レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Via Zalando besteld, maar geleverd door mooiesneakers.nl Dit verliep prima, schoenen mogen ontvangen in goede orde. Passen en lopen niets meer aan doen, helemaal tevreden. Heb gelijk een extra paar be... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Afgelopen augustus shoesme schoenen voor onze dochter gekocht bij mooiesneakers.nl. Helaas ging na 2 maanden dragen de rits kapot. Per mail contact gezocht en gelijk mail van Anne terug gehad. Contact... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

2 paar slippers besteld om juiste maat te kiezen, retour gestuurd en niks meer gehoord. Lijkt dus standaard procedure bij dit bedrijf om slecht om te gaan met retouren. Contact krijgen is onmoge... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Bestelling geplaatst op 17/7/24 en bevestiging per mail gekregen. Zou een track en tracecode ontvangen. Helaas niet ontvangen. Update 21/7 - Blijkt een eigen vergissing te zijn omdat huisnummer... もっず芋る

䌁業情報

通垞1カ月以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Supersnel verzonden

Supersnel verzonden, binnen 24 uur in huis! Zeer netjes verpakt, en een erg gemakkelijke site om je bestelling te plaatsen. Verder perfecte communicatie betreffende geplaatste bestelling, en het verzenden/ aanmelden bij transporteur, en afleveren/ bezorgen van je pakket! Echte aanrader 👍👏

2026幎5月11日
5぀星のうち1の評䟡

Retour ten onrechte geweigerd en geen contact

Bestelnr. #100090771
Ik heb schoenen die ik heb binnenshuis even heb gepast en niet meer dan dat, netjes retour gestuurd en nooit geld retour ontvangen. Ik ben eerder benaderd door de webshop om een negatieve review van 6 sept weg te halen, met een soort van belofte dat ze het opnieuw voor me na zouden kijken waarom mijn retour geweigerd is. Krijg daarna geen inhoudelijke reactie meer... ook niet na een reminder. 11 nov heb ik daarom een klacht ingediend bij Webshop Keurmerk hierover, waarbij mooiesneakers aangesloten is. Wel een ontvangstbevestiging - maar geen reactie.

Mogelijk is dit een verdienmodel van deze webshop: retour schoenen opnieuw doorverkopen en het aankoopbedrag (ik had via Afterpay betaald en wil geen problemen met dat bedrijf) achterhouden.

2025幎8月2日

Excellent service

After seeing a couple of bad reviews I decided to take a chance anyway, seeing as there were also very good reviews. I am delighted that I did, Skechers Bob’s sandals, great price, ordered in the evening and arrived the next morning. 💯 Recommended and will definitely be ordering again.

2025幎9月9日

Thank you very much.

Onbetrouwbaar met retouren

Contact krijgen is onmogelijk: telefoon wordt niet opgenomen, e-mail en whatsapp worden niet beantwoord.

Ik hoop dat via deze weg alsnog snel opgelost gaat worden. (Ordernr 100090262)

2025幎8月21日
5぀星のうち1の評䟡

Terugbetalen duurt echt veel te lang!

De levering was vlot, het verwerken van mijn retour (terugstorten geld) heeft net iets minder dan 4 maanden geduurd!

2025幎8月8日

Mooiesneakers.nl からの回答

Hallo, het heeft in jouw geval inderdaad te lang geduurd. Onze excuses daarvoor. Normaal gesproken handelen wij alle retouren binnen 24uur helemaal af.

Prima! Snelle levering!

Enigszins huiverig door enkele minder goede reviews heb ik toch mijn bestelling geplaatst, 's avonds om 21.30uur.
De volgende dag had ik mijn pakket in handen! Duidelijke communicatie en updates! 👌

2025幎8月6日

Bedankt.

Gevaar voor fraude

Na het proberen betalen met mijn VISA-kaart bij mooiesneakers.nl is deze gehackt . Gelukkig opgemerkt door VISA.

2025幎7月3日

Mooiesneakers.nl からの回答

Hallo Geert, wij weten niet wie je bent maar wij zijn uiteraard niet bezig met hacken van creditcards. Kun je aub een mailtje sturen naar info@mooiesneakers.nl ? We zijn erg benieuwd naar jouw ervaring en wat er dan volgens jou is misgegaan.

Top!!

Om vijf uur savonds besteld, de middag erna om twee uur gratis bezorgd. Echt top!

2025幎6月25日

Mooiesneakers.nl からの回答

Bedankt voor jouw recensie.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。