レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hold jer vÊk
 Jeg kÞbte en Berlin hjÞrne lampe. Det fremgÃ¥r pÃ¥ hjemmesiden at den er af sort aluminium. Da jeg modtager lampen er det kun foden, som er aluminium selve lampen er det grimmeste p... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kÞbte 2 hjÞrnelamper ved moniqs.dk De blev leveret hurtigt til Þnskede pakkeshop. Da jeg havde brug for kundeservice, fik jeg hurtigt svar tilbage pÃ¥ mail, selvom jeg kontaktede dem relativt sent... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk service! Vi havde kÞbt 2 stk. Berlin hjÞrne lamper. Men fandt ud af at vi ikke havde plads til dem der hvor vi havde tÊnkt os at de skulle stÃ¥. Lamperne fejlede absolut ingenting.... もっず芋る

䌁業情報

1. 照明専門店

圓該䌁業による蚘述

Moniqs er en dansk virksomhed, der forhandler lamper i markedets hÞjeste kvalitet, bedste designs og stÞrste pålidelighed. Helt konkret specialiserer vi os i at finde super lÊkre og spÊndende lamper. Vi sÊlger dem til en fantastisk pris og en god service.

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

39件のレビュヌ

Hold jer vÊk

Jeg kÞbte en Berlin hjÞrne lampe. Det fremgår på hjemmesiden at den er af sort aluminium.
Da jeg modtager lampen er det kun foden, som er aluminium selve lampen er det grimmeste plastik rÞr.. jeg kan også se på billederne på hjemmesiden, at det ikke passer med den lampe jeg har modtaget..
Jeg skriver til kundeservice, som ikke vil tage den retur på deres regning.. med begrundelsen, at det ikke er fejl på lampen.
De informerer om at alle materialer ikke fremgår af beskrivelsen på hjemmesiden. De mener at det mest betydningsfulde fremgår. Jeg er meget uforstående overfor, hvorfor at man synes foden på en gulvlampe er det mest betydningsfulde på en lampe??
Derudover er ledningen hvid, så det ser virkelig fjollet ud.

2024幎8月24日

KÊre Christina,

Mange tak for din anmeldelse og feedback. 💛

Vi er kede af at hÞre, at lampen lever op til dine forventninger.

Som det fremgår på vores hjemmeside og handelsbetingelser dÊkker vi ikke returomkostninger med mindre der er fejl på produktet, hvilket vi synes er meget fair når vi yder gratis fragt på alle ordrer. Man er dog altid velkommen til at returnere sin ordre inden for 30 dage efter kÞbet.

Selve lampens base er lavet af metal og lyskilden er lavet af hårdt sort plastik, vi skriver dog ikke i vores specifikationer at alle komponenter i lampen er af sort aluminium.

Vi hÃ¥ber at vi kan betjene dem igen en anden gang og levere en 5 stjernet oplevelse 🀞🧡

Bjarke fra Moniqs

Super service og hurtig levering

Super service. Meget hurtig levering og fri fragt. Kan klart anbefales

2024幎4月13日

Tusind tak for din ordre og dine fem flotte stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Det er skÞnt at lÊse om din oplevelse og tilfredshed med kÞbet.

Vi hÃ¥ber pÃ¥ at betjene dig igen pÃ¥ shoppen og give dig endnu en 5-stjernet oplevelse! 💡🀞🀞

Bjarke fra Moniqs💛💡

Fri fragt og meget hurtig levering

Fri fragt og meget hurtig levering. God anbefaling herfra.

2024幎4月3日

Hej Tanja

Tusind tak for din ordre og dine fem flotte stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Det er skÞnt at lÊse om din oplevelse og tilfredshed med vores fragt muligheder. 🚚

KÞb af lampe

Den lampe, som jeg kÞbte svarede helt til det, som fremgik på hjemmesiden - og der var hurtig levering. Alt i alt en god oplevelse.

2024幎3月30日

Hej Pia

Tusind tak for din ordre og dine fem flotte stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Det er skÞnt at lÊse om din oplevelse og tilfredshed med kÞbet.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition

2024幎3月11日

Hej Dorte

Tak for din anmeldelse! 🙌

Vi har et stort fokus pÃ¥ at fÃ¥ sendt alle ordre afsted sÃ¥ hurtigt som overhovedet muligt og opnÃ¥r derfor at fÃ¥ sendt vores pakker afsted i gennemsnit 8,5 time fra kÞb til pakkestationen, derfor er det fornÞjelse at lÊse det bliver bemÊrket.🙏💡

Vi hÃ¥ber pÃ¥ at betjene dem igen en anden gang og fÃ¥ oplevelsen op pÃ¥ 5 stjerner🀞💛

Bjarke fra Moniqs 😊

Varen kom hurtigt👍

Varen kom hurtigt👍
Og da jeg returnerede varen da stagerne var for store,
fik jeg hurtigt mine penge retur👍

2024幎2月26日

Moniqs からの回答

Hej Anne. Tusind tak for din anmeldelse og belÞnning med ⭐⭐⭐⭐⭐ flotte stjerner.

Det er alletiders at hÞre, at du har haft en god oplevelse 🀩💡

Vi er stolte over at tilbyde en forlÊnget returret på 30 dage, hvorfor det er en fornÞjelse at det bliver bemÊrket.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。