レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Havde firmaet ude til en opmÃ¥ling af mit nye kÞkken fra Ikea, nu har jeg bedt om at fÃ¥ opmÃ¥lingen i DWG eller DFX fil, istedet for den fremsendte pdf, det kan ikke lade sig gÞre siger de. Bliver bedt... もっず芋る

FÞrst opmÃ¥ling af Ismail og efterfÞlgende montering af Ikea bordplade til bryggers. Flink og erfaren opmÃ¥ler - skarp og dygtig til sit job. Idag ca 1,5 md senere kom bordpladerne sÃ¥. Vi havde bes... もっず芋る

Vi havde bestilt opmÃ¥ling af en bordplade fra Montera. Vi modtager tegningerne, hvorefter vi bestiller bordpladen. Det viser sig, at Montera har mÃ¥lt en af lÊngderne forkert, sÃ¥ vi har et ud... もっず芋る

HOLD JER LANGT VÆK! Montera har siden november 2021 ikke udbedret hÞjde forskel pÃ¥ min bordplade ved samling. De har forsÞgt én gang, men istedet beskadiget flere skuffefronter. De besvar... もっず芋る

䌁業が回答したした

2.4

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

125件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Bordplade

Bordplade, levering, montering af Montera.

1. Monteringen var sådan set fin nok, fugningen imellem bordpladerne var rigtig pÊn udfÞrt.

2. Jeg havde et eneste Þnske til opmåleren, var at ligesom alle min andre vinduesplader går de ind under vinduer og efterlader lidt plads til en meget smal pÊn fuge. Her gik det så galt for montera, de ramte 6mm fra vinduet, dvs den gik slet ikke ind under. Det faldt ind under deres tolerancer, og de ville ikke anerkende nogen fejl fra deres side da det var under deres tolerance på 8mm.

Jeg bestilte igennem ikea, da jeg tÊnkte det skulle vÊre perfekt med bordpladen og jeg ikke turde gÞre det selv. Det har jeg så siden fortrudt, da alle mine egne monterede vinduesplader ramte langt bedre end deres. Jeg er nu endt med en stor "bolle" fuge for at skjule at de er ramt så langt fra vinduet..

2025幎2月20日

Aprilsnar

Havde firmaet ude til en opmåling af mit nye kÞkken fra Ikea, nu har jeg bedt om at få opmålingen i DWG eller DFX fil, istedet for den fremsendte pdf, det kan ikke lade sig gÞre siger de. Bliver bedt om at kontakte Ikea, som de også har sendt en pdf fil til, det hele virker noget amatÞragtigt

2025幎4月1日

Forkert opmåling af bordplade

Vi havde bestilt opmåling af en bordplade fra Montera.

Vi modtager tegningerne, hvorefter vi bestiller bordpladen. Det viser sig, at Montera har målt en af lÊngderne forkert, så vi har et udhÊnge et sted på 4,2 cm., mens udhÊnget alle andre steder er 1,5 cm. Det er synligt!

Montera fraskriver sig alt ansvar, så nu er sagen sendt til byggeriets ankenÊvn.

Vi havde kÞbt en opmåler for at vÊre sikker på, at vores dyre bordplade var opmålt korrekt. Det viser sig, at den ikke var. Vi kunne havde lavet opmålingen bedre selv.

Find anden opmåler!!

2024幎11月27日

Bordplade

Opdateres lÞbende.

13/1-25 Jeg har vÊret i kontakt med kundeservice for at hÞre om vi kunne få en så sen tid som muligt til bordopmåling da det bedst passede med vores arbejde.
Vedkommende i telefonen var venlig og hjÊlpsom med dette.

14/1-25 bordpladen er blevet opmålt af en hÞflig og rolig medarbejder der ringede i god tid inden han kom. Efter opmålingen sagde han at det bliver rigtig godt og at det bliver 2 friske kollegaer der kommer og monterer for os.

Vi venter nu spÊndt på vores bordplade der kommer d. 12/2-25.

12/2-25
Vores bordplade er nu monteret af Monteras 2 friske montÞrer Lasse og Aksel. De havde massere af godt humÞr og god energi. Rigtig behagelige og grundige.

God oplevelse herfra.

2025幎1月13日
自発的なレビュヌ

Forkert opmåling. Fejlagtig udskÊring.

