MooieSchoenen.nl レビュヌ 7,442

TrustScore 5段階評䟡の2.5

2.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Komen al negen jaar in de winkels aan de overkant voor onze kinderen. Altijd geweldig goed geholpen. Vandaag in de gecombineerde winkel geweest. Grote chaos daar, bediening super slecht, assortiment o... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Na 8 dagen nog niks ontvangen:-( Natuurlijk begrijpen we dat het ivm corona wat vertraagd kan zijn echter bestellen we iets met een bepaalde levertijd. Postnl presteert erg slecht op het moment, da... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Reeds meerdere x panma jacks schoenen besteld, bijna altijd is er wel wat uitgehaald, uit de schoenendoos, de extra veters of de schoenenmerk met borstel, panma katoenen tasje Deze was geheel complee... もっず芋る

䌁業情報

1. 靎屋
  2. 子䟛服店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Schoenen koop je online bij MooieSchoenen.nl! Een goede outfit staat of valt bij de schoenen, daar zijn wij ons al meer dan 80 jaar van bewust. MooieSchoenen.nl is dan ook de moderne vertaling van onze winkels die al sinds de jaren ’30 van de vorige eeuw in het hartje van Nederland te vinden zijn. Ons gepassioneerde inkoopteam struint ieder seizoen tal van beurzen in binnen- en buitenland af om jou de mooiste damesschoenen, herenschoenen, meisjesschoenen en jongensschoenen te kunnen bieden.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Voel me opgelicht

Ik heb het artikel retour gestuurd en ze zeggen dat het niet is ontvangen. Ze reageren met niets zeggende antwoorden. Iets klopt er niet aan dit bedrijf. Beter bestellen bij een andere website. Ik lees op reviews dat er regelmatig items niet (retour) aankomen en ze je alsnog laten betalen. Better be safe than sorry.

2025幎4月2日
5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering,

Hele leuke goudkleurige sandalen besteld,
En wat een ontzettend fijn zacht& voorgevormd voetbed,
Ik heb een lopend beroep, maar deze draagt echt fantastisch de hele dag!

2024幎8月29日
5぀星のうち1の評䟡

Mondiales is niet aangesloten bij de

Mondiales is niet aangesloten bij de geschillencommissie schoenen en heb je onenigheid met ze dan is de enige weg naar de rechter voor schoenklachten in dit geval Van Bommel sneakers. Van Bommel zelf doet de zaak af van dat de wederverkoper aansprakelijk is en negeert service. Van Bommel doet zaken met malafide bedrijven zoals Mondiales.

2023幎8月24日

MooieSchoenen.nl からの回答

Goedemiddag Cornelis, Bedankt voor jouw review, echter hebben we gekeken in ons klantenbestand en zien we uw bestelling niet terugkomen in het systeem. Mocht je nog vragen hebben, onze klantenservice staat maandag tot zaterdag voor je klaar om je te helpen. Fijne dag!

5぀星のうち3の評䟡

Lazamani slippers met steentjes koop ze niet!

Ik heb nu voor de tweede keer lazamani slippers, de eerste waren prima gewoon zwart kon niks aan kapot maar de tweede met steentjes erop zijn zeer slecht! Draag ze niet of beter nog koop ze niet. Ik heb ze een klacht gestuurd met foto. Want na één keer dragen vallen de steentjes er al snel af! En ik krijg niks vergoed.. moet het ermee doen want ze zijn handgemaakt. CORRECTIE na deze reactie zijn ze me tegemoet gekomen..

2023幎6月1日

MooieSchoenen.nl からの回答

Goedemiddag Greetje, Bedankt voor jouw review, echter hebben we gekeken in ons klantenbestand en zien we uw bestelling niet terugkomen in het systeem. Daarnaast hebben wij het merk Lazamani niet in ons assortiment. Mocht je nog vragen hebben, onze klantenservice staat maandag tot zaterdag voor je klaar om je te helpen. Fijne dag!

28 mei schoenen besteld

28 mei schoenen besteld, heb zenog niet in huis, drama, als antwoord, komt door de corona, tuurlijk!!!!!

2022幎6月21日

Hi Annette,

Fijne dag!

Na 8 dagen nog niks ontvangen:-(

Na 8 dagen nog niks ontvangen:-(
Natuurlijk begrijpen we dat het ivm corona wat vertraagd kan zijn echter bestellen we iets met een bepaalde levertijd. Postnl presteert erg slecht op het moment, daar waar ik bij andere webshops met bijv UPS geleverd krijg en deze wel binnen de levertermijn leveren.Ik kocht iets incl verzenden dus behoord ook de door jullie gekozen koerier bij de bestelling.

De schoentjes zijn binnen.... hele mooie kwaliteit!

2020幎5月29日

Beste heer/mevrouw Kuijpers,

Dank voor de review.

Volgens de track and trace informatie is het pakket inmiddels bezorgd, kan dit kloppen?

Uit de informatie (die u kunt terugvinden via de Track and trace link) blijkt het pakket wegens grote drukte en Corona problematiek bij PostNL ernstig vertraagd. Dit is natuurlijk erg vervelend maar hier is helaas geen invloed op uit te oefenen. Hopelijk kunt u begrip voor deze situatie opbrengen.

Veel plezier met de schoenen gewenst.

Remieg Jansen

5぀星のうち1の評䟡

Verkopen wat je niet hebt.

Schoenen aanbieden, bestellen, betalen en afronden. En pas vlak voor het verzenden komt men er achter dat het laatste paar uit 2x linker schoen bestaat. Heel bijzonder en vervelend en hoeft echt niet te gebeuren anno 2020.
Ja, je krijgt je geld terug maar daarmee ben je als klant weinig opgeschoten na die initiële mooie aanbieding.

Update naar aanleiding van reactie: ik snap dat er altijd iets fout kan gaan maar als het zeer zeldzaam is compenseer een dergelijk ongemak dan ook met een extra korting voor iets anders.

De hele nieuwsbrief/aanbieding formule is dat mensen iets zien dat een buitenkansje is en vanwege de zeer gunstige prijs dan juist Wel aanschaffen. Des te zuurder is het dat het net bij die buitenkans fout gaat.
Een soort van goedmakertje zou dan op zijn plaats zijn.

2020幎5月13日

Hoi Sergio,

Bedankt voor de review. Wat vervelend om te horen dat je de schoenen niet hebt kunnen ontvangen. Ondanks dat het bijna niet voor te stellen is, is het zelfs in 2020 nog mogelijk dat er wel eens dingen fout gaan.

We versturen onze bestellingen van uit ons centrale magazijn. Omdat het voor ons niet te doen is om alle schoenen bij ontvangst van de fabrikant te controleren (het betreft duizenden paren), controleren wij de schoenen pas tijdens het verzenden op onjuistheden en beschadigingen. Gelukkig is de foutmarge van onze fabrikanten niet hoog, maar ook daar worden af en toe foutjes gemaakt. Dit is vervelend maar bijna niet te voorkomen.

Bij de controle van jouw paar bleek dus dat er twee linkerschoenen in de schoenendoos zaten. We konden de schoenen daarom niet naar je versturen, waarvoor onze oprechte excuses. Gelukkig is het onze bijzonder alerte inpakker wel direct opgevallen en heeft hij direct het geld terug kunnen storten.

Stay safe.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス