vuile oplichters sponseren andere oplichtingsites zoals go to gate enz.. ze laten de datums verspringen ! datums kloppen niet , je moet ze telkens terugvlucht aanpassen na een refresh . anders... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Deze website geeft resultaten met prijzen die totaal niet kloppen. Geven ze vliegreizen van bepaalde vliegmaatschappij aan met prijzen van 970-1000 euro. Dan klik je op de aanbieding en kom je o... ãã£ãšèŠã
Ik kocht 2 tickets naar Madrid. Via momondo kwam ik bij Govoyages prime terecht. Alles verliep prima. Tot een maand later Govoyages prime 64,99⬠van mijn visa kaart nam. Ik contacteerde Visa en ze zag... ãã£ãšèŠã
De prijsvergelijker werkt op zich zeer goed. De prijsalerts zijn soms een farce: een bericht dat er een nieuwe prijs is, die dan een pak duurder is dan voorheen is niet echt waar ik op zit te wachten.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Momenteel reageert momondo niet op beoordelingen die op deze pagina worden geplaatst. Als je ondersteuning nodig hebt, vragen of opmerkingen hebt of een ervaring wilt delen, kun je contact met ons opnemen via www.momondo.nl/support. Er staat een gespecialiseerd team voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen. Bedankt! Onze missie bij momondo is mensen helpen de wereld te ervaren door hun favoriete reistools te maken. Bij elke zoekopdracht, doorzoekt momondo andere sites om reizigers de informatie te geven die ze nodig hebben om de vluchten, hotels, huurauto's en pakketreizen te vinden die bij ze passen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Beste aanbieding altijd
Het is een prettige en overzichtelijkeâŠ
Het is een prettige en overzichtelijke app om mee te werken en te vinden wat je zoekt.
Goede en duidelijke website om jeâŠ
Goede en duidelijke website om je tickets snel en "goedkoop" te boeken. Naar mijn mening is er geen andere website die scherpere prijzen heeft in zijn overzicht en aanbieders.
Alleen jammer dat je per ticket moet boeken indien je met meerdere tegelijk heen vliegt maar verschillend terug vliegt.
Great app, the best!!
Great app! Incredible overview and pleasant look and feel. I recommend do not change anything! Cheerio!

momondo ããã®åç
Zeer goed, echter liever geen priceline quotes in de resultaten lijst
De laatste 3 jaar altijd zeer goede ervaringen met momondo. Echter sinds deze maand komen er ook quotes van priceline bij de resultaten. Als je dan doorklikt naar priceline, dan zijn altijd de tickets niet meer aanwezig en wordt er een schemerig alternatief geboden wat meer kost dan de oorspronkelijke prijs.
Ik gebruik momondo on te weten wat de prijs is, en wat ik er precies voor krijg. Met Priceline resultaten erin is dat niet meer het geval.
Goed overzicht
mijn favoriete site voor het zoekenâŠ
mijn favoriete site voor het zoeken naar vliegtickets
heel slecht heel heel slecht
Goede site
Goede site, komt altijd met goede resultaten, soms vind ik hier vluchten die in Google flights niet voorkomen.
ik vind hier altijd de goedkoopste prijs
ik vind hier altijd de goedkoopste aanbieding
wel opletten bij de aanbieders of de bagage nog extra kost, maar dat moet bij alle zoeksites
Prijzen kloppen niet met de sites
Helaas vaak voorgekomen dat er een mooie reis wordt gevonden maar dat er op de site naar waar je wordt doorgeleid een andere prijs heeft of de reis helemaal niet beschikbaar is.
Tevreden over het gebruik van de app
Toch wel 1 van de meest gebruikte apps, voor het zoeken naar een goedkope verre vliegreis. Dik tevreden dus.
Goed hulpmiddel
Handige en eenvoudige site voor het zoeken van goedkope vluchten. Ik toets hier steeds de mogelijkheden af, maar vergelijk uiteraard nog met andere sites omdat niet altijd alles wordt weergegeven.
Goed filter
Goed filter. Helaas prijzen waren aanzielijk lager dan de prijzen van de sites.
mooie site maar zeker niet de goedkoopste aanbiedingen
mooie site maar zeker niet met de voordeligste aanbiedingen
Prima vergelijkingssite
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