ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
OdliÄna Online ljekarna Coner! Isporuke su uvijek brze, efikasne i uvijek dobijem poklone. ViÅ¡e godina veÄ redovito naruÄujem online od ljekarne Coner i kvaliteta i brzina dostave nikad nisu izostale.... ãã£ãšèŠã
Vrlo smo zadovoljni uslugom. Gotovo sve Å¡to nam treba pronaÄemo u Mojoj ljekarni. Isporuka je promptna, pakiranje vrlo primjereno i sigurno, proizvodi u besprijekornom stanju, a dodatni sitni pokloni,... ãã£ãšèŠã
Great selection of products and brands. Delivery is very fast, usually 1-2 days. With every purchase I always get samples or mini products. If I need some products that are not listed under brands, th... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Online pharmacy from Croatia selling cosmetics and dietary supplements. First private pharmacy and first online pharmacy in Croatia. Pahrmacies are located in Bjelovar and Vrbovec, a town near Zagreb. Our online web shop delivers packages through our partner GLS.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
OdliÄna ponuda
OdliÄna ponuda, jednostavna kupnja, vrhunska usluga, a Äesto imaju i izvrsne popuste.
5 stars
Fast delivery and lots of unexpected gifts, not just testers but also real packaging.
Najbolja ljekarna u cijeloj Hrvatskoj
Najbolja ljekarna u cijeloj Hrvatskoj. Najbolje akcije, promocije i uz svaku narudÅŸbu obavezno poklon.
OdliÄni ste...
Super
Brza dostava, artikli su paÅŸljivo zamotani i sloÅŸeni. Hvala na testerima i poklonima! :)
Vichy Dercos
Isporuka izuzetno brza, pakovanje odliÄno, priloÅŸeni testeri proizvoda...svaka pohvala!
Prezadovoljna sam
Prezadovoljna sam! Kupujem godinama u Coneru (preko weba). OdliÄna web stranica i ponuda; paÅŸljivo pakiraju proizvode za slanje; ako nekog proizvoda nema na stanju odmah kontaktiraju i traÅŸe rjeÅ¡enje; svi proizvodi su s ispravnim rokom trajanja (kod nekih ljekarni, naÅŸalost nije tako, proizvod pred istek roka ne bude oglaÅ¡en kao takav); uz veÄe narudÅŸbe uvijek poÅ¡alju i testere ili neki proizvod gratis.
Sjajno!!
Sve naruÄeno je bilo brzo dostavljeno, sljedeÄi dan. Pokloni su bili daleko iznad oÄekivanja, a relevantni za moju narudÅŸbu.
Sve pohvale!
Sve pohvale!
Dostava u roku jednog dana, plus dobili smo par testera koje smo baÅ¡ ÅŸeljeli probati ð
Mislim da su dobili još jednog vjernog kupca!
NaruÄeni proizvodi su stigli uâŠ
NaruÄeni proizvodi su stigli u oÄekivanom roku.
Brza dostava
NarudÅŸba je stigla u jedan dan,sveâŠ
NarudÅŸba je stigla u jedan dan,sve pozitivne recencije.Uz naruÄeni samo jedan serum,dobila sam ga u setu s kremom za istu cijenu, uz mnogo testera.
Profesionalnost i jednostavnost za 5
ToÄnost narudÅŸbe, brzina isporuke, naravno dobar opis prizvoda na web stranici, to su sve odliÄne stvari veÄ godinama. Testeri koje ste poslali gratis su Å¡eÄer na kraju.
Do sljedeÄeg puta. ðð»
Brzina i jednostavnost.