レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har kÞbte 4 mÃ¥tter til min hest som jeg nu har brugt i 6 mÃ¥neder med stor succes. En hÊvelse i koden fortog sig langt hurtigere end dyrlÊgerne havde sagt, ved brug af mÃ¥tterne dagligt. Jeg kan k... もっず芋る

Produkterne lever pÃ¥ alle mÃ¥der op til forventningerne og mere til. Jeg er selv opereret i fod, akillescene og lÃ¥rben, dette har medfÞrt en del problemer, specielt i de kolde mÃ¥neder. Det eneste jeg... もっず芋る

Vi har kÞbt et double sÊt af deres LED - Pad, og har med dette oplevet at ledningen til batteriet er knÊkket. Vi henvender os til dem pÃ¥ deres messe i Herning og fÃ¥r et nyt batteri, direkte med hjem... もっず芋る

䌁業情報

1. 店

圓該䌁業による蚘述

Vi sÊlger Riislund lysterapi til hest, hund og mennesker.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

79件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Jeg har modtaget opfordring til at

Jeg har modtaget opfordring til at anmelde inden jeg har modtaget produktet🥎

2026幎4月8日
Riislund ロゎ

Riislund からの回答

Hej
Tusind tak for din anmeldelse – og jeg forstÃ¥r godt, at det kan virke lidt mÊrkeligt 🙏🏌

Vores system sender desvÊrre automatisk invitationsmails til anmeldelser, og i nogle tilfÊlde kan de blive sendt, fÞr en ordre er leveret – isÊr hvis en vare er i restordre.

Det er selvfÞlgelig ikke en god oplevelse, og det beklager vi virkelig.

Vi sÊtter stor pris på din ordre og din tålmodighed, og vi arbejder lÞbende på at forbedre vores setup, så det giver bedre mening fremadrettet.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spÞrgsmÃ¥l til din ordre ☺

De bedste hilsner
Riislund

Glemt ordre!!

Glemt ordre!!
De havde simpelthen glemt min ordre, og fandt den fÞrst da jeg selv henvendte mig, grundet usÊdvanlig lang leveringstid. DesvÊrre for sent i forhold til den gave den var tiltÊnkt.

2026幎4月1日
Riislund ロゎ

Riislund からの回答

Hej 😊
Det er vi virkelig kede af at hÞre, og vi beklager oprigtigt din oplevelse.

Vi er selvfÞlgelig kun mennesker, og der kan ske fejl – men det Êndrer ikke pÃ¥, at det er vores ansvar, og det tager vi pÃ¥ os. Din ordre er pÃ¥ ingen mÃ¥de blevet glemt med vilje.

Som vi også skrev i vores mailkorrespondance, beklager vi situationen meget.

Vi Þnsker dig en god pÃ¥ske – og endnu en gang undskyld.

Riislund ApS”

Als dressuurstal zeer tevreden, een dagelijks deel van onze zorg voor de paarden

Als dressuurstal in België (Dressuurstal Visseneynd) zijn we altijd op zoek naar manieren om het welzijn en herstel van onze paarden extra te ondersteunen.
Sinds september 2024 gebruiken we de producten van Riislund, zowel de kleinere matten als het grote deken. Ondertussen maken ze echt deel uit van onze dagelijkse routine in de stal en gebruiken we ze bij meerdere paarden in training.
We gebruiken ze vóór en na trainingen als extra ontspanning en ondersteuning, maar ook wanneer een paard wat gevoeliger is of herstellende is van een kleine blessure.
Onze ervaring is zeer positief. De paarden lijken zich er duidelijk goed bij te voelen en voelen nadien vaak losser en comfortabeler aan. Bovendien zijn de producten praktisch in gebruik en gemakkelijk te integreren in de dagelijkse verzorging en training.
Voor ons is het ondertussen een vast onderdeel van onze stalroutine en ik kan het zeker aanraden aan andere ruiters en paardeneigenaars die extra aandacht willen geven aan het welzijn en herstel van hun paarden.

2026幎3月11日

Helt fantastisk service

Vi henvender os til dem på deres messe i Herning og får et nyt batteri, direkte med hjem. Helt fantastisk service og mega sÞde mennesker omkring.

2026幎3月5日

Jeg har brukt Riislund RED lysterapi

Jeg har brukt Riislund RED lysterapi matte på kattene mine i omtrent ti dager nå. Det fÞrste jeg la merke til var at matta utvikler en jevn og behagelig varme, noe som gjÞr at katten selv velger å bli liggende under den uten at jeg trenger å holde den på plass eller distrahere kattene for å fullfÞre behandlingen.

Behandlingstiden er kort, rundt ti minutter, og vi har brukt den to ganger daglig. Det fungerer fint i praksis fordi Þktene blir en naturlig del av hviletiden deres.

Jeg setter også stor pris på at matta går på batteri. Det gjÞr at jeg kan legge den over katten der den allerede har valgt å hvile, i stedet for å flytte katten til en behandlingsplass. Batteriet virker holdbart, jeg har kun ladet én gang i lÞpet av denne perioden.

Hos katten som har hatt muskelsmerter opplever jeg nå mer ledige bevegelser og mindre morgenstivhet. Det er selvfÞlgelig for tidlig å si noe sikkert om årsak, men endringen i bevegelsesmÞnsteret er tydelig i hverdagen.

ForelÞpig er jeg veldig fornÞyd og opplever dette som et nyttig supplement i hverdagen mellom behandlinger hos dyreterapeut. Målet er å stÞtte kroppen jevnlig hjemme slik at belastningen ikke rekker å bygge seg opp igjen like raskt. Over tid håper jeg og tror at det kan bidra til lengre intervaller mellom profesjonell oppfÞlging, men det vil tiden vise.

2026幎2月21日

Superfijn product

Superfijn product, paard is echt losser in de spieren en vindt het erg fijn. Matjes zijn makkelijk in gebruik met veel soorten bevestiging manieren en de powerbanks gaan lang mee. Echt een aanrader!

2026幎2月20日

Super god!!

Rigtig godt produkt! Min hest NYDER det som en del af striglerutinen og han står altid og smasker!

Jeg har også brugt det på mit knÊ da jeg har en mindre skade, her virker den også godt og er nem at bruge❣

KÊmpeanbefaling herfra!!

2026幎2月13日

Har anskaffet meg Light Therapi Red da

Har anskaffet meg Light Therapi Red da hunden sliter med stive muskler og vonde ledd,og opplever stor effekt av dette produktet! Vi bruker det forebyggende og behandlende,fÞr og etter tur,og hunden nyter det. Selv benytter jeg den på vond rygg og nakke,og den gjÞr mobiliteten bedre. Riislund er også helt supre å forholde seg til,og man får god hjelp til å finne riktig produkt. 10/10!

2026幎2月12日

KÊmpe anbefaling 🙌🏻

KÊmpe anbefaling. Service helt i topklasse, og altid klar pÃ¥ at svare pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l 🙌🏻

Jeg kÞbte riislund lysterapi til min hest, da han dÞjede med staldkramper, det hjÊlper ham absolut med jÊvnligt lysterapi. I sÊr ved smed er riislund lysterapi et uundvÊrligt supplement for den bedste oplevelse for smed og hest.

Derudover har jeg selv benyttet mig af lysterapi fra Riislund, efter en skulderluksation. På dage hvor skulderen er udfordret hjÊlper 10 min lysterapi til markant bedre funktion af skulderen og armen.
Derudover har jeg brugt det fast 10 min morgen og aften siden jeg fik skaden, og jeg er ikke et sekund i tvivl om at det har vÊret hovedårsagen til skulderen er blevet så god så hurtig - selvom genoptrÊningen stadig tager den tid det tager.

2026幎2月10日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。