BestÀllde lite handskar frÃ¥n 509 och efter en felleverans och lite tjorv sÃ¥ löste Simon allt och förklarade allt och bad om ursÀkt för alla problem. Vilket verkligen uppskattades. Och nÀr alla pro... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super god service ved bestilling og godt udvalg af snescooter udstyr! Eneste kommentar og forslag er at pakke Kingpin og Sinister skibriller bedre ind under frakt. Begge Êsker var Þdelagt/klemt unde... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Snabb och proffsig service, rÀtt grejor på lager för att kunna leverera produkter snabbt! Finns ingen anledning att handla någon annan stans!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Riktigt snabb leverans och rÀtt pris på draget till skotern. Tack vare koppling till Klarna, gick Àven betalningen smidigt. Helnöjd med mitt köp hos Montinix!
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
FörsÀljning av motorfordon, Lorries slÀpvagnar, tillbehör, reservdelar och personlig utrustning. Vi bygger din maskin efter dina önskemål och behov. Stolt återförsÀljare av RP Equipment, Composit Tracks, SlÀp In The Face AB, Skinz Protective Gear, 509, Lorries slÀpvagnar m.m. Vi erbjuder förmånlig finansiering via Wasa Kredit, med eller utan kontantinsats. Varmt vÀlkommen till oss på Montinix AB i GÀvle
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bra service Àven vid retur.
Snabb och proffsig
Snabb leverans och bra grejor
Bra pris och snabb leverans
Bra pris och snabb leverans. Men katastrofalt dåligt emballage.
Mycket snabb leverans!

Fast delivery
Fast delivery. (Sweden-Romania)
Satisfied with products! Immediately shipping after payment.

Snabb respons
Snabb respons, svarar direkt nÀr man ringer. trevliga att prata med och mycket hjÀlpsamma.. Mycket snabb leverans. Bra pris.

Simon fixade allt
BestÀllde lite handskar från 509 och efter en felleverans och lite tjorv så löste Simon allt och förklarade allt och bad om ursÀkt för alla problem. Vilket verkligen uppskattades.
Och nÀr alla problem löstes så gick allt super bra, snabbt hanterad retur också.
kommer bestÀlla hÀrifrån fler gånger helt klart.
Bra support frÃ¥n personaleBra support ðn
Bra support från personalen , ringde upp om min vara jag bestÀllde samt att den var skickad till utlÀmningstÀlle.

Montinix AB ããã®åç
Otroligt snabb frakt bra varor allmÀnntâŠ
Otroligt snabb frakt bra varor allmÀnnt bra

Montinix AB ããã®åç
Skickade delarna vÀligt fort ingaâŠ
Skickade delarna vÀligt fort inga problem alls

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã