レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Produkterne er desvÊrre i ekstremt meget lavere kvalitet end forventet. iPad coveret holder sig ikke siddende sÊrligt godt fast pÃ¥. De wallet/stande som skulle kunne sÊttes pÃ¥ MagSafe, er ikke ma... もっず芋る

Meget hurtigt svar pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l af flere omgang og lÞber en ekstra meter da jeg havde en bestemt Þnske vedr. specifikt produkt. Udover det et kvalitetsprodukt jeg glÊder mig til at benytte. SjÊldent s... もっず芋る

䌁業が回答したした

Faldt over deres laptop stand, prisen virkede fornuftig og efter en hurtig sÞgning pÃ¥ nettet angÃ¥ende firmaet. Bestilte jeg en og fik den fÃ¥ hverdage senere. Fungerede rigtigt godt pÃ¥ arbejde fÞrste d... もっず芋る

Product really great - Foldable Laptop Stand (non-adhesive) I've bought one unit for my private computer and liked it so much that later order another for my work computer. Extremely light and thin,... もっず芋る

䌁業情報

1. パ゜コン アクセサリ店
  2. 携垯電話アクセサリ店

圓該䌁業による蚘述

MOFT (Mobile Office For Travelers) laver mobile lÞsninger for at gÞre din arbejdsdag på farten mere produktiv. Uanset om du går fra mÞde til mÞde på kontoret, bruger tid i lufthavnen eller sidder på en cafe, vil MOFT kunne forbedre din arbejdsstilling.

• Malervej 4, 2630, Taastrup, デンマヌク

• moft.dk

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

73件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

DÃ¥rlig kvalitet.

Produkterne er desvÊrre i ekstremt meget lavere kvalitet end forventet.
iPad coveret holder sig ikke siddende sÊrligt godt fast på.
De wallet/stande som skulle kunne sÊttes på MagSafe, er ikke magnetiske så MagSafe kan bruges. De skal klistres på.
Laptop-coveret til en 15-16 tommer pc, kan med nÞd og millimeter-prÊcision komme over min 15,4 tommer laptop fra 2023.
Øv.

2025幎4月14日

Misvisende

Jeg bestilte en powerbank som er beskrevet og afbilledet med tilhÞrende kortholder. Det figurerer samlet og beskrives hvordan den også kan bruges til at holde telefonen i svÊvende landskab. Men modtager kun powerbanken i lettere krÞllet emballage, som virker lidt som om, at den enten var brugt eller sendt retur fÞr?
Desuden er denne powerbank fuldstÊndig drÊnet for strÞm, hvilket ikke er hensigtsmÊssigt for lithiumbatterier.
- Jeg henvender mig og får muligheden for at tilkÞbe kortholderen, hvilket jeg takker nej til, da jeg ikke Þnsker at bruge flere penge på, men vÊlger at sende retur.
SÃ¥ det kostede mig da lige 45kr at finde ud af, at den ikke var som beskrevet/afbilledet..
Og de har stadig ikke Êndret produktbeskrivelsen, selvom de selv syntes det var lidt misvisende.

2024幎5月17日

Hej Peter,
Efter vi modtog opladeren retur, har vi testet den og konstateret at den virker helt fint.
Vi oplader ikke powerbanks inden de sendes ud, så de er som producenten har leveret dem til os.
Jeg tager din kritik til efterretning, og har bedt vores web team om, at de skal inkludere information om, at Snap On ikke medfÞlger i pakken med power banken.

God dag.

DANIRAS-Rigtigt god oplevelse!

Meget professionel og kundeorienteret teknisk support.
Jeg synes at både Rasmus, som koordinerede alt og Kristoffer, som hjalp med det tekniske segment, fortjener rigtig meget ros for deres behagelige og engagerede tilgang. De gjorde alt for at hjÊlpe i sagen.

2023幎11月26日
自発的なレビュヌ

Mega dårlig service

Mega dårlig service. De mener at jeg selv skal betale returnering af varen, fordi returnering via link ikke virker, det er åbenbart ikke deres problem. Vil aldrig handle her mere, og jeg anbefaler det bestemt heller ikke!

2023幎10月30日

Hej Mikkel,
IfÞlge vores handelsbetingelser skal man selv betale returfragt.
Irriterende at linket ikke virkede, men der ville du få tilbud om at kÞbe fragt af os.
Uanset hvad er det svÊrt for os at betale fragt 2 veje samt refundere produktet til kunden.
Hvis du fortsat har nogle spÞrgsmål til håndtering af retur, må du meget gerne kontakte os.

