Hurtig levering og rigtig godt produkt
Hurtig levering og rigtig godt produkt. Jeg bestilte d. 5 januar og fik allerede leveret pakken d. 7. Min hest og jeg er super tilfreds
Mooell er et dansk brand drevet af en stor passion for heste og deres trivsel. Vi udvikler og forhandler udstyr til lysterapi, som kan understÞtte hestens velvÊre, restitution og bevÊgelighed som et supplement til den daglige trÊning og pleje. Vores produkter er designet til at anvende udvalgte lysbÞlger, som kan bidrage til Þget blodcirkulation og afslapning i muskler og vÊv. Effekten kan opleves forskelligt fra hest til hest, og lysterapi skal ikke betragtes som en erstatning for dyrlÊgebehandling eller anden faglig behandling. Hos Mooell lÊgger vi vÊgt pÃ¥ kvalitet, brugervenlighed og Êrlig kommunikation. Vi lover ikke mirakler â men vi tilbyder et redskab, som mange hesteejere oplever som et positivt supplement i arbejdet med hestens velvÊre og restitution. Vores lÞsninger henvender sig til bÃ¥de private hesteejere og professionelle, som Þnsker et skÃ¥nsomt og nemt vÊrktÞj, der kan indgÃ¥ i den daglige rutine, uanset om mÃ¥let er vedligeholdelse, restitution eller generel trivsel.
ãã³ããŒã¯
mooell lysterapi har vÊret en sand gamechanger for min hest! Den er utrolig nem at bruge, både i stalden, efter trÊning og til konkurrence, mega brugervenligt takket vÊre det inkluderede tilbehÞr som powerbanks og bånd.