Heel erg vriendelijk geholpen door Emille en Stefanie! We hebben de moonbird en een moonbuddy gekocht, wat heel helpend is om op een rustige manier te focussen op onze eerste levensbehoefte : adem. H... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Itâs EXPENSIVE for what it is! But it is helping keep a regular breathing pratice and I find it much more relaxing than audio guided sessions or counting in my head. I like the ai feedback and HRV adj... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bij paniek of te veel spanning is moonbird mijn vriendje geworden. Hij brengt me tot rust. Helaas met opruimen mijn oplaadkabel te goed opgeruimd. Tot mijn hele grote verrassing sturen ze kosteloos ee... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Moonbird is bij ons een Belangrijk onderdeel geworden voor een kindje met autisme en ADD. Samen met zijn knuffelhondje zorgt dit voor rust op momenten die hij nodig heeft. Tip: mogelijkheid tot... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
moonbird ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
- let go of stress
- help with sleeping problems
- help with anxiety
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
great breath coachâŠ
Besides being a great breath coach device, helps you track, and the app is a perfect Companion.
Also excelent costumer service.

moonbird ããã®åç
I love my moonbird...its very easy toâŠ
I love my moonbird...its very easy to use and the device is super cool. I have been using it for two weeks and I have been able to track improvements to my sleep stats with my wearables and the only real change in my routines has been the introduction of the moonbird. I highly recommend!

moonbird ããã®åç
This is a gift to parents
I am a teacher and an independent play coach for parents and one of the hardest things I see parents struggling with is helping their children regulate their emotions. The Moonbuddy has been such a great tool that I can offer as a resource and our daughter loves it. She named hers GiGi and reaches for her every time she needs help calming down. This resource is a gift.

moonbird ããã®åç
Must have voor je balans
De moonbird zorgde in de eerste plaats voor het aanleren van een nieuwe gewoonte in mijn zoektocht naar een gezonder en meer gebalanceerd leven. Het is mijn anker om deze gewoonte te blijven doen. Ook de app helpt hier enorm bij.

moonbird ããã®åç
Mooi, kwalitatief product én top notch customer support
Wij hebben de Moonbird gekocht voor onze dochter. Het is werkelijk een heel mooi en kwalitatief hoogwaardig product met erg aangename, rustgevende ritmes. Een verademing tussen alle goedkope "Aziatische rommel" die je tegenwoordig veel ziet; dit voelt heel solide aan en lijkt erg lang mee te gaan.
Uiteindelijk bleek het voor de specifieke situatie van onze dochter toch niet helemaal de oplossing die we nodig hadden. Wat ons echter enorm heeft verrast, is de top notch klantenservice. We kregen al binnen een uurtje een vriendelijke reactie met volop begrip voor onze situatie, en de retour werd direct en moeiteloos geregeld.
Kortom: Een prachtig en duurzaam kwaliteitsproduct, gecombineerd met een supersnelle, vriendelijke en meedenkende service. Absolute aanrader!

moonbird ããã®åç
In tijden van stress brengt de moonbirdâŠ
In tijden van stress brengt de moonbird rust. Als ik dan toch niet in slaap kan vallen? Juist, terug naar de moonbird. Het werkt, zo bijzonder.

Heel tevreden over de Moonbird
Heel tevreden over de Moonbird! Onze dochters gebruiken de Moonbird wanneer ze de slaap niet kunnen vatten of onrustig zijn en het helpt hen echt goed om te kunnen ontspannen. Ik raadde het ondertussen ook al aan aan heel wat mensen en ook zij zijn allemaal erg tevreden!

Moonbuddy
Sinds ik moonbuddy gebruik ben ik echt beter gaan slapen. Overdag ben ik relaxter. Betere ademhaling. Ik kom echt beter mijn dag door! Mocht er trouwens iets zijn dan is de klantenservice heel goed.

moonbird ããã®åç
Aanrader voor het hele gezin
Onze Moonbird wordt zowel door mezelf als onze dochters (10 & 12) gebruikt & helpt ons om rust te vinden als het hoofd even overuren maakt. Zeker een aanrader om je te begeleiden in bewust ademhalen en de hartcoherentie te verbeteren.

Oplaadkabel kwijtgespeeld
Oplaadkabel kwijtgespeeld, bezorgden deze zonder probleem opnieuw.

moonbird ããã®åç
Ik heb sinds twee jaar een moonbird enâŠ
Ik heb sinds twee jaar een moonbird en zit inmiddels aan 1700 sessies. Ik merk gewoon dat ik veel meer focus en rust vind door dagelijks een aantal keer tijd te nemen om bewust te gaan ademen. Het toestel kan je overal meenemen, hetgeen het uitermate gemakkelijk maakt om dit meermaals per dag te doen.

moonbird ããã®åç
De moonbird is een topper
De moonbird is een topper! Zelf vaak last van hyperventilatie en daarbij helpt de moonbird me zo trouw! Ik zou hem niet meer willen missen.

Het is geweldig
Het is geweldig. De moonbird helpt me echt te ontspannen en zo fijn dat het ook zonder app werkt!

moonbird ããã®åç
Goede service en prachtig product
De moonbird zelf is een hele fijne hulp om mijn ademhaling beter onder controle te krijgen. Werkt geweldig tijdens mijn burn-out.
De klantenservice beanrwoord vragen snel en naar volle tevredenheid.

Moonbuddy
Zeer tevreden van de Moonbuddy, deze helpt onze dochter met in slaap vallen als ze overprikkeld is en hierdoor moeite heeft om te gaan slapen. Ook de klantenservice is super, snel antwoord en goed geholpen.

Gelukkige eigenaar
Intussen al enkele jaren een gelukkig eigenaar van mijn moonbird. Leren kennen via mijn personal trainer en sindsdien grote fan om tot rust te komen en mijn ademhaling te oefenen. Ook erg te spreken over de behulpzame dienst na verkoop bij het verlies van mijn oplaadkabel.

moonbird ããã®åç
Mijn moonbird wilde niet meer opladen
Mijn moonbird wilde niet meer opladen. Hierop informeerde ik bij de klantendienst of ik dit kon laten repareren? Er kwam een fijn contact tot stand en er werd mij de mogelijkheid geboden het defecte toestel retour te sturen en ik kreeg kosteloos een nieuwe Moonbird. Erg fijne ervaring dus! Top!

Zeer goede klantendienst!
Zeer goede klantendienst!
Toestel helpt mij beter te slapen.

Heel fijne ervaring!
Ik leerde de moonbird kennen via een vriendin tijdens een periode van teveel stress. Het doet me zoveel deugd. Het is letterlijk en figuurlijk een heel erg fijne houvast.
Toen mijn moonbird kapot ging, contacteerde ik de klantendienst en werd ik enorm klantvriendelijk geholpen. Ik kreeg een nieuwe moonbird opgestuurd. Heel erg fijne ervaring!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã