レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Tá ríomhaire agam nach bhfuil nua, ceart go leor, ach oibríonn ceasaíneonna eile. Seo, luchtú gan stop, gach sliotán ag ithe CPU, lucht leanúna ag screadaíl. Chaith mé níos mó ama ag fanacht ná ag imi... もっず芋る

Alkuun voitoja tuli kivasti, ehdein jo miettiÀ ettÀ tÀÀ on “mun” kasino. Sitten pari isompaa talletusta ja koko homma suli parissa illassa. TÀÀ vuoristorata ei oo mun hermoille, eikÀ paikka auttanut h... もっず芋る

After trying a few other platforms, everything loaded quickly and reliably, so I ended up enjoying the whole experience. Everything is where you expect it to be.

䌁業が回答したした

Vi samarbejder med Riised omkring hastighedsoptimering af websites til nogen af vores kunder, som vi bla. laver Google Ads kampagner for, men ogsÃ¥ vores eget website. Og man mÃ¥ sige der kommer fart pÃ¥... もっず芋る

2.9

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

38件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

After trying a few other platforms

2026幎4月9日

Winshark Casino 🪁 からの回答

Thanks, we are doing our best!

Vi har vÊret kunde hos Riised i snart

Vi har vÊret kunde hos Riised i snart et år, og vi kunne ikke vÊre mere tilfredse. Vores site er gået fra en undergennemsnitlig indlÊsningshastighed Þjeblikkelig indlÊsning.

Vi kan varmt anbefale Riised, hvis du skal have optimeret din hjemmeside.

Jonas
Nordic Tales

2024幎6月8日

Hej Jonas,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at I er tilfredse med vores service. Det er vores stÞrste fornÞjelse at gÞre din shop hurtig :-)

Tak fordi du valgte Riised, og for din anbefaling. Vi ser frem til at fortsÊtte samarbejdet og sikre, at jeres shop altid kÞrer på sit bedste.

Bedste hilsner,
Kim
Founder, Riised

Branchens bedste til hastighedsoptimering

Kim leverer top klasse hastighedsoptimering - og service. Han er hands down branchens bedste til hastighedsoptimering. Det er ikke bare noget jeg siger, men jeg arbejder selv i branchen og bruger nu fast Kim til hastighedsoptimering for mine kunder. Jeg har haft andre samarbejder tidligere, men intet kan nå Kim til knÊene. Resultaterne spiller og servicen er altid god. Han er nem at få fat i og er klar til at hjÊlpe, hvis der er brug for det. Jeg kan kun give min varmeste anbefaling af Kim og Riised.

Dbh Nicolai SÞrensen
Webdesigner og WordPress specialist
Nicolai SÞrensen & Co.

2024幎6月12日

Hej Nicolai,

Det er den stÞrste fornÞjelse at arbejde sammen med dig, og jeg ser frem til at fortsÊtte samarbejdet og hjÊlpe dig og dine kunder med at optimere jeres webshops.

Tusind tak for din fantastiske anbefaling! Det betyder meget at hÞre, at du og dine kunder er tilfreds med vores hastighedsoptimering og service. Vi vil altid gÞre vores bedste for at leve op til dine forventninger.

Mange hilsner,
Kim Rosendal
Founder & Partner
Riised

En Socktastic Hastighedsboost med

En Socktastic Hastighedsboost med Riised.dk!

Vores online sokkebutik havde brug for et ekstra gear for at fÞlge med i det hurtige tempo på internettet. Riised trådte til som vores digitale speedwaymechaniker og gav os prÊcis det, vi havde brug for: en eksplosiv hastighedsforÞgelse!

Riised tog fat i vores digitale sokker og gav dem et kraftigt skub fremad. De finjusterede vores website, så det kÞrte som en racerbil på motorvejen. Hver side blev indlÊst lynhurtigt, og brugeroplevelsen blev så glat som silke.

Vores oplevelse med Riised var som at få nye sko, der fÞles som skyer under fÞdderne - ren komfort og glÊde. Deres ekspertise inden for hastighedsoptimering gjorde dem til den ultimative partner for vores sokkeforretning. Hvis du vil have dit website til at skynde sig som en olympisk sprinter, så er Riised klar til at give det en turbo-boost!

Nikolaj

2024幎5月29日

Hej Nikolaj,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Hele teamet har bestilt sokker hos dig, som vi glÊder os til at modtage!

Vi er glade for at hÞre, at din oplevelse hos os har vÊret som at få nye sko, der fÞles som skyer under fÞdderne. Din beskrivelse af vores arbejde som digitale speedwaymekanikere, der gav jeres online sokkebutik et eksplosivt hastighedsboost, er spot on!

Vi sÊtter stor pris på din anerkendelse af vores ekspertise inden for hastighedsoptimering og er glade for, at vi kunne bidrage til en lynhurtig og glat brugeroplevelse for jeres kunder. Vi ser frem til at fortsÊtte samarbejdet og sikre, at din Shooify-Shop fortsat kÞrer som en racerbil på motorvejen.

Hvis der er noget som helst, du har brug for fremover, er vi altid klar til at hjÊlpe. Tak igen for dine venlige ord!

De bedste hilsner,
Kim og teamet hos Riised

En blandet oplevelse

Det har vÊret en blandet oplevelse at få en webshop optimeret af Riised. FÞrst og fremmest skal man rose dem for at de gÞr deres arbejde godt. Men det, at de ikke får 5 stjerner, skyldes primÊrt uigennemsigtighed og i sidste ende et lidt uholdbart resultat.
Jeg oplevede deres prissÊtning som meget uigennemsigtig, hvor de påstod at de nÊrmest budgetterer deres projekter med op til 10 000 kr. tab. Det lyder ikke trovÊrdig, vel?
En anden vigtig pointe er, at de - selvom de har HQ i Danmark, samarbejder med forskellige udviklere udenfor EU. Det handler ikke om kvalitet, de er gode nok. Men det er problematisk at ens data pludselig er tilgÊngelig for personer udenfor EU. Jeg nÊvner det, fordi en af grundene til at vÊlge et dansk firma var netop overvejelser omkring datasikkerhed og jeg vidste ikke at personer fra Indien, Bosnien og husker ikke hvor ellers pludselig får adgang. Nej, de har ikke gjort noget skade. Men det er en del af den uigennemsigtighed, som jeg taler om.
Og så kommer vi til den anden meget vigtige pointe. Når du lader din hjemmeside optimere, skal du vÊre opmÊrksom på at der er tale om en "Þjebliksoptimering". Når det er gjort, får du at vide at du helst skal lade vÊre med at opdatere temaer og plugins, for så forsvinder optimeringen. Det er ikke realistisk for her snakker vi både sikkerhed og funktioner.
Riised tilbyder godt nok vedligeholdelse, men her igen kommer det der med uigennemsigtighed. Du skal fra start vide at du faktisk er bundet til dem og kan nok ikke klare dig uden at tegne et vedligeholdelsesabonnement. Du kan heller ikke bare vÊlge nogle andre, der kan fortsÊtte vedligeholdelsen.
Du skal vÊre forberedt på, at der vil opstå tekniske problemer. For mig kom de allerede indenfor en måned efter vi var fÊrdige, hvor WooCommmerces nye version kom ud. Efter opdatering skete der total koks med oversÊttelser på WooCommerce, hvor de rette oversÊttelser simpelthen blev overwritten af forkerte.
Så skulle jeg ind og simpelthen fjerne en masse Êndringer, der var blevet lavet. Heldigvis kunne jeg klare det, men er du bange for lignende udfordringer, skal du enten lade helt vÊre eller forberede dig på at tegne et abonnement.
Igen - hjemmesiden er hurtigere og det er jeg taknemlig for. Men jeg sÊtter stor pris på at man laver klare aftaler og afstemmer forventninger fra start. Og det har jeg manglet. Jeg spurgte faktisk direkte ved fÞrste samtale, hvor lÊnge jeg kan forvente at optimeringen kan vare, så fik jeg at vide at det ikke lige var sådan at hjemmesiden 6 måneder senere ville vÊre langsom igen. Jeg fik intet af vide om opdateringer (måske skulle jeg have tÊnkt det igennem selv?) eller om deres velligeholdelsesplaner. Og det under mig hvorfor.