Vi har kÞbt ikea kÞkken og fået målt op til bordplade ved Montera, som er det firma ikea bruger. FÞrste opmåling var forkert, glemte hul til komfur. Levering blev skubbet med 1 uge. Da pladerne kom var den ene ikke plan og den anden passede slet ikke. 2 tÞmrere arbejdede 1 1/2 dag med at få bordpladen til at passe. Med diverse hjÊlpelister og en stor portion tÞmrersnilde lykkedes det til sidst, men opmålingen var elendig.

2024幎12月2日

Nej tak.

Jeg brugte uvilligt Montera til at få leveret en Ikea bordplade, men Montera kunne "ikke finde" nÞglen under måtten, så de kÞrte igen.
Min 70 årige nabo kunne dog udemÊrket finde den efterfÞlgende.
Da jeg ringede til ejeren(?) sagde han citat "jeg kommer ikke til at se det fra din side" og "jeg har 12.000 leveringer hvert år, så jeg kan ikke gå ind i en specifik sag".

2024幎11月26日

Super arrogant - elendig kundeservice

Jeg er meget tilfreds med Ikea og deres måde at behandle deres kÞkkenkunder på, men jeg er meget trist over deres samarbejdspartner Montera, de skulle virkelig vÊlge nogle andre samarbejdspartnere.

Montera er super-arrogante og virker fuldstÊndige ligeglade med deres kunder. De har en kvindelig medarbejder der meget tydeligt og arrogant udtrykkker at hun er fuldstÊndig ligeglad med
dig, når man taler med hende på telefonen, samtidig er der ingen der besvarer de emails man sender til dem.

En helt igennem dårlig oplevelse at vÊre i kontakt med Montera, når der er noget der er gået galt. Det er jo netop når der opstår problemer man har brug for at der er nogen i den anden ende der
viser fortåelse og Þnsker at lÞse problemerne, men det er der ikke hos Montera.

Bordpladen var tilgengÊld i orden, og deres chaufÞrer sÞde og venlige.

Så 5 stjerner til Ikea KÞkken og deres medarbejder og nul stjerner til deres samarbejdspartner Montera.

2024幎10月24日
自発的なレビュヌ

Vi har kÞbt kÞkken igennem Ikea og

Vi har kÞbt kÞkken igennem Ikea og betaler derfor for opmåling af bordplade. Da medarbejderen kommer ud, siger han at han ikke kan opmåle, da der mangler beklÊdninger i hjÞrnerne (på trods af at medarbejderen fra Ikea fortÊller os at det er fint) - hvilket ikke giver nogen som helst mening. Da min svigerfar ringer ind og klager, får han at vide at opmålingen ikke kunne foretages, fordi kÞkkenet ikke var i vatter?! 1. KÞkkenet ér i vatter 2. Hvordan kan man vide det, når lodstokken slet ikke blev lagt på kÞkkenet???
Vi har nu haft en anden tÞmre ude, som uden problemer kunne måle. 1500kr ud af vinduet, så tak for det. Magen til amatÞr firma skal man lede lÊnge efter.

2024幎10月9日
自発的なレビュヌ

Very unprofessional and rude still expensive

Very unprofessional. Would never recommend them

I booked them through elgiganten to fix the plinth materials.

1) Their workers came with no notice even though i was promised to be informed before a day. They said an excuse that their another appointment got cancelled

2) They refused to do all the plinth but did only the sokkel. They asked me to talk to elgiganten to clarify the order to them, so they can work on it along with sokkel. I immediately rushed to elgiganten to clarify this to them so my work will not get delayed. Elgiganten did their part nicely but Montera refused to do the job on the same day and promised to do this on another appointment.

I argued with them that they are only expecting me to be flexible with their showing up uninformed but they are least accomodating. The reply was very rude from them.

3) I called Montera next week and again I was promised that they will give a new appointment and keep me informed with in the same week

4) After a week, I got notified from elgiganten that they dont want to take the order.

5) My original appointment was also delayed by couple of days initially.

If you need to avoid delays and unprofessional work, avoid them

Importantly they are crazy expensive too. Not worth it

2024幎9月12日

Ringe udfÞrt montering

Vi har fÃ¥et opmÃ¥ling til kÞkkenbordplade, da vi ville sikre os prÊcis opmÃ¥ling og et pÊnt udfÞrt arbejde. Bordpladen blev skÃ¥ret for kort og en bred hvid fuge blev pÃ¥fÞrt for at skjule den for korte bordplade. Det i sig selv var utilfredstillende og ydermere var fugen lavet sjusket. Montera antyder bordpladen ikke kunne vÊre skÃ¥ret anderledes, hvilket ikke er korrekt. Men de ville tilbyde tiltetning af fuge, hvilket vi mÃ¥tte takke ja til. Det blev udfÞrt kort efter og nu er den nye fuge gul, nikotin gul. AltsÃ¥ ikke den samme farve som den fÞrst anlagte hvide fuge. Det har vi vendt tilbage med, da vi Þnsker at fÃ¥ rettet op pÃ¥ det, men ingen respons fra Montera. I det hele taget en rigtig kedelig oplevelse, da vi har benyttet os af Montera til at skulle udfÞre et pÊnt stykke arbejde med korrekte mÃ¥l, da vi ikke selv har kompetencerne til det. Men det var ikke tilfÊldet - ØV!
Vi vil ikke bruge Montera igen.

2024幎2月23日
自発的なレビュヌ

Montera kan 100% anbefales.

Vi har bygget vores kÞkken op fra bunden af, alting er gjort selv, men ikke perfekt.
Pengene er små, men vi valgte alligevel at få en opmåler sendt ud til opmåling af kÞkkenbord fordi jeg ikke turde gÞre det selv.
Da kÞkkenbordet var opmålt af en virkelig grundig, dygtig og meget imÞdekommende opmåler fra Montera, ventede vi på at bordpladen skulle monteres.
I dag mens jeg var på arbejde kom Laust og BÞrge fra Montera, min kone var hjemme og hun fortalte, at de var utrolig sÞde og meget omhyggelige.
Jeg er lige kommet hjem og holda op hvor er jeg positivt overrasket.
Det er bare så flot. Jeg er fuldt ud tilfreds.
Montera kan 100% anbefales herfra.

2024幎5月23日

Havde besÞg af Charlie

Havde besÞg af Charlie , Michael, så hjÊlpsomme , og mega dygtige , fedt at få besÞg af så profesionelle håndvÊrkere , de bedste anbefalinger , håber de samme kommer igen ,
Hilsen Susanne Busch
VegavÊnget 25 . Albertslund

2024幎4月2日
自発的なレビュヌ

Super montering af bordplade til Ikea kÞkken

Vi fik monteret bordpladen til vores Ikea kÞkken som aftalt med Montera d.7/3.24. Trods sygdom og afmelding om formiddagen lykkedes det Michael og Ismael af komme senere på dagen, hvilket var virkelig fantastisk at det lykkedes. Tak for det.
Vi er meget glade for hele forlÞbet. To friske og imÞdekommende mÊnd, og alt er blev monteret og tilsluttet til fuld tilfredshed. meget professionelle både i håndtering af alt det faglige men også i det kundeansvarlige. Kan virkelig anbefale Montera og isÊr de to.
Vibeke Tromholt

2024幎3月7日

KÞkkenhelvede

Havde kÞbt bordpladeopmåling samt montering af bordplade samt kÞkken håndvask igennem Ikea. Pris 20.000 kr. Montera skulle så stå for opgaven og bliver betalt af Ikea.
Bordpladen er målt forkert op og man vil ikke lave en ny og her knap 4 måneder efter montering, har vi så fået vandskade i kÞkkenet under håndvasken. Montera kommer med alle mulige vilde postulater, for at fralÊgge sig ansvaret og nÊgter at hjÊlpe.
De kan simpelthen sidde ude i et lokale i KirstinehÞj og se igennem telefonen, at alt er lavet efter forskrifterne (meget imponerende) og en yderst ubehÞvlet kvindelig medarbejder som tydeligt ikke har nogen faglig indsigt i, hvad der bliver lavet ude hos kunderne, men vist bare har fået ordre på at fralÊgge sig ALT ansvar og sige at det er lavet som det skal. De henviser til Ikea, selvom det er deres egne folk som har udfÞrt arbejdet. Ikea kan sjovt nok heller ikke hjÊlpe. Kan slet ikke anbefale at bruge det her firma til noget som helst, de scorer en fed profit igennem Ikea og så kan din sag falde ned mellem 2 stole, da hverken Ikea eller Montera vil tage ansvar. Smart og snedigt trick, når man kun vil frarÞve folk deres penge.

2024幎2月25日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。