Hold jer vÊk⊠Jeg kÞbte en Berlin hjÞrne lampe. Det fremgÃ¥r pÃ¥ hjemmesiden at den er af sort aluminium. Da jeg modtager lampen er det kun foden, som er aluminium selve lampen er det grimmeste p... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kÞbte 2 hjÞrnelamper ved moniqs.dk De blev leveret hurtigt til Þnskede pakkeshop. Da jeg havde brug for kundeservice, fik jeg hurtigt svar tilbage pÃ¥ mail, selvom jeg kontaktede dem relativt sent... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastisk service! Vi havde kÞbt 2 stk. Berlin hjÞrne lamper. Men fandt ud af at vi ikke havde plads til dem der hvor vi havde tÊnkt os at de skulle stÃ¥. Lamperne fejlede absolut ingenting.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Det kom hurtigt efter jeg havde bestilt. Perfekt service.
Moniqs er en dansk virksomhed, der forhandler lamper i markedets hÞjeste kvalitet, bedste designs og stÞrste pålidelighed. Helt konkret specialiserer vi os i at finde super lÊkre og spÊndende lamper. Vi sÊlger dem til en fantastisk pris og en god service.
Ingrid Marievej 7, 2500, Valby, ãã³ããŒã¯
Det kom hurtigt efter jeg havde bestilt. Perfekt service.
Hold jer vÊkâŠ
Jeg kÞbte en Berlin hjÞrne lampe. Det fremgår på hjemmesiden at den er af sort aluminium.
Da jeg modtager lampen er det kun foden, som er aluminium selve lampen er det grimmeste plastik rÞr.. jeg kan også se på billederne på hjemmesiden, at det ikke passer med den lampe jeg har modtaget..
Jeg skriver til kundeservice, som ikke vil tage den retur på deres regning.. med begrundelsen, at det ikke er fejl på lampen.
De informerer om at alle materialer ikke fremgår af beskrivelsen på hjemmesiden. De mener at det mest betydningsfulde fremgår. Jeg er meget uforstående overfor, hvorfor at man synes foden på en gulvlampe er det mest betydningsfulde på en lampe??
Derudover er ledningen hvid, så det ser virkelig fjollet ud.

Moniqs ããã®åç
Fin Berlin hjÞrnelampe, trÊls ledningen er hvid nÃ¥r de pÃ¥ alle billeder er sorteâŠ
lyn hurtig forsendelse, fantastiske lamper, til meget rimelige priser, go for it.....
Var ikke opmÊrksom pÃ¥, at stÊngerne pÃ¥ lampen ikke er ens. Da jeg samler den rigtigt, vipper den ikke mereð
Overskuelig webshop. Hurtig levering og produktet godt, svarer til pris og billeder. Kan kun anbefale at handle der.
Bestilte lamper som kom til tiden, og produktet lever til fulde op til det lovede.
Hurtig levering, god kundeservice og lever op til forventninger. Jeg anbefaler ihverfald den her hjemmesideððœ
Super service. Meget hurtig levering og fri fragt. Kan klart anbefales

Moniqs ããã®åç
Fri fragt og meget hurtig levering. God anbefaling herfra.

Moniqs ããã®åç
Den lampe, som jeg kÞbte svarede helt til det, som fremgik på hjemmesiden - og der var hurtig levering. Alt i alt en god oplevelse.

Varen kom hurtigtð
Og da jeg returnerede varen da stagerne var for store,
fik jeg hurtigt mine penge returð