moonbird レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

It’s EXPENSIVE for what it is! But it is helping keep a regular breathing pratice and I find it much more relaxing than audio guided sessions or counting in my head. I like the ai feedback and HRV adj... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bij paniek of te veel spanning is moonbird mijn vriendje geworden. Hij brengt me tot rust. Helaas met opruimen mijn oplaadkabel te goed opgeruimd. Tot mijn hele grote verrassing sturen ze kosteloos ee... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Moonbird is bij ons een Belangrijk onderdeel geworden voor een kindje met autisme en ADD. Samen met zijn knuffelhondje zorgt dit voor rust op momenten die hij nodig heeft. Tip: mogelijkheid tot... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik vind de moonbird een fantastisch product. Ik heb ook de somnox gehad en veel met Heartmath gedaan, maar de moonbird is qua grootte, werking, gebruiksgemak en vormgeving echt perfect afgestemd op m... もっと見る

企業情報

1. 精神衛生サービス
  2. ・
  3. eコマース サービス
  4. 瞑想サロン

moonbird について

当該企業による記述

Personalised breathing coach to help you achieve a desired state of mind:
  • let go of stress
  • help with sleeping problems
  • help with anxiety

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 198件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Enorme hulp bij paniek en woede…

Enorme hulp bij paniek en woede uitbarstingen van mijn dochter. De muscle memory van het ademhalingspatroon werkt ook wanneer de moonbuddy niet voorhanden is.

2026年8月18日

Bedankt voor je review!

5つ星のうち5の評価

Wij zijn heel tevreden over de…

Wij zijn heel tevreden over de Moonbird. Onze dochter heeft regelmatig last van stress en spanning. Vooral 's avonds had ze het soms moeilijk om haar gedachten los te laten en rustig in slaap te vallen.

De Moonbird heeft haar daarbij enorm geholpen. Door het rustige ademhalingsritme kan ze zich beter ontspannen en sneller de rust vinden die ze nodig heeft. Ook overdag gebruikt ze hem wanneer ze zich overweldigd voelt of een minder moment heeft. Het helpt haar telkens opnieuw om even stil te staan, diep adem te halen en terug tot zichzelf te komen.

We zien echt een positieve impact op haar welzijn. Daarom zouden we de Moonbird zonder twijfel aanraden aan andere ouders die op zoek zijn naar een eenvoudige maar doeltreffende manier om hun kind meer rust en ontspanning te bieden. 💙

Provide your feedback on BizChat

2026年8月13日

moonbird からの回答

Bedankt voor jullie review Danny & Chris!

Ontzettend fijn

Ontzettend fijn! Ik gebruik de Moonbird al jaren en heb er erg veel baat bij. Ik ervaar er zoveel meer rust door in mijn hoofd. Nu ben ik mijn oplaadsnoer kwijt en zelfs dan wordt een nieuwe kosteloos toegestuurd. Top service!

2026年8月12日

moonbird からの回答

Bedankt voor je review Romee!

5つ星のうち5の評価

Rust voor jong en oud(er)

​Het lijkt eenvoudig qua concept, maar is groots in ontspanning! Dit zachte 'beestje' beweegt subtiel en maakt een rustgevend, ronkend geluid. Een heerlijke bron van rust voor jong én oud(er). Wat ons betreft een aanrader!

2026年8月7日

Bedankt voor je review!

5つ星のうち5の評価

Zeer blij met dit toestel en de klantenservice!

Ik heb de Moonbird nog maar een paar dagen, maar het is echt een geweldig apparaat. Het voelt kwaliteitsvol aan: het rammelt niet, het is niet te licht en voelt stevig aan. Ook de werking is uitstekend, precies zoals verwacht. Het is ideaal om tot rust te komen voor het slapengaan of als je last hebt van paniek.
Ik wil ook graag nog iets zeggen over de klantenservice. Ik heb hier nog nooit zo'n goede ervaring mee gehad!
Ik stuurde een bericht omdat ik mijn oplader kwijt was, en een minuut later (echt waar, heb het nagekeken) had ik antwoord dat ze me een gratis nieuwe lader gingen opsturen. Ik vind dit echt een ongelofelijke service!
Dankjewel moonbird, en dankjewel moonbird-team!

2026年8月5日

moonbird からの回答

Bedankt voor je review Jarne!

5つ星のうち5の評価

Moonbird is the most extraordinary…

Moonbird is the most extraordinary sensory regulation tool. Especially for overwhelm, overthinking or neurodivergent folk who find it difficult to recognise signals of their body - alexithymia. It is soft, gentle & I love that I can program the exact breathing pattern I like. Thank you for creating such an extraordinary product.
Michaela
naarm /Melbourne, Australia

moonbird からの回答

Thank you for your review Michaela!

My kids love it

My kids love it! I just wish they came out with more sleeves.

2026年1月1日

moonbird からの回答

Thank you for your review!

Geweldig apparaat

Geweldig apparaat, klein, " lief" , kan zoveel. En de service van het bedrijf is ook erg goed, snelle reactie op vragen en zeer behulpzaam. Kortom, een aanrader.

Bedankt voor je review Annemarieke

5つ星のうち5の評価

Beste product en service!!

Dit product heeft mijn leven positief veranderd! Als je ademhaling structureel niet goed is (ondanks veel therapie), dan word je toch een beetje moedeloos. Met de moonbird krijg ik het elke keer weer voor elkaar om mijn ademhaling goed te krijgen en tot rust te komen! Het is de prijs echt dubbel en dwars waard. 2 weken geleden ging de moonbird spontaan kapot. Ik had hem 2 jaar en 2 weken, net na het garantietermijn dus. Contact opgenomen met de klantenservice en ik ben echt geweldig geholpen! Ze vonden het alleen maar vervelend en wilde voor hun eigen data graag uitzoeken wat er nou mis mee was. Kon hem gratis opsturen en binnen 5 dagen had ik alweer een nieuwe in huis. Zonder kosten voor mij. Niet alleen een geweldig product maar ook een geweldig bedrijf!!

2026年8月1日

moonbird からの回答

Bedankt voor je review Mariëlle!

5つ星のうち5の評価

Nog steeds heel blij met mijn moonbird!

Ik heb nu bijna 2 jaar mijn moonbird en ben er nog steeds heel blij mee!
Als het niet lukt om in slaap te vallen, hou ik mijn moonbird een tijdje vast en binnen korte tijd word ik rustig en val ik snel in slaap! Heel fijn!

moonbird からの回答

Bedankt voor je review Marianne!

Topproduct!

Onze dochter heeft heel wat moeilijkheden om in slaap te vallen. Uren hebben we al naast haar gezeten. Dankzij de moonbuddy lukt het haar om veel sneller in slaap te vallen. Topproduct!

2026年7月29日

moonbird からの回答

Bedankt voor je review Katrien!

Top klantenservice

Mijn Moonbird werd thuis geleverd zonder oplaadkabeltje, vlak voor ik voor enkele weken naar het buitenland vertrok. Ik heb contact opgenomen met het bedrijf en ze zijn zo vriendelijk geweest een kabeltje op te sturen naar mijn vakantiebestemming. Top klantenservice! :)

2026年7月29日

moonbird からの回答

Bedankt voor je review Sophie!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。