Komen al negen jaar in de winkels aan de overkant voor onze kinderen. Altijd geweldig goed geholpen. Vandaag in de gecombineerde winkel geweest. Grote chaos daar, bediening super slecht, assortiment o... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Na 8 dagen nog niks ontvangen:-( Natuurlijk begrijpen we dat het ivm corona wat vertraagd kan zijn echter bestellen we iets met een bepaalde levertijd. Postnl presteert erg slecht op het moment, da... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Reeds meerdere x panma jacks schoenen besteld, bijna altijd is er wel wat uitgehaald, uit de schoenendoos, de extra veters of de schoenenmerk met borstel, panma katoenen tasje Deze was geheel complee... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Schoenen koop je online bij MooieSchoenen.nl! Een goede outfit staat of valt bij de schoenen, daar zijn wij ons al meer dan 80 jaar van bewust. MooieSchoenen.nl is dan ook de moderne vertaling van onze winkels die al sinds de jaren â30 van de vorige eeuw in het hartje van Nederland te vinden zijn. Ons gepassioneerde inkoopteam struint ieder seizoen tal van beurzen in binnen- en buitenland af om jou de mooiste damesschoenen, herenschoenen, meisjesschoenen en jongensschoenen te kunnen bieden.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Voel me opgelicht
Ik heb het artikel retour gestuurd en ze zeggen dat het niet is ontvangen. Ze reageren met niets zeggende antwoorden. Iets klopt er niet aan dit bedrijf. Beter bestellen bij een andere website. Ik lees op reviews dat er regelmatig items niet (retour) aankomen en ze je alsnog laten betalen. Better be safe than sorry.
Snelle levering,
Hele leuke goudkleurige sandalen besteld,
En wat een ontzettend fijn zacht& voorgevormd voetbed,
Ik heb een lopend beroep, maar deze draagt echt fantastisch de hele dag!
Geen contact en houden zich niet aan levertijd.
dagen verder en nog geen schoenen terwijl er staat voor 16:00 besteld dezelfde dag verzonden. Ook nog geen traceermail gehad. Moest ze vandaag hebben, meld gewoon eerlijk je levertijd .. of laat op zn minst weten dat het vertraagd is. Ook mail wordt niet op gereageerd.
Mondiales is niet aangesloten bij deâŠ
Mondiales is niet aangesloten bij de geschillencommissie schoenen en heb je onenigheid met ze dan is de enige weg naar de rechter voor schoenklachten in dit geval Van Bommel sneakers. Van Bommel zelf doet de zaak af van dat de wederverkoper aansprakelijk is en negeert service. Van Bommel doet zaken met malafide bedrijven zoals Mondiales.

MooieSchoenen.nl ããã®åç
Lazamani slippers met steentjes koop ze niet!
Ik heb nu voor de tweede keer lazamani slippers, de eerste waren prima gewoon zwart kon niks aan kapot maar de tweede met steentjes erop zijn zeer slecht! Draag ze niet of beter nog koop ze niet. Ik heb ze een klacht gestuurd met foto. Want na één keer dragen vallen de steentjes er al snel af! En ik krijg niks vergoed.. moet het ermee doen want ze zijn handgemaakt. CORRECTIE na deze reactie zijn ze me tegemoet gekomen..

28 mei schoenen besteld
28 mei schoenen besteld, heb zenog niet in huis, drama, als antwoord, komt door de corona, tuurlijk!!!!!

MooieSchoenen.nl ããã®åç
Alles in orde ontvangen en de maat zatâŠ
Alles in orde ontvangen en de maat zat precies goed. Super fijne webshop!
Veel keuze en mijn schoenen werdenâŠ
Veel keuze en mijn schoenen werden netjes afgeleverd. Bedankt!
Netjes verpakt en schoenen snelâŠ
Netjes verpakt en schoenen snel ontvangen. Ben er heel blij mee!
Snel geleverd en fijne communicatie!
Na 8 dagen nog niks ontvangen:-(
Na 8 dagen nog niks ontvangen:-(
Natuurlijk begrijpen we dat het ivm corona wat vertraagd kan zijn echter bestellen we iets met een bepaalde levertijd. Postnl presteert erg slecht op het moment, daar waar ik bij andere webshops met bijv UPS geleverd krijg en deze wel binnen de levertermijn leveren.Ik kocht iets incl verzenden dus behoord ook de door jullie gekozen koerier bij de bestelling.
De schoentjes zijn binnen.... hele mooie kwaliteit!

MooieSchoenen.nl ããã®åç
Netjes geleverd en mooie prijs
Verkopen wat je niet hebt.
Schoenen aanbieden, bestellen, betalen en afronden. En pas vlak voor het verzenden komt men er achter dat het laatste paar uit 2x linker schoen bestaat. Heel bijzonder en vervelend en hoeft echt niet te gebeuren anno 2020.
Ja, je krijgt je geld terug maar daarmee ben je als klant weinig opgeschoten na die initiële mooie aanbieding.
Update naar aanleiding van reactie: ik snap dat er altijd iets fout kan gaan maar als het zeer zeldzaam is compenseer een dergelijk ongemak dan ook met een extra korting voor iets anders.
De hele nieuwsbrief/aanbieding formule is dat mensen iets zien dat een buitenkansje is en vanwege de zeer gunstige prijs dan juist Wel aanschaffen. Des te zuurder is het dat het net bij die buitenkans fout gaat.
Een soort van goedmakertje zou dan op zijn plaats zijn.

Snelle verzending
Snelle verzending, goede kwaliteit schoenen, scherp prijs
Uitstekende service
Prima service en erg blij met mijnâŠ
Prima service en erg blij met mijn nieuwe schoenen! ð
Altijd goed geleverd en blijf de bonâŠ
Altijd goed geleverd en blijf de bon voor terugsturen in doos waarderen. Niet dat ik hem nodig heb gehad:)
Zoals altijd top!!!
Topbedrijf!
Prima bedrijf en geweldig om zaken mee te doen. Snel (altijd bereikbaar) Met een prima service!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