monsterbilligt レビュヌ 522

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Var rÀtt enkelt Ã¥ skapa egen via hemsidan. Dock uppstod missförstÃ¥nd gÀllande format. Men med bra support sÃ¥ löste det sig! Supernöjd! Kommer köpa fler flaggor/banners. Snabb leverans (inom 5 arbetsda... もっず芋る

Nöjd med mina Roll up, bra tryck, snabb leverans och bra service i samband med uppladdning av bilderna till roll upp. TyvÀrr fanns det skador pÃ¥ kassetterna som troligtvis uppkommit under transporten... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jag köpte en flagga och jag hoppades verkligen att den skulle komma fram före evenemanget. Leveransen var berÀknad till den 2 mars, men evenemanget var den 28 februari. Tack och lov kom den fram i... もっず芋る

䌁業が回答したした

Otroligt bra kundservice. Hade många frågor och kontakt ang min pdf-fil för att trycka en banderoll. De var otroligt hjÀlpsamma och svarade alltid snabbt. Banderollen blev också fin.

䌁業情報

1. デゞタル プリント サヌビス

monsterbilligt に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Hos monsterbilligt vil vi gerne give dig muligheden for at kÞbe kvalitetstryksager til de billigste priser i både Danmark og Sverige! Vi har fjernet alle unÞdvendige omkostninger og fokuserer på det der betyder mest for dig - kvalitetstryksager til billige priser og monster hurtig leveringstid. Vi modtager lÞbende nye produkter og modtager gerne feedback om de produkter vi sÊlger og ideer til nye spÊndende produkter.

Hvad Kan Du Forvente?

• Kundeservice i Verdensklasse: Vores dedikerede kundeserviceteam er klar til at hjÊlpe dig via e-mail, telefon og chat pÃ¥ alle hverdage mellem 8:30 og 16:30. Vi strÊber efter at levere den bedste kundeservice og sikre, at dine behov og forventninger opfyldes.
  • GRATIS DesignhjÊlp: Vi tror pÃ¥, at tryksager skal vÊre tilgÊngelige for alle, uanset ens designfÊrdigheder. Derfor tilbyder vi GRATIS hjÊlp til opsÊtning af din trykfil. Vores dedikerede og erfarne grafiske designere stÃ¥r til rÃ¥dighed for at sikre, at dit budskab prÊsenteres klart og professionelt, selv hvis du ikke er en designekspert.
  • Prisgaranti: Vores prisgaranti sikrer, at du altid fÃ¥r den bedste pris. Finder du en identisk tryksag til en lavere pris et andet sted, matcher vi prisen. BemÊrk, at sammenlignelige tryksager skal have lignende specifikationer for at kvalificere sig til prisgarantien.

Tak fordi du valgte Monsterbilligt som din tryksagsleverandÞr. Vi ser frem til at betjene dig med fantastiske produkter til monsterbillige priser!

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

522件のレビュヌ

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice. Meget tålmodig og hjÊlpsom overfor en kunde der ikke forstod sig så meget på grafisk design, billedoplÞsning og den slags.

2024幎2月7日

Hej Mia,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os! :)

Vi håber at kunne hjÊlpe jer med flere tryksager i fremtiden.

God dag til dig

Hej Jens,

Många för din recension. Det Àr vi glada för.

Det betyder mycket för oss att du hade en bra upplevelse.

Vi hoppas kunna hjÀlpa dig med många fler trycksaker i framtiden.

Ha en bra dag!

Rasmus, monsterbilligt

Produkten o resultatet av detta Àr

Produkten o resultatet av detta Àr superbra

2023幎12月8日

Hallå dÀr,

Tack för din recension.

Vi Àr glada att du hade en bra upplevelse.

Riktigt bra dag

Rasmus, monsterbilligt

I början ni var försent att svara

I början ni var försent att svara, senare ni skickade meddelandet bÀttre.

2023幎12月3日

Hallå,

Tack för din recension.

Vi Àr glada för alla recensioner, både positiva och negativa :)

I förhållande till det du skriver har jag tittat igenom Àrendet och kan inte se att vår svarstid varit lÀngre Àn 1 arbetsdag. Detta Àr standard, men vi Àr ofta snabbare Àn så hÀr.

Jag kan dock se att det har uppstått en viss förvirring eftersom du har skrivit från 2 olika mejl. Det har gjort att vi har haft utmaningar att ta reda på vilken bestÀllning din förfrågan handlade om. DÀrför har bestÀllningen dragits ut lite lÀngre Àn vanligt.

Vi Àr dock glada att det har löst sig och att du har fått dina saker :)

God dag

Rekommenderar!

För kvalitén jag fick var priset verkligen monsterbilligt! Fin produkt, bra service och snabb leverans. Jag Àr supernöjd!

2023幎12月2日

Hej Elinor,

Tack så mycket för din recension.

Det gör oss glada att höra att du Àr nöjd.

Vi ser fram emot att hjÀlpa dig med fler utskrifter i framtiden.

jag önskar dig en bra dag

Rasmus, monsterbilligt

Top service og god kvalitet

Meget tilfreds

2023幎11月28日

Hej Anne,

Tusind tak for din anmeldelse! :)

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse og vÊret tilfreds med både service og kvalitet.

Vi går altid op i at levere den bedst mulige service til vores kunder og produkter af hÞj kvalitet til overkommelige priser.

Vi håber at kunne hjÊlpe med flere tryksager i fremtiden!

God weekend

Rasmus, monsterbilligt

Grymt bra hjÀlp med min flagga!

2023幎11月2日

Hej Albin,

Vi Àr MONSTER glada att höra att du hade en bra upplevelse nÀr du handlade hos oss! :)

Vi strÀvar alltid efter att ge bÀsta kundservice!

Vi hoppas kunna hjÀlpa dig i framtiden.

Riktigt bra dag

Flagga

Så himla bra!! Kommer bestÀlla snart igen

2023幎10月20日

Hej Emelie,

Tack så mycket för ditt fina omdöme. Vi Àr verkligen glada över det! :)

Vi ser fram emot att hjÀlpa dig med dina framtida bestÀllningar.

Jag önskar dig en bra dag.

Rasmus, monsterbilligt

Service i verdensklasse :)

Jeg har fået en kanon service og slutproduktet var helt perfekt! Grafikeren var ekstremt hjÊlpsom og gjorde alt arbejdet for mig. Det var super nemt og let. Fredag blev filen sendt til produktion og jeg modtog varen tirsdag. Det kan ikke gÞres bedre!

Michael - JMV Cables A/S

2023幎9月26日

Hej Michael,

Tusind tak for din anmeldelse og de rosende ord.

Det gÞr os glade, at du er tilfreds med både produkt, service og leveringstid. Vi bestrÊber os altid på at yde den bedst mulige service til vores kunder :)

Vi ser frem til at hjÊlpe dig med flere tryksager i fremtiden.

Du Þnskes en god dag

Snyggt, snabbt, ENKELT

Snyggt, snabbt, mycket prisvÀrt.
Och ENKELT!

2023幎8月26日

Hej Daniel,

Tack för ditt omdöme. Vi Àr glada över att du Àr nöjd med din bestÀllning och vi hoppas kunna hjÀlpa dig med fler trycksaker i framtiden!

Joakim, Monsterbilligt

tack för bra Ã¥terkoppling och fin

tack för bra återkoppling och fin support

2023幎8月15日

Hej Linda,

Tack för ditt omdöme. Vi Àr glada över att du Àr nöjd med vår kundservice. Vi hoppas kunna hjÀlpa dig med fler trycksaker i framtiden! :)

Snabb service

2023幎8月12日

Hej Johan,

Tack för ditt omdöme.
Vi Àr glada över att vår produktions- och leveranstid imponerar!

Fick bra hjÀlp

Fick bra hjÀlp, dock otydligt med leveranstiden, som blev lite lÀngre Àn förvÀntat.

2023幎7月23日

Hej Annika,

Tack för ditt omdöme.

Vi Àr glada över att höra att du fick bra hjÀlp, och vi hoppas att vi kan imponera med leveranstiden nÀsta gång.

Joakim, Monsterbilligt

Snabb leverans, trevlig personal, bra kontakt via mejl

Snabb leverans, trevlig personal, bra kontakt via mejl. Frågade massor och var vÀldigt "jobbig", för att veta allt möjligt. Men tonen Àndrades aldrig. Svenska teamet var på semester, då tog teamet från Danmark över och de var också trevliga! Rekommenderar mycket. Billigt, men Àndå kvalité.

2023幎8月5日

Hej Kenny,

Tusen tack för ditt fina omdöme!

Vi Àr glada över att du Àr nöjd med vår service. Man får (och ska!) alltid fråga en extra gång hos oss, det Àr viktigt för oss att våra kunder kÀnner sig trygga med sina bestÀllningar! :)

Vi hoppas kunna hjÀlpa dig med fler trycksaker i framtiden.

Perfekt resultat

Bra rådgivning, snabb service, perfekt resultat!

2023幎7月20日

Hej Anki,

Tack för ditt omdöme. Det Àr kul för oss att höra att du Àr nöjd med din bestÀllning och vår service!

Vi hoppas på fler uppdrag i framtiden. :)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。