Dels Àr trÀskorna jÀtteobekvÀma, trots att jag valde under kategorin "vÃ¥rdskor" och att returnera Àr superkÃ¥ngligt. TÀnk bÃ¥de en och tvÃ¥ ggr innan du bestÀller för "kalaset" gÃ¥r pÃ¥ 140 kr (69 kr frakt... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Köpte ett par Moheda Titan. Jag har storlek EU46 men bestÀllde, efter att ha sett recensionerna pÃ¥ Trustpilot, storlek 47 för sÀkerhets skull. De skor som kom var mÀrkta 47, men alldeles för smÃ¥. NÀ... ãã£ãšèŠã
Jag köpte varma skintofflor till en god vÀn, som Àr sjuk och kontaktade Moheda Toffeln dagen efter bestÀllningen, för att fÃ¥ en större storlek- storlekarna ansÃ¥gs vara en storlek mindre.Den vÀnliga p... ãã£ãšèŠã
Jag bestÀllde toffel Dafne. DÃ¥ jag bor i fd skostad har jag haft flera st under Ã¥rens lopp o Àlskar dem. NÀr jag hÀmtade den o öppnade pÃ¥sen sÃ¥g de inte ut som pÃ¥ bilden. Det var inte lÀder utan nÃ¥g... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Underbara tofflor av alla de slag
TrÀtofflorna Àr suverÀna med sina vÀlformade bottnar och handspikade överdelar. Jag har köpt och anvÀnt de flesta modellerna och har varit nöjd med varendaste par.
Deras utbud har utökat så att jag nu Àven har åtskilliga par av "inneskor" och Àr fortfarande en oerhört nöjd kund.
Bra pris på bra produkter!
JÀttebra pris på tofflor som Àr av bra kvalitet till jÀttebra priser. Har bestÀllt vid två tillfÀllen och blivit helt nöjd båda gångerna (ett osr i ull och ett par i skinn). Storlekarna Àr som de normalt Àr, tog 39 som jag brukar ha och de passade utmÀrkt. Snabb leverans också.

Moheda Toffeln ããã®åç
BestÀllde hem moheda Topsy i tvÃ¥âŠ
BestÀllde hem moheda Topsy i två storlekar större Àn jag har normalt. Storlek 41 istÀllet för 39 detta då jag hört att de Àr små i storlekarna. Jag har varken breda eller smala fötter men jag fick inte på mig dessa skor över framfoten. Min dotter 10 år med storlek 35 provade dem och det var knappt att skorna passade henne i bredden på framfoten. Vem Àr dessa gjorda för???

Nej tack
Köpte flera olika par. Skillnaden mellan skorna Àr galet stor vad gÀller kvalitet och storlek. KundtjÀnsten inkompetent och oengagerad.

Moheda Toffeln ããã®åç
Först mejlade jag och frÃ¥gade omâŠ
Först mejlade jag och frågade om storlekar och skickade in min och frugans fotlÀngd och de svarade att ta en storlek mindre och vi bestÀllde 3 par för nÀstan 1000 kr! Tog några veckor sen kom tofflorna som alla var minst 2 storlekar för stora och vi tyckte att de motsvarar inte våran förvÀntningar så vi returnerade och skrev att vi inte vill ha nya.
Frakt på 120 kr fick vi betala sjÀlva och det blev en dyr julklapp!
VÀgrade reklamation
Köpte sandaler till min man. Vid första anvÀndningen (promenad till bilen) gnisslar en av dem så han Àr tvungen att gå tillbaka hem och byta skor. Moheda kundtjÀnst vÀgrar reklamation "då de inte kan garantera att jag inte kommer att tycka att de nya inte gnisslar" Otroligt snorkigt svar. Innan hade Moheda kvalite på sina skor. Moheda kundtjÀnst Àr ett skÀmt. Turligt nog blev jag bara av med 458:- Handlar i andra butiker hÀdanefter.
Sammarbetar med Svea finans
Sammarbetar med Svea finans. Att glömma betala fakturan resulterade i dyra tofflor. Ãver 1500kr blev det. Varit trogen kund, detta var mitt fjÀrde par. Men det blir dem sista. Aldrig mer. Akta er för svea finans
Supernöjd kund
Ãr supernöjd med mina tofflor ("Virgo Orange"). Seriösa. Snabb leverans. Fem stjÀrnor, rekommenderas!
VIRGO Orange - Ulltoffel
En fantastisk skön toffel som vÀrmer gott. Bra kvalité & fina fÀrger. Snabb leverans. Jag bara Àlskar dom.
Ett par trÀskor inköpta på Granngården
Ett par trÀskor inköpta på Granngården. Dessa gick sönder efter några veckor redan med hål i "lÀdret" upp till. Skorna och klacken nöttes ner efter månader. Efter ett halvår så var det i stort inget kvar av lÀsten och dessa slets ner i stort sett till smulor. Köpta på våren och slÀngda på hösten. Jag försökte få valuta för bortkastade pengar, in i det sista. Man får vad man betalar för antar jag.
Haft Àldre trÀskor som sett helt nya ut efter 5 år...
Men Moheda... Herre Gud kvaliteten får ju Wish och Alibaba i jÀmförelse kÀnnas som en ett lyft jÀmfört med era produkter
Sen kommer det till tofflor.. köpte ett par "Einar" också dem såg ju så bra ut och lyxiga. Kvaliteten Àr så tunn i tygen att dem mer eller mindre separera från sulan om man drog med fingrarna i tofflorna. Man tycker att dem inte borde slitas som ute skor. Men tofflorna ja, men nej inte ens någon mening att skicka tillbaka till företaget. Det skulle kosta halva priset av tofflorna för att returnera dessa till Moheda. Det Àr billigare att skicka dem med paket till returcentralen för återvinning istÀllet jÀmfört med att reklamera dessa.
Inte vÀrt, undvik produkter från Moheda till varje pris. Kvaliteten Àr under all kritik och företaget om man tittar deras sociala medier verkar fullkomligt ignorera kritik eller krav från kunder.
JÀtte nöjd
JÀtte nöjd. Snabb leverans. Ser precis ut som på bilden. JÀttesköna sandaler.
Försökt att komma i kontakt med dettaâŠ
Försökt att komma i kontakt med detta företag utan att lyckats. Glad att jag inte bestÀllde något.
Kina-skrÀp av vÀrsta sorten!
Vi bestÀllda två par tofflar som annonserades till mindre Àn halva priset av normalt (299:-). Det vi mottog var det billigaste kina-toffel-skrÀp man kan tÀnka sig, något som man köper i diverse basarer för 69-99 kronor! Vi returnerade varan med den besked, att dessa tofflar aldrig kan ha sålts till 699:- Kr. Sedan har vi fått faktura med "returkostnader" på 124 kronor för ett paket som vÀger mindre Àn ett kilo. Man frestas tro, att det Àr den summa Mohedatoffeln lever av!
Vill du inte ha skrÀp-varor och betala skyhög returfrakt, handla då inte hos Mohedatoffeln!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