monsterbilligt レビュヌ 522

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Var rÀtt enkelt Ã¥ skapa egen via hemsidan. Dock uppstod missförstÃ¥nd gÀllande format. Men med bra support sÃ¥ löste det sig! Supernöjd! Kommer köpa fler flaggor/banners. Snabb leverans (inom 5 arbetsda... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Nöjd med mina Roll up, bra tryck, snabb leverans och bra service i samband med uppladdning av bilderna till roll upp. TyvÀrr fanns det skador pÃ¥ kassetterna som troligtvis uppkommit under transporten... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag köpte en flagga och jag hoppades verkligen att den skulle komma fram före evenemanget. Leveransen var berÀknad till den 2 mars, men evenemanget var den 28 februari. Tack och lov kom den fram i... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Otroligt bra kundservice. Hade många frågor och kontakt ang min pdf-fil för att trycka en banderoll. De var otroligt hjÀlpsamma och svarade alltid snabbt. Banderollen blev också fin.

䌁業情報

1. デゞタル プリント サヌビス

monsterbilligt に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Hos monsterbilligt vil vi gerne give dig muligheden for at kÞbe kvalitetstryksager til de billigste priser i både Danmark og Sverige! Vi har fjernet alle unÞdvendige omkostninger og fokuserer på det der betyder mest for dig - kvalitetstryksager til billige priser og monster hurtig leveringstid. Vi modtager lÞbende nye produkter og modtager gerne feedback om de produkter vi sÊlger og ideer til nye spÊndende produkter.

Hvad Kan Du Forvente?

• Kundeservice i Verdensklasse: Vores dedikerede kundeserviceteam er klar til at hjÊlpe dig via e-mail, telefon og chat pÃ¥ alle hverdage mellem 8:30 og 16:30. Vi strÊber efter at levere den bedste kundeservice og sikre, at dine behov og forventninger opfyldes.
  • GRATIS DesignhjÊlp: Vi tror pÃ¥, at tryksager skal vÊre tilgÊngelige for alle, uanset ens designfÊrdigheder. Derfor tilbyder vi GRATIS hjÊlp til opsÊtning af din trykfil. Vores dedikerede og erfarne grafiske designere stÃ¥r til rÃ¥dighed for at sikre, at dit budskab prÊsenteres klart og professionelt, selv hvis du ikke er en designekspert.
  • Prisgaranti: Vores prisgaranti sikrer, at du altid fÃ¥r den bedste pris. Finder du en identisk tryksag til en lavere pris et andet sted, matcher vi prisen. BemÊrk, at sammenlignelige tryksager skal have lignende specifikationer for at kvalificere sig til prisgarantien.

Tak fordi du valgte Monsterbilligt som din tryksagsleverandÞr. Vi ser frem til at betjene dig med fantastiske produkter til monsterbillige priser!

4.7

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

kunnig och trevlig personal:)

2025幎1月29日

Hej Anita,

Tack för din feedback! :)

Vi Àr glada att höra att du hade en bra upplevelse.

Vi önskar dig en bra dag

VÀldigt fin roll up

VÀldigt fin roll up, Àr jÀttenöjd! Snabb leverans!

2025幎1月22日

Hej Hannah,

Tack för din feedback! :)

VI Àr otroligt glada att höra att du Àr nöjd med dina roll-up och att du Àr nöjd med leveranstiden.

Vi ser fram emot att hjÀlpa dig i framtiden!

Vi önskar dig en bra dag

Rekommenderas varmt

Mycket vÀl utfört arbete. KonstnÀren blev nöjd med fÀrgerna. Vi med finishen och leveransen. Trevligt bemötande. Gick bra att prata svenska.

2025幎1月30日

Hej Stefan,

Tack för ditt fina omdöme :)

VI Àr otroligt glada att höra att du hade en bra upplevelse av att handla hos oss.

Vi ser fram emot att hjÀlpa dig i framtiden!

