åç
Prachtige hexagons, mooie kwaliteit en makkelijk aan te brengen op de muur. Heel blij met het resultaat!

Modulari ããã®åç
Blij met de nieuwe printer waarover in de bestelling werd gesproken. Het mooie glimmertje zit weer in de witte delen van de foto, net als toen we jaren geleden de eerste aluminium tegels bestelden. Daarna een periode waarin ik dat glimlaagje miste, maar ja toch steeds verder uitgebreid. En nu is het er weer! Heel blij mee!

Modulari ããã®åç
Door een zelf gemaakte fout in de bestelling contact opgenomen met de klantenservice. Waar ik prima en erg vriendelijk werd geholpen. Ze boden een goede oplossing aan. Zeer tevreden mee.
Bestelde hexagons erg tevreden over.

Modulari ããã®åç
Super mooie tegels gemaakt , echt een hele mooie collectie nu hier aan de muur

Snelle levering.
Makkelijke en duidelijke site.
Simpel ophangsysteem met duidelijke instructies, ook met video.
Kwaliteit is mooi.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