Igen et eks. pÃ¥ en total underlÞdig ânyhedssideâ Hvis virksomheden driver en seriÞs mÞntforretning, , hvilket jeg stÊrkt betvivlet - sÃ¥ forklar venligst hvordan det hÊnger sammen med jeres âfan... ãã£ãšèŠã
Fremragende hjemmeside - ejeren er rigtig god til at organisere, udvÊlge, beskrive varerne og til at gÞre arbejdet for en (kan man vÊre fristet af nogle gange) - d.v.s. man kan kÞbe komplette samlinge... ãã£ãšèŠã
Hurtig respons pÃ¥ bestillingen, selvom betalingen sker ved overfÞrsel & var fÞrst lidt i tvivl om hvornÃ¥r jeg fik varen, men alt kÞrte som smurt - har handlet her fÞr og gÞr det igen! PS- mÃ¥ske en nÞ... ãã£ãšèŠã
Mr Johanson had a great variety of New Zealand banknotes to choose from.I picked one that I thought was a great price and in very fine condition.He communicated well - answering my questions,as a firs... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
SeriÞs MÞnthandel - Stort Udvalg...Se det her...MÃNTBUTIKKEN...MÞntbutik hvor du kan finde mÞnter til din samling, eller til en smuk og varig gave. Mere info her
ãã³ããŒã¯
- montbutikken.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Fremragende udvalg
Jeg er ikke en samler, men ville bare have nogle skinnende erindringsmÞnter i bedste kvalitet, som interesse objekter. Så vidt jeg kunne se, havde MÞntbutikken ikke bare det bedste udvalg, men i mange tilfÊlder også den samme mÞnt i flere forskellige kvaliteter og priser. Der var en mindre teknisk fejl i, at den automatiske faktura kom ikke igennem, men det kan have mange årsager og var ekstremt hurtigt udredt efter en email til MÞntbutikken. Jeg mener, at hvis man vil have erindringsmÞnter, behÞves der ikke kigge andre steder end MÞntbutikken. Anbefales dermed herfra.
ð fuld tilfreds med mit kÞb iâŠ
ð fuld tilfreds med mit kÞb i mÞntbutikken som altid en fornÞjelse at ð handle ð med Claus derfor derfor 4 meget fine âïžâïžâïžâïž fra mig
Hurtig og perfekt
Hurtig og perfekt, lidt forvirrende med forsendelse, pakke eller brev.
Men god kontakt og hurtig forsendelse.
Gerne igen.
Meget god oplevelse
Jeg har vÊret godt behandlet
Jeg har vÊret godt behandlet. Jeg har lavet fejlbestilling! Det har jeg undskyldt. Nu venter jeg på at få mine penge retur. Det tror jeg på jeg får.
Venlig hilsen. Bodil Poulsen
hurtig ekspedition
Venligt svar på mail
Hurtigt, venligt og brugbart svar på forespÞrgsel via mail
Meget hurtig levering og god mÞnter
Hamrende dygtig til verifikation af mÞnter.
Hurtigt og effektivt. Mine varmeste anbefalinger.
De gÞr det sgu godt ð
Jeg fornemmer at personalet i MÞntbutikken gÞr deres ypperste for at give deres kunder, en hurtig ekspedition af de bestilte varer.
Priserne er i langt de fleste tilfÊlde konkurrencedygtige, hvilket gÞr, at jeg personligt har handlet der flere gange, og helt sikkert kommer til det igen. ð
Meget venlig og fair behandling
Meget venlig og fair behandling, da vi solgte forskellige gamle mÞnter
Det var dejlig behagelig oplevelse ogâŠ
Det var dejlig behagelig oplevelse og fik mine vare til tiden som lovet
En masse skriveri frem og tilbage plusâŠ
En masse skriveri frem og tilbage plus skulle betale for fragt ved siden af, selvom der stod med fragt, 2â¢25kr pÃ¥ hjemmesiden
Opdatering efter svar fra sÊlger:
Fragt: GLS Pakkeshop 0,00 DKK
Samlet kÞb: 150,00 DKK
Moms: 0,00 DKK
Total: 150,00 DK
Så tÊnker ikke det noget jeg har misforstået

Montbutikken ããã®åç
God handel.
God handel.
Det kÞbte levede op til forventningerne.
De bedste anbefalinger herfra.