Riktigt bra dag

5぀星のうち1の評䟡

I DO NOT RECOMMEND

BANNER ORDERED 2-3 WEEKS AGO AND NO SHIPMENT AS OF YET

2025幎1月30日

Dear Karin,

Thank you for your feedback. We are truly sorry to hear about your experience.

We can confirm that your order was shipped on February 10th, which was seven business days after it entered production. This is within the delivery timeframe we communicate on our website.

We regret that you didn’t reach out to us before posting your review, as we are always happy to help with any concerns.

After investigating the issue, we can see that the delivery has been delayed due to an incomplete address provided to us which we have then provided to the shipping company. Additionally, we sent you automatic emails with tracking information on both February 10th and February 14th to keep you updated.

We recommend contacting the shipping company directly to resolve the address issue. If you need assistance with this or have any other questions, please don’t hesitate to call or email us.

We hope you will consider removing or redirecting this review to the shipping company, as we have fulfilled our part of the delivery process within the agreed timeframe.

Best regards,

5぀星のうち5の評䟡

Snabb och bra support och produkten

Snabb och bra support och produkten levererades fort.

Hej Peter,

Mange tack för din fina recension! Det glÀder oss att du Àr nöjd med vår support och produkten.

Bra och snabba.

Bra, kommunikativa, hjÀlpsamma och snabba. AnvÀnt dem flera gånger.

2025幎1月18日

Hej Simon,

Stort tack för din fina recension! Det glÀder oss att du Àr nöjd med vår service och att du valt att anvÀnda oss flera gånger. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att hjÀlpa dig igen i framtiden!

Bra service

2025幎1月17日

Hej Mathias,

Tack för ditt omdöme! Vi Àr glada att du Àr nöjd med vår service. Hör gÀrna av dig om vi kan hjÀlpa dig med något mer!

Bra kommunikation!

Bra service, snabba svar, lyhördhet med tålamod. Upplevelsen var att de la stor vikt vid god kommunikation.

2025幎1月17日

Hej Eva,

Stort tack för din fina recension! Vi Àr glada att höra att du uppskattade vår service, snabba svar och vårt fokus på god kommunikation. Det betyder mycket för oss att du kÀnner dig lyssnad på och vÀl bemött.

Tveka inte att höra av dig om du behöver nÃ¥got i framtiden – vi finns hÀr för att hjÀlpa dig!

5぀星のうち4の評䟡

Bra support, bra kvalité på det vi fick

Bra support, bra kvalité på det vi fick. TyvÀrr försvann vissa saker i transport och kom inte fram i tid. Men vi fick det återbetalat. Men jag kommer att handla hÀr igen. Kan rekommendera Monsterbilligt, men var i god tid då det kan ta tid med leveransen.

Hej Joakim,

Tack för din recension och för att du delar din upplevelse! Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med vår support och produktkvalitet. Samtidigt beklagar vi att vissa saker försvann under transporten och att leveransen blev försenad. Vi gör alltid vårt bÀsta för att undvika sådana situationer, men vi Àr glada att vi kunde lösa det genom återbetalning.

Om du har några fler frågor eller behöver hjÀlp i framtiden, tveka inte att kontakta oss!

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans. Utomordentlig kommunikation från bolaget och allt blev helt enligt plan. Mycket bra

Hej Dan,

Tack för din fina recension! Det glÀder oss att höra att du Àr nöjd med den snabba leveransen och vår kommunikation. Vi strÀvar alltid efter att göra allt enligt plan och det Àr fantastiskt att det fungerade så bra för dig.

5぀星のうち5の評䟡

Super hurtig produktion og levering af

Super hurtig produktion og levering af en banner. Den er god kvalitet og lige som den skal vÊre.

Hej Mette,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med den hurtige produktion og levering af dit banner. Det betyder meget for os, at kvaliteten og resultatet lever op til dine forventninger.

Roll ups leveret på 2 dage er virkelig

Roll ups leveret på 2 dage er virkelig god service! Vi vil klart bruge jer igen.

