monsterbilligt レビュヌ 522

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Var rÀtt enkelt Ã¥ skapa egen via hemsidan. Dock uppstod missförstÃ¥nd gÀllande format. Men med bra support sÃ¥ löste det sig! Supernöjd! Kommer köpa fler flaggor/banners. Snabb leverans (inom 5 arbetsda... もっず芋る

Nöjd med mina Roll up, bra tryck, snabb leverans och bra service i samband med uppladdning av bilderna till roll upp. TyvÀrr fanns det skador pÃ¥ kassetterna som troligtvis uppkommit under transporten... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jag köpte en flagga och jag hoppades verkligen att den skulle komma fram före evenemanget. Leveransen var berÀknad till den 2 mars, men evenemanget var den 28 februari. Tack och lov kom den fram i... もっず芋る

䌁業が回答したした

Otroligt bra kundservice. Hade många frågor och kontakt ang min pdf-fil för att trycka en banderoll. De var otroligt hjÀlpsamma och svarade alltid snabbt. Banderollen blev också fin.

䌁業情報

1. デゞタル プリント サヌビス

monsterbilligt に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Hos monsterbilligt vil vi gerne give dig muligheden for at kÞbe kvalitetstryksager til de billigste priser i både Danmark og Sverige! Vi har fjernet alle unÞdvendige omkostninger og fokuserer på det der betyder mest for dig - kvalitetstryksager til billige priser og monster hurtig leveringstid. Vi modtager lÞbende nye produkter og modtager gerne feedback om de produkter vi sÊlger og ideer til nye spÊndende produkter.

Hvad Kan Du Forvente?

• Kundeservice i Verdensklasse: Vores dedikerede kundeserviceteam er klar til at hjÊlpe dig via e-mail, telefon og chat pÃ¥ alle hverdage mellem 8:30 og 16:30. Vi strÊber efter at levere den bedste kundeservice og sikre, at dine behov og forventninger opfyldes.
  • GRATIS DesignhjÊlp: Vi tror pÃ¥, at tryksager skal vÊre tilgÊngelige for alle, uanset ens designfÊrdigheder. Derfor tilbyder vi GRATIS hjÊlp til opsÊtning af din trykfil. Vores dedikerede og erfarne grafiske designere stÃ¥r til rÃ¥dighed for at sikre, at dit budskab prÊsenteres klart og professionelt, selv hvis du ikke er en designekspert.
  • Prisgaranti: Vores prisgaranti sikrer, at du altid fÃ¥r den bedste pris. Finder du en identisk tryksag til en lavere pris et andet sted, matcher vi prisen. BemÊrk, at sammenlignelige tryksager skal have lignende specifikationer for at kvalificere sig til prisgarantien.

Tak fordi du valgte Monsterbilligt som din tryksagsleverandÞr. Vi ser frem til at betjene dig med fantastiske produkter til monsterbillige priser!

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

522件のレビュヌ

Bra product

Bra product
Eller inte leverans inom 3 dagar.
Dat var en vecka tyvÀrr.

2025幎9月16日

Hej Simone,

Tack för din feedback.

Vi vill bara förtydliga att produkten var i produktion i endast 1 dag innan den skickades från oss. DÀrefter Àr det GLS/DB Schenker som hanterar leveransen, och tyvÀrr ligger leveranstiden utanför vår kontroll.

Vi beklagar att det tog lÀngre tid Àn förvÀntat, men vi hoppas att du Àr nöjd med produkten.

Rasmus, monsterbilligt

Kanon service og hurtig eksekvering!

Kanon service! Havde glemt skÊremÊrker på min plakat, som de gjorde opmÊrksom på med det samme via mail. Derudover var vi lidt sent ude med at bestille, men de fremskyndede processen og vi fik plakaterne dagen fÞr vi skulle bruge dem. Vender tilbage!

2025幎9月24日

Hej Nikoline,

Mange tak for din anmeldelse! :)

Vi er glade for, at I er glad for vores service og levering - og arbejder hele tiden på at forbedrer denne.

Rasmus, monsterbilligt

Hurtig levering og perfekt trykt

Havde selv lavet trykfiler i Canva og jeg fik super hjÊlp af grafikeren til at få fjernet pixelering og vÊlge det rigtige format. Jeg valgte express leverering og fik dem lynhurtigt og de 4 roll ups jeg bestilte i 150x220 blev bedre end forventet.Det ser pissegodt ud!, undskyld kraftudtrykket, men jeg er meget tilfreds. Godt gået.

2025幎9月25日

Hej Jacob,

Mange tak for din anmeldelse! :)

Vi er meget glad for at hÞre, at du har haft en kanon oplevelse og, at du er tilfreds med det fÊrdige resultat!

Vi håber at kunne hjÊlpe dig igen i fremtiden.

Serviceminded och bra!

Bra bemötande på kundstjÀnst, fina produkter och snabb leverans.

2025幎8月28日

Hej Lise-Lotte,

Stort tack för din fina recension! :)

Det glÀder oss verkligen att höra att du Àr nöjd med både bemötandet från vår kundtjÀnst, produkterna och den snabba leveransen.

Vi lÀgger stor vikt vid att hela upplevelsen ska kÀnnas trygg och smidig, så det betyder mycket att få den hÀr återkopplingen.

Du Àr alltid varmt vÀlkommen tillbaka nÀr du behöver något igen!

Rasmus, monsterbilligt

Bra produkt och support men

Bra produkt och support men produktionen tog vÀl lång tid, blev stressigt på slutet trots att jag var ute i god tid.

2025幎8月14日

monsterbilligt からの回答

Hej, och tack för din recension!

Vi Àr glada att du Àr nöjd med produkten och supporten :)

Vi vill bara förklara lite kring produktionen: den bestÀllning du lade har en produktionstid pÃ¥ 5–8 arbetsdagar efter godkÀnd design. Din order skickades pÃ¥ den 9:e dagen – vilket vi sjÀlvklart beklagar, Àven om det inte Àr en större försening.

Vi har hela tiden varit uppmÀrksamma på din deadline, och vi kan se att paketet faktiskt levererades 2 dagar innan. Vi hoppas dÀrför att det, trots att det blev lite stressigt på slutet, Àndå fungerade bra i praktiken.

Tack igen för att du valde oss – och varmt vÀlkommen tillbaka! :)

Sådan skal det gÞres !!!

En sjÊlden gang imellem kommer man ud for så god service at man bliver helt paf (på den gode måde).
Jeg var lige op til en messe blevet brÊndt af , af et andet firma der skulle have leveret nogle bannere.
Dvs at da jeg kontaktede Monsterbilligt.com have jeg kun en enkelt dag fÞr det hele skulle vÊre klar. Det er endt med at jeg har fået alt hvad jeg skulle bruge til tiden, og med en god pris og kanon service oveni. Jeg kan kun anbefale dem på det varmeste !

2025幎9月1日

Hej Christoffer,

Tak for din flotte anmeldelse.

Vi er meget glade for at kunne hjÊlpe og er glad for at det kunne lade sig gÞre! :)

Vi ser frem til at hjÊlpe dig med flere tryksager i fremtiden.

Perfekt

Perfekt. Super service.

2025幎6月16日

Hej Mikkel,

Tak for din feedback! :)

Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse og er tilfreds med vores service.

Du Þnskes en god dag

SÃ¥ snygga beachflags!

Fick bra, snabb designhjÀlp och slutprodukten Àr jÀttesnygg!🙏❀

2025幎5月2日

Hej Kerstin,

Stort tack för din fina feedback. Vi Àr vÀldigt glada att du Àr nöjd med både designhjÀlpen och slutprodukten. Dina ord betyder mycket för oss :)

Super betyg 5/5

Super! LÀtt att skicka in sin bestÀllning, bra service med hjÀlp och justering så att att blir rÀtt samt snabb leverans!

Rekommenderar starkt.

2025幎4月4日

Hej Kamil,

Tack för din feedback! :)

Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med vår service och leverans :)

Manglende levering

Bestilte d. 18/4 beachflag og godkendte layout d. 22/4 talte denne dag med en medarbejder der lovede der max ville gå 8 arbejdsdage inden levering, men når jeg nu havde talt med ham ville det gå lidt hurtigere, da min ordre afhang af det blev leveret inden lÞrdag d. 3/5 da de skulle bruges der til et arrangement. Jeg fik lovning på det ikke ville vÊre et problem.
tirsdag d.29/4 ringer jeg til dem for at få bekrÊftet at min ordre er på vej, da jeg ikke har modtaget nogen information herom.
Det viser sig at de slet ikke er gået i gang, men får lovning på at de nok skulle skynde sig og jeg ville få en mail på dette senere, denne dag.
Jeg har ikke siden hÞrt fra dem og intet modtaget. Jeg har dog i går d.3/5 modtaget en mail om at pakken er på vej til et depot.

Man kan tilsyneladende ikke stole på dette firma som bestemt ikke lever op til de aftaler som man indgår med dem. Det er trist man har betalt for et produkt som blev lovet til en aftalt tid men ikke er fremkommet , og nu kan jeg ikke bruge dette produkt, da datoen er overskredet. Penge lige ud af vinduet for mig.

Så hvis man er afhÊngig af en deadline er det bestemt ikke dette firma man skal benytte.

2025幎5月2日

Hej Anders,

Tak for din feedback!

Vi er naturligvis enormt Êrgerlig over, at du ikke har haft en god oplevelse med at handle hos os.

Det er klart en fejl fra vores side, at vi har givet dig indtrykket af at kunne garantere levering inden d. 3/5, idet vi ud fra vores standard produktionstid ikke har mulighed for at garantere dette - isÊr ikke i hÞjsÊson for beachflag.

Jeg kan se, at du nÊvner du ringede til os d. 29/4 og fik af vide, at din ordre endnu ikke var i produktion. Dette er dog ikke korrekt. Jeg kan se, at ordren var i produktion d. 25/4. I forhold til denne del, er der derfor tale om en klar misforståelse, og ordren er på intet tidspunkt blevet glemt.

Vi er som nÊvnt enormt Êrgerlige over forlÞbet. Du er mere end velkommen til at skrive til os, så vi kan finde en lÞsning i forhold til at få sendt ordren retur, såfremt du Þnsker pengene tilbage.

Du kan skrive til hej@monsterbilligt.com. Inkludér gerne dit ordrenummer :)

Du Þnskes en god dag

Blir ingen ”3:e gÃ¥ngen gillt
”

Andra gÃ¥ngen jag bestÀller hÀr, eller försöker bestÀlla rÀttare sagt . Med de lÃ¥nga Ã¥terkopplingstiderna efter lagd order hann tiden för deadline för att fÃ¥ produkterna till respektive event gÃ¥ ut. BÃ¥da gÃ¥ngerna skriver de nÃ¥gon dag innan att dom inte kommer hinna leverera pÃ¥ den utsatta tiden. Ena gÃ¥ngen var jag minst 2 veckor ute i förvÀg och skickade in en fÀrdig logo dessutom. HjÀlpen man ska fÃ¥ med grafisk design Àr begrÀnsad och lÃ¥ngt ifrÃ¥n pÃ¥hittig. Man fÃ¥r vÀldigt ”trötta” förslag tillbaka. Kanske jag som haft otur bÃ¥da gÃ¥ngerna men det blir ingen tredje gÃ¥ng.

2025幎4月12日

Hej Marcus,

Tack för din feedback.

Vi Àr verkligen ledsna över att du inte har haft en bra upplevelse hos oss. Det Àr sjÀlvklart inte så vi önskar att våra kunder ska kÀnna.

Generellt sett svarar vi alltid samma dag, vilket jag också kan se har skett i ditt fall. TyvÀrr inföll din bestÀllning under en period dÀr vi hade påskledigt och dÀrför hade stÀngt i fem dagar i strÀck på grund av helgdagar och helg, vilket tyvÀrr påverkade våra normala handlÀggningstider.

NÀr det gÀller grafisk hjÀlp erbjuder vÃ¥ra grafiker gratis hjÀlp med att sÀtta upp och rentegna inskickat material. Det stÀmmer dock att det finns vissa begrÀnsningar i denna tjÀnst. VÃ¥ra grafiker skapar inte nya logotyper eller letar fram eget material, dÃ¥ detta skulle vara vÀldigt tidskrÀvande. Om vi skulle erbjuda en mer omfattande grafisk tjÀnst, skulle vi vara tvungna att höja vÃ¥ra priser betydligt – och det Àr nÃ¥got vi gÀrna undviker för att kunna hÃ¥lla vÃ¥ra priser lÃ¥ga.

Du Àr mycket vÀlkommen att kontakta oss via telefon eller mail innan du lÀgger din nÀsta bestÀllning, så vi kan sÀkerstÀlla att vi hittar en bra lösning tillsammans och att dina produkter levereras i tid.

Vi beklagar återigen den tråkiga upplevelsen och tackar för att du tog dig tid att ge oss din input.

Rasmus, monsterbilligt

Hurtig kommunikation og levering af kopper med tryk.

2024幎12月15日

Hej Christoffer,

Tusind tak for din feedback! :)

Vi er mega glade for at hÞre, at du er tilfreds med vores service og de krus I har fået leveret.

I er velkommen til at skrive til os, såfremt der er noget vi kan hjÊlpe med. Vi står altid klar :)

Great

Very good customer service

2025幎2月25日

Hej Robert,

Tack för din feedback! :)

Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med vår service :)

VÀldigt bra Service

2025幎3月19日

Hej Nabil,

Tack för din recension!

Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med vår service :)

Rasmus, Monsterbilligt

Vi har kÞbt balloner og kantet

Vi har kÞbt balloner og kantet beachflag. Begge dele er super fin kvalitet og hurtig levering. Virkelig sÞde og hjÊlpsomme på telefon. Dygtig designer, der via mail hurtigt og prÊcist fik lavet et udkast som jeg havde tÊnkt mig.
Her handler vi 100% igen

2025幎3月7日

Hej Lene,

Vi er utrolig glade for at hÞre, at i er tilfredse med både kvalitet, service, design og levering :)

Vi ser frem til at hjÊlpe jer med flere tryksager i fremtiden!

Rigtig god dag

Superbra jobb och bra resultat.

Superbra jobb. Otroligt bra hjÀlp med originalet som lyfte slutresultatet som blev över förvÀntan. Produkten kom fram i överenskommen tid i fantastiskt bra skick. Supernöjd. Rekommenderas!

2025幎3月20日

Hej Herr Bengtson,

Stort tack för din fantastiska recension! Vi Àr verkligen glada att höra att du Àr nöjd med både vår service och slutresultatet. Det betyder mycket för oss att du uppskattade hjÀlpen med originalet och att produkten levererades i tid och i perfekt skick.

Tack för ditt förtroende och för att du rekommenderar oss – det uppskattas enormt! Vi ser fram emot att hjÀlpa dig igen i framtiden.

VÀnliga hÀlsningar,
Rasmus, monsterbilligt

BestÀllt tryck pÃ¥ pvcduk som skulle

BestÀllt tryck på pvcduk som skulle rullas upp, 2gånger fick vi det vikt och förstört.

2025幎2月26日

Hej Machiel,

Vi beklagar verkligen din upplevelse med din bestÀllning!

Bannern du bestÀllde var 300x240 cm, och tyvÀrr Àr det inte möjligt att skicka bannrar som Àr lÀngre Àn 180 cm på den kortaste sidan med GLS.

För större bannrar krÀvs antingen upphÀmtning eller att kunden sjÀlv ordnar specialtransport.

De flesta av vÃ¥ra kunder vÀljer att fÃ¥ sina bannrar vikta, och det brukar sÀllan vara ett problem – eventuella veck rÀtar vanligtvis ut sig med tiden.

Vi beklagar också att en av våra medarbetare felaktigt informerade dig om att det var möjligt att skicka en så stor banner upprullad.

Vi förstår din frustration och har dÀrför återbetalat din bestÀllning. Vi Àr ledsna för den tråkiga upplevelsen och hoppas att du vill ge oss en ny chans i framtiden.

JÀttebra service

JÀttebra service! Bra priser och alltid bra kvalité

2025幎2月21日

Hej Malin,

Tack så mycket för din fina recension! :)

Det glÀder oss att du uppskattar vår service, våra priser och kvaliteten på våra produkter.

Vi strÀvar alltid efter att ge våra kunder den bÀsta möjliga upplevelsen, så det betyder mycket för oss att höra att du Àr nöjd.

Om det Àr något vi kan göra Ànnu bÀttre i framtiden Àr du alltid vÀlkommen att höra av dig

Vi önskar dig en bra dag

Rasmus, monsterbilligt

Snabb service och fin produkt!

2025幎2月26日

Hej Anna,

Tack för din recension! Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med både vår snabba service och produkten. Det betyder mycket för oss att våra kunder får en bra upplevelse. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller behöver hjÀlp i framtiden :)

Rasmus, Monsterbilligt

Tryggt att anlita monsterbilligt.

Snabb kommunikation.
Bra hjÀlp med layout.
Snabb leverans.

2025幎2月20日

Hej Linda,

Tack för din fina recension! Det glÀder oss att du kÀnde dig trygg med att anlita oss och att du uppskattade vår kommunikation, hjÀlp med layout och snabba leverans. Vi strÀvar alltid efter att ge våra kunder den bÀsta möjliga servicen, så det Àr vÀldigt roligt att höra att vi levde upp till dina förvÀntningar :)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。