Bestelling duurde iets langer dan gepland, maar via whatsapp hele snelle reactie EN oplossing gekregen. TOP.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ek heb mijn bestelling niet ontvangen. Ik heb twee keer gemaild naar de mail-adres op het faktuur van aankoop(enige manier van contact dat ik kon vindenð€·ð»ââïž), en tot nu nog geen reactie gehad.
We zijn erg blij met deze doeken en hebben weer een grote bestelling gedaan voor ons huis in Spanje. Een goede levering en zelfs een kadootje in de doos. Hartelijk bedankt, het was een leuke verra... ãã£ãšèŠã
Ideale doek voor het drogen van alle oppervlakken en veel voordeliger dan de meeste sites die de doek veel duurder verkopen. Doek blijft mooi in de was! Snelle service en dan ook zeer tevreden
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Molat.shop bied alle benodigdheden om uw auto te wassen en te onderhouden. Zoals shampoo, ruitenreinigers, waxen, poetsmachines, droogdoeken en nog veel meer. Alles fysiek op voorraad en snel geleverd.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
De ideale droogdoek voor alle oppervlakken!
Goede prijs betaald voor product en hetâŠ
Goede prijs betaald voor product en het werd snel en netjes geleverd. Ik ben tevreden en wie weet bestel ik weer.
Prettig contact.
Super snelle levering.
Super snelle levering.
Goede producten voor een mooie prijs!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã