Gosnow レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Otroligt snabba att leverera ! Beställde grejor på måndag förmiddag, fick leverans dagen efter och jag bor i Norrland !! Dom hanterar eventuella returer med ett proffsigt och service-minde sätt. I... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Grymt bra support. Köpte ett verktyg utav dom. En skruv på verktygen gick sönder. Skrev till dom och fick svar direkt och dom löste en kredit på 500kr utav 800kr. Fick behålla verkyget. Rikt... もっと見る

企業情報

1. スノーモービル販売店

当該企業による記述

Här köper du snöskoterdelar, skoterhjälmar och tillbehör i hög kvalité till bra priser. I vårt stora sortiment hittar du produkter från välkända varumärken och originaldelar till Arctic Cat, Lynx, Polaris, Ski-doo och Yamaha. Vi erbjuder snabba leveranser direkt från eget lager i centrala Sverige. Samtliga produkter som har knappen köp finns för omgående leverans. Det innebär att du normalt har varan inom en till tre arbetsdagar!

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 2

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Imponerande snabb service och bra pris

Imponerande snabb service och bra pris. Behövde ett startdrev till en vattenskoter och hittade efter mycket letande, tack vare en bra produktbeskrivning av Gosnow, ett drev från en snöskoter som passade. Betydligt billigare än alternativ jag hittat på sidor för vattenskotrar. Beställde på morgonen, och drevet satt i skotern nästa dag. Kommer handla igen

2024年7月11日

Otroligt snabba leveranser

Otroligt snabba leveranser . Köpte en variator som gick sönder på första turen . Fick svar direkt efter jag skickat ett Mail på en lördag . Dom skickar en ny direkt nästa vardag . Otroligt bra service . Kommer handla mer grejer från dom 😀

2024年1月14日

Toppenbra butik.

Lätt att se utbudet till vald modell i butiken. Otroligt snabb och bra service via mail och frakt. Bra pris på startmotorn jag köpte också.
Mer än nöjd med Gosnow.

2023年3月7日
5つ星のうち5の評価

Köpte fel styrstål och fick direkt…

Köpte fel styrstål och fick direkt hjälp att skicka tillbaka och sedan perfekta anvisningar och hjälp att beställa rätt stål. Otroligt bra support, gav direkt respons och hjälp, ett företag som verkligen vill hjälpa sina kunder och tar sig tid även med ärenden som inte alltid är de mest lönsamma, kan bara säga att det är otroligt roligt att få lämna feedback på ett så proffsigt företag, tack för superbra hjälp!
/ Christoffer Umeå

2021年10月11日

Grymt bra support.

Grymt bra support.

Fick behålla verkyget.

Riktigt snabba på att svara och grym service! Rekommenderas!

2021年3月30日
5つ星のうち5の評価

Snabb och bra service vid returer

Otroligt snabba att leverera !
Dom hanterar eventuella returer med ett proffsigt och service-minde sätt.
Inget snack om vart jag kommer köpa tillbehör och reservdelar i fortsättningen.
// Jörgen Ling

2021年2月19日