Moogio - KBH-Østerbro レビュー 11

3.2

Lyngbyvej 89, 2100 København, Sjælland, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg har haft en enorm god oplevelse med Moogio. Et showroom, som var åbent 24/7, som sørgede for at jeg med skæve arbejdstider i udlandet, kunne komme når det passede. En del frem og tilbage og ændr... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Interesting concept of a staffless shop, good selection and high quality of the products. Jan was speedy in communication, everything was done as agreed. Only recommendations!

5つ星のうち5の評価

Moogie yder super god service. Vi har haft en rigtig god dialog med Moogie fra starten og følt os trygge i købet af vores nye markise. Jeg kan derfor varmt anbefale Moogio.

企業情報

1. ウィンドウ トリートメント店
  2. オーニング提供業者
  3. カーテン販売店
  4. カーテン製造販売業
  5. インテリア デザイン店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Gardiner og markiser i høj kvalitet. Alt skræddersyet, monteret og klar til brug. Høj service og stor erfaring.

3.2

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Moogio Østerbro ghostede os

Vores oplevelse med Moogio startede ellers ganske lovende. Vi kunne godt lide deres sortiment og bookede et konsulentbesøg i hjemmet. Den venlige dame, der kom forbi, gav os kompetent og professionel rådgivning og tog mål. Hun lovede at vende tilbage, så snart hun havde nogle stoftprøver, der matchede vores ønsker – dem, hun havde med, var nemlig ikke helt os – og det ville formentlig tage omkring to uger.

Efter tre uger sendte vi en venlig påmindelse. Og igen et par uger senere. Da vi ikke fik svar på nogen af vores mails, kontaktede vi den danske Moogio-chef og spurgte, om en anden konsulent kunne tage over, så vi kunne komme videre med at afgive en bestilling. Han reagerede hurtigt og skriftligt og lovede at følge op med den oprindelige konsulent.

Et par uger senere – stadig uden livstegn – skrev vi til ham igen for at give en status. Over telefonen forsikrede han os om, at det her bestemt ikke var normalt kundeservice, og at Moogio har mange tilfredse kunder. Han lovede at følge op endnu en gang og bad os ringe igen, hvis vi stadig ikke hørte noget...

Det gjorde vi så ikke.

Nu – fire måneder efter vores første kontakt med Moogio – må vi desværre konkludere, at Moogio åbenbart ikke blot har uansvarlige medarbejdere, men også en ledelse, der synes at mene, at det er kundens opgave at jagte deres konsulenter for at få lov til at handle. Vi skal ikke kunne sige, hvordan det er for alle de andre “glade Moogio-kunder”, men vi er i hvert fald ikke blevet en af dem.

2025年5月1日
自発的なレビュー
Moogio - KBH-Østerbro ロゴ

Moogio - KBH-Østerbro からの回答

Tak for din ærlige feedback – og ikke mindst for din tålmodighed.

Vi er oprigtigt kede af den oplevelse, I har haft med os. Det lever på ingen måde op til den standard for service og kommunikation, vi tilstræber hos Moogio. Jeres oplevelse er blevet taget alvorligt internt, og vi har fuld forståelse for jeres frustration over den manglende opfølgning.

Kontakten er nu genoptaget, og vi er glade for at være i gang med rådgivningen igen. Vi vil gøre vores yderste for at sikre en god og tryg proces herfra – og forhåbentlig vinde jeres tillid tilbage gennem handling.

Tak fordi I gav os muligheden for at rette op.

Moogio

Enorm god oplevelse med…

Jeg har haft en enorm god oplevelse med Moogio.
Et showroom, som var åbent 24/7, som sørgede for at jeg med skæve arbejdstider i udlandet, kunne komme når det passede. En del frem og tilbage og ændring i detaljer, som blev taget med smil og forstående miner og så selvfølgelig en fordelagtig pris og samtidig en montering som var upåklagelig. Må fremhæve Jan, som undervejs har været en god sparringspartner og samtidig yderst kompetent.

2023年12月8日

Elsker mine lamelgardiner

Elsker mine lamelgardiner! God proces med at kigge i showroom på Lyngbyvej, finde den rigtige løsning, model og få målt op og bestilt. Monteringen gik også uden problemer og jeg er superglad for mine lamelgardiner! Tak. Vi ses igen!

2023年5月14日

Trustpilot エクスペリエンス