Fin og hurtig levering.

Fin og hurtig levering.
Firmaet kunne have fået 5 stjerner, men det trÊkker ned, at de bevidst sÊlger problematisk vare uden at gÞre opmÊrksom på problemet

2023幎7月17日

Hej John,
Denne sag drejer sig om et produkt der ikke er tilknyttet til MOFT.dk men derimod Daniras A/S.
Du er velkommen til at lade den stå her, men den har ingen association til de varer vi sÊlger på MOFT.dk.

Vi sender naturligvis ikke en varer med fejl på, hvis vi ved der er fejl på.
Til gengÊld lÞser vi evt. problemer med lynets hast.
God dag :)
Daniras A/S

DÃ¥rligere service skal man lete lenge etter

Elendig service! Bryr seg ikke litt engang at produktene ikke holder mål når man tar kontakt med de.
De reklamerer for helt fantastiske produkter som ikke engang er i nÊrheten av kvaliteten når man mottar varene.
Begynner å lure på om flere av produktene er falsk!

Er heller ikke noe informasjon om at man må betale moms og fortolling om man bor utenfor Danmark, så man får seg en kraftig overraskelse når man henter pakken.
De er ikke registrert (aka uprofesjonell) så man må ikke bare betale moms, men fortolling også.
Noe man slipper om de hadde vÊrt registrert.

De hadde heller ikke fjernet dansk moms på alle produktene.
Man skal kun betale moms i ett land!

Eneste produktet som duger er kortholderen til iPhone med klister.

Alt som har med snap å gjÞre holder seg ikke fast i det hele tatt!
Det er veldig dårlig sikkerhet for dyre produkter.
Til og med disse webcam coverene var dårlig, den ene var lÞs og ubrukelig.

Og alt i alt av dette her så skal de ha meg å betale returfrakt når det er demmes egen feil!!

SeriÞst, don’t waste your money!

For et teit svar..
FornÞyd med varene? Forstod tydeligvis ikke anmeldelsen 😅
Varene fungerer ikke engang og dere bryr dere ikke engang om at dere har sendt falske og Þdelagte varer 🙈

Jeg Þnsker å returnere som jeg har nevnt flere ganger, men jeg skal ikke betale for det når det er deres feil!

2023幎5月22日
自発的なレビュヌ

Hej,

Vi har vÊret i lang dialog med dig om en lÞsning.
IfÞlge vores betingelser kan en kunde frit returnere et produkt uanset om det skyldes fortrydelse eller utilfredshed med produktet.
Dette har vi naturligvis tilbudt dig, men du har ikke Þnsket at returnere.

Ift. momsen refunderede vi den forkert opkrÊvede moms på det ene produkt hvor der var sket en fejl. Det gjorde vi umiddelbart efter vi var blevet opmÊrksomme på det.

Jeg håber du bliver glad for dine varer, alternativt er du fortsat velkommen til at returnere dem.

Mvh Rasmus

Godt produkt - prisen kan man ikke regne med fÞr til sidst

Godt produkt, Nem og overskuelig hjemmeside - hurtig fragt.

Det eneste som forhindrer 4 stjerner, ER, at hvad der syntes at vÊre moms fÞrst medregnes helt til sidst i gennemfÞrelsen af ordren, og prisen man ser på hjemmesiden altså derfor ikke er den egentlige pris... (på hjemmesiden stod der, at produktet kostede 388,26kr, men i indkÞbskurven Êndrede prisen sig til 391,39kr) Prisen jeg udvalgte mit produkt ud fra, syntes at stige med 10% ved gennemfÞrelsen af min ordre, fordi den lige skulle "indstille" til mit land, selvom pris og hjemmesiden var på dansk og Danmark hele vejen igennem.

OPDATERING:
Tak for svar Rasmus - jeg har nu kontaktet jer via mail, da i Êndrede prisen undervejs i bestillingen, og det havde intet med fragten at gÞre :)

2022幎11月23日

Hej Christian,
Jeg er Êrgerlig over at du mener priserne ikke passer.
IfÞlge dansk lov skal man altid vise priser inklusive moms, så det gÞr vi naturligvis.
Det eneste der tilfÞjes til prisen ved checkout er fragt.
Fragtpriserne starter fra 29,- så det kan for mange ordrer passe meget godt med 10%.
Det er muligt at få gratis fragt på ordrer over 500,-

Jeg håber du trods alt er glad for din ordre, ellers må du meget gerne kontakte os på hello@daniras.com

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。