2024幎2月1日

Hej Diana,

Tak for din tid og for at dele din oplevelse med os.

Det har vÊret en glÊde at assistere med at hastighedsoptimere din webshop. Vores hÞjeste prioritet er at levere landets bedste hastighedsoptimering, og vi sÊtter stor pris på din positive feedback.

Da vi påbegyndte arbejdet, oplevede din webshop betydelige udfordringer, med en indlÊsningstid på over 50 sekunder på mobil og 30 sekunder på computer. Vi prioriterede en hurtig indsats, og til trods for shop'ens omfang og internationale rÊkkevidde, lykkedes det os at reducere indlÊsningstiden til under to sekunder på mobil. Vi observerer nu, at tiden er steget til 2,5 sekunder.

Angående prissÊtningen, forstår jeg din bekymring omkring gennemsigtighed. Vores "No cure, No pay" model og faste prisstruktur er designet til at sikre klarhed og fairness. Da vi ikke kan sige prÊcist hvor lang tid det tager at optimere en shop, så har vi valgt at arbejde med faste priser, så vores kunder ved hvad de får for pengene.

Du nÊvnte at du selv havde siddet i et stÞrre bureau, hvor i havde snydt kunderne og givet en fast pris på mange tusinder kroner, men så kun brugt 1 time på at lave arbejdet. Det er Êrgerligt, at tidligere oplevelser har påvirket din tillid til branchen, og vi bestrÊber os på at genvinde din tillid gennem vores dedikerede arbejde.

Vedligeholdelse er en lÞbende opgave, sÊrligt for komplekse webshops som din. Det er korrekt, at hastighedsoptimering krÊver kontinuerlig opmÊrksomhed, og vi er her for at stÞtte med dette. Nogen webshops skal ikke have vedligeholdelse i +12 måneder og andre skal have oftere, men det kommer an på stÞrrelsen, udviklingsprojekter, udviklerne, platform og meget mere.

Hvad angÃ¥r GDPR, har vi strikte politikker pÃ¥ plads, som er godkendt af advokater for at sikre fuld compliance. Vores team er sammensat af bÃ¥de danske og internationale medarbejdere, og alle overholder vores hÞje standarder for databeskyttelse. Du kan se vores team pÃ¥ ”om os” pÃ¥ hjemmesiden.

Vi sÊtter stor pris på din feedback og ser frem til fortsat samarbejde.

Med venlig hilsen,
Kim Rosendal
DirektÞr og founder

En gamechanger

En gamechanger i Optimering af vores websites

Riised har optimeret vores website. Vi vidste at vi havde et behov ift. til at få optimeret vores website, så det stod stÊrkere i SEO kampen. Vi fik Riised til at fixe opgaven, og deres tilgang var meget struktureret omhyggelig og velovervejet. De formåede at identificere og rette mangler på vores website og optimeret hastighed og brugeroplevelsen.

Samlet set har vores erfaring med Riised vÊret virkelig positive. Deres effektive tilgang, kombineret med deres tekniske ekspertise.Har gjort dem til den perfekte partner for vores virksomhed. Jeg kan varmt anbefale Riised til alle, der skal have optimeret deres website på en hurtig, effektiv og professionel måde.

2024幎4月24日

Winshark Casino 🪁 からの回答

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Vi er utroligt glade for din feedback :-)
Hos Riised strÊber vi efter at levere nÞje tilpassede lÞsninger, der virkelig kan gÞre en forskel for vores kunders websites.
Det er altid vores mål at forbedre hastigheden maksimalt, så i kan få fordele af Google Page Experience updaten, så i kan få billigere annoncering og bedre SEO. De andre fordele ligger i bedre brugeroplevelse og lavere bouncerate, som fÞrer til en Þget konverteringsrate.

Tak for at anbefale os – vi ser frem til at fortsÊtte samarbejdet!

Imponerende arbejde.

Imponerende arbejde.

Selv med et helt friskt Wordpress site til Elitefys og standard optimering kunne vi ikke få pagespeed insights i grÞn men Riised tog opgaven og opnåede en 96 score og 100 på SEO - super imponerende og vi ser allerede effekten på SEO

2024幎4月25日

Winshark Casino 🪁 からの回答

Mange tak for dine rosende ord!
Hos Riised tager vi stor stolthed i at overgÃ¥ forventningerne, selv nÃ¥r det kommer til helt nye websites. Det er fantastisk at hÞre, at I allerede ser en positiv effekt pÃ¥ jeres SEO. Vi ser frem til at fortsÊtte vores samarbejde og hjÊlpe jer med at nÃ¥ nye hÞjder 🚀

Mvh Kim Rosendal
Founder og DirektÞr

Sublim oplevelse fra start til slut!

Wow!
Det er min reaktion efter at have arbejdet med samt fået hjÊlp af Kim og resten af hans kyndige team hos Riised til at få hastighedsoptimeret min hjemmeside.

Jeg fandt ud af, at min webshop, nordicsiesta.dk, var meget langsommere end fÞrst antaget - specielt dens mobilhastighed. Hurtigt, effektivt og fuldstÊndig gnidningsfrit fik Kim og hans team hos Riised styr på sagerne og fiksede min hjemmesides mobilhastighedsscore fra 10 -> 85, hvilket var over al forventning.

Under hele forlÞbet blev jeg taget godt i hånden samt holdt 100% opdateret, så jeg hele tiden var ajour med, hvilke Êndringer de foretog på min hjemmeside. Da min webshop er mit hjertebarn, var dette en kÊmpe gamechanger for mig og en absolut fornÞjelse. Det er ikke hver dag, at man finder et bureau, som er så dygtige til både deres fag samtidig med, at de har deres kunders behov så meget i fokus.

Der er ikke en finger at sÊtte på hverken ydelse og service, så jeg kan kun give de varmeste anbefalinger herfra!

2024幎4月10日

Winshark Casino 🪁 からの回答

Wow, mange tak for din imponerende anmeldelse!
Det var en stor glÊde for hele teamet hos Riised at arbejde med dig og nordicsiesta.dk.
Vi er utrolig glade for at kunne levere resultater, der ikke bare mÞder, men overstigerforventninger. At hÞre, at vi har vÊret med til at gÞre en forskel for dit "hjertebarn" betyder virkelig meget for os.
Vi sÊtter en Êre i at holde vores kunder opdateret og involveret gennem hele processen og er begejstrede for, at dette har skabt vÊrdi for dig.
Vi ser frem til at fortsÊtte vores samarbejde og takker hjerteligt for dine varme anbefalinger!

Mvh Kim Rosendal
Founder og DirektÞr

Virkelig god kundeservice og et

Virkelig god kundeservice og et effektivt stykke arbejde. I får hermed min anbefaling🙏

2024幎3月21日

Winshark Casino 🪁 からの回答

Tusind tak for din anbefaling og de venlige ord! Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med vores kundeservice og det arbejde, vi har udfÞrt for postmanflowers.dk.
Hos Riised er det vores mÃ¥l altid at levere bÃ¥de effektiv og omhyggelig service, og din feedback er en stor motivation for os alle. Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen i fremtiden. Tak for din tillid og stÞtte! 🙌

Vi valgte at samarbejde med Riised for

Vi valgte at samarbejde med Riised for at optimere vores webshop, DenSidsteFlaske.dk, og vi er meget tilfredse med resultatet. Kim og hans team har udfÞrt et imponerende stykke arbejde. Vores webshop har nu en fremragende score, og hastigheden er markant forbedret i forhold til tidligere. Vi vil gerne give en stor anbefaling til Kim og hans dedikerede team. :-)

2023幎6月1日

Hej Tobias,

Tak for din anmeldelse! Hos Riised lever og ånder vi for hastighed, og intet varmer mere end en positiv anmeldelse fra en glad samarbejdspartner som dig. Vi er begejstrede over, at din organiske placering på bare 3 måneder er skudt i vejret med over 100% efter vores hastighedsoptimering. Stort tillykke med din hÞje placering (35.) på BÞrsen Gazelle - det er en kÊmpe prÊstation! Vi er meget glade for at vÊre en del af DenSidsteFlaske.dks fantastiske rejse og forbedringer. Vi ser frem til at fortsÊtte vores samarbejde og sikre, at din webshop altid performer optimalt.

Hurtige hilsner,
Kim og hele teamet hos Riised 🚀💚🌟

Vores site Mandesager.dk havde brug for

Vores site Mandesager.dk havde brug for en hastighedsoptimering - Og efter at have afsÞgt markedet, var der ingen tvivl om, at det skulle vÊre Riised (Kim) der skulle hjÊlpe os med dette. Riised har i den grad levet op til deres lÞfter og vores site (pagespeed etc.) har aldrig kÞrt bedre. Vi kan på det varmeste anbefale Kim og teamet bag Riised.dk

2023幎8月1日

Winshark Casino 🪁 からの回答

Hej Christian, tusind tak for de rosende ord! Det betyder rigtig meget for os. Det er en sand fornÞjelse at arbejde sammen med Mandesager.dk og hjÊlpe med at optimere jeres site's hastighed 🚀. Det glÊder os enormt at hÞre, at I er tilfredse med resultaterne, og at jeres site nu performer bedre end nogensinde. Vi er altid her for at sikre, at jeres webshop fortsÊtter med at kÞre som en drÞm. Tak for den varme anbefaling :D

Tak til Kim fra Rised

Tak til Kim fra Rised, som har optimeret hastigheden på vores hjemmeside. Den er blevet vÊsentlig hurtigere og har forbedret vores konverteringsrate samt vores SEO. En klar anbefaling herfra.

2023幎9月14日

Winshark Casino 🪁 からの回答

Hej Jan, tusind tak for din positive feedback! Det glÊder mig utroligt meget at hÞre, at hastighedsoptimeringen har haft en mÊrkbar effekt pÃ¥ bÃ¥de jeres konverteringsrate og SEO. Det har vÊret en fornÞjelse at arbejde sammen med Capstore.dk og capstore.se. SÃ¥dan en anmeldelse varmer rigtig meget 🚀. Jeg ser frem til at fortsÊtte vores samarbejde og hjÊlpe med at holde jeres webshops i topform. Tak for anbefalingen :D

Rissed har gennemfÞrt

Rissed har gennemfÞrt hastighedsoptimering af vores webshop pixojet dk. Det er gået super godt og vi kan mÊrke markante Êndringer til den positive side. Så vores klare anbefalinger til Kim og hans team. Så nu skal vi hav kigget på vores andre sider.

2023幎8月22日

Winshark Casino 🪁 からの回答

Hej Ole, tak for den positive tilbagemelding! Det er virkelig opmuntrende at hÞre, at hastighedsoptimeringen har gjort en markant forskel for pixojet.dk pixojet.com og de andre domainer 🚀. Det har vÊret en fornÞjelse at arbejde med dig, og vi er begejstrede over at fÃ¥ muligheden for at optimere for jer. Tak for anbefaling, og vi ser frem til at fortsÊtte vores samarbejde. Lad os sÞrge for, at alle jeres shops forbliver lynhurtige! 😄"

lynhurtig mobil site med +90 på wordpress

Vi samarbejder med Riised omkring hastighedsoptimering af websites til nogen af vores kunder, som vi bla. laver Google Ads kampagner for, men også vores eget website. Og man må sige der kommer fart på ens side, når Riised lige kommer ind over med deres justeringer og plugin. Hvis du vil have lynhurtig mobil site med +90 på wordpress, så er Riised helt klart lÞsningen!

2023幎3月15日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。