Hej Kamilla,

Tusind tak for din anmeldelse :)

Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og levering.

Vi håber at kunne hjÊlpe dig i fremtiden

Du Þnskes en god dag

5぀星のうち1の評䟡

DÃ¥lig kundservice via telefon

Dålig kundservice via telefon. Dem la på mitt i samtalet och pratade ej klarspråk.
Mer som monsterdåligt

Hej Aston,

Tack för din feedback.

Vi beklagar att du upplevde samtalet med vår kundservice som mindre bra.

Detta Àr inte vår generella upplevelse av hur vi hanterar våra samtal, men vi Àr sjÀlvklart ledsna över att du kÀnner så.

Du Àr varmt vÀlkommen att kontakta oss igen via telefon eller mejl – vi svarar vanligtvis pÃ¥ mail inom ett par timmar och vill gÀrna hjÀlpa dig vidare.

Rasmus, Monsterbilligt

5぀星のうち5の評䟡

Bra kvalitet pÃ¥ trycket och utmÀrkt

Bra kvalitet på trycket och utmÀrkt kontakt. Hyfsat snabb leverans. Rekommenderas!

2024幎11月21日

Hej Ulf,

Tusind tack för ditt fina omdöme! :)

Vi Àr glada att du hade en bra upplevelse.

God dag

5぀星のうち5の評䟡

Bra flaggor och bra kundservice

2024幎10月17日

Hej Lasse,

Mange tack för ditt fina omdöme! :)

Vi Àr glada att du hade en bra upplevelse :)

Hurtig levering og hjÊlp med design

Hurtig levering og hjÊlp med design

2024幎12月13日

Hej Mark,

Mange tak for din anmeldelse! :)

Vi er meget glade for at hÞre, at det du er tilfreds med vores grafiske hjÊlpe med design og leveringstiden.

Vi håber at kunne hjÊlpe dig med flere tryksager i fremtiden.

Du Þnskes en god dag

5぀星のうち5の評䟡

Det var snabbt och enkelt att bestÀlla

Det var snabbt och enkelt att bestÀlla. Bra kommunikation vid leveransen.
Kan rekommenderas

2024幎11月27日

Hej Lotta,

Tack för ditt fina omdöme!

Vi Àr glada att du hade en bra upplevelse :)

Rasmus, monsterbillig

5぀星のうち5の評䟡

Smidigt, bra kvalitet till bra pris

JÀttenöjd!

2024幎11月20日

Hej Carita,

Tack för ditt fina omdöme! Det glÀder oss verkligen att du Àr så nöjd med både kvaliteten och priset. Vi strÀvar alltid efter att leverera produkter som lever upp till våra kunders förvÀntningar, och det Àr fantastiskt att höra att vi lyckats!

JÀttenöjd och bra kvalite

VÀldigt nöjd med flaggan och det var jÀttebra kvalite på materialen. Det var snabb leverans så det var också en pluspoÀng. Det bÀsta var att man fick betala genom klarna efter att man fick varann.

2024幎11月7日

Hej Ishak,

Stort tack för din detaljerade recension! Det Àr underbart att höra att du uppskattar kvaliteten pÃ¥ flaggan och att leveransen var snabb. Vi Àr ocksÃ¥ glada att betalningsalternativet genom Klarna gjorde det smidigt för dig – det Àr viktigt för oss att vÃ¥ra kunder kÀnner sig trygga och nöjda.

100% positiv kundupplevelse

VÀl utfört arbete och snabb leverans. Roll-upen kunde inte bli båttre.

2024幎11月5日

Hej Agneta,

Stort tack för din fina recension! Det glÀder oss att du Àr nöjd med både arbetet och leveransen, och att roll-upen blev precis som du önskade. Din feedback betyder mycket för oss och inspirerar oss att fortsÀtta leverera högsta kvalitet till våra kunder.

Rasmus, Monsterbilligt

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス