Fejl i 1 ud af mange smykker Pernille JÞrgensen, imÞdekommer ikke ordentlighed i reklamation, samt kÞbeloven i betragtning efter en langsommelig og langdragssamtale over mange mÃ¥neder. Pris ca... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
FuldstÊndig upÃ¥klagelig kundeservice! Pernille brugte meget tid pÃ¥ at stille mig tilfreds og jeg er kendt for at vÊre lettere krÊvende ð Jeg ved hvad jeg vil have og Pernille gjorde sig umage for at... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Det er mit nu andet besÞg i webshoppen og det skuffer ikke!! De mest vidunderlige farverige smykker, man kun kan blive glad i lÃ¥get af. Kvalitet i top, lynhurtig levering, suverÊn og personlig kundese... ãã£ãšèŠã
Jeg har kÞbt et sÊt Þreringe, den fÞrste pakke blev vÊk. OmgÃ¥ende blev der sendt en ny. Imens kommunikerede jeg med firmaet via mail, hvor der var hurtigt svar. Her handler jeg stensikkert igen og kan... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
"More is More and less is a bore". Inspirationen til dette vilde smykkeunivers kommer fra Iris Apfel - en kendt Amerikansk designer og stilikon. På trods af sin meget hÞje alder lever hun efter novisen, at intet er for meget og hver dag skal ses som en fest - hvorfor vÊre kedelig, hvis man kan vÊre festlig?
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hurtig levering, og da jeg ik fik afhentet i tide fik jeg mine vare hurtigt tilsendt igen.

More is More ããã®åç
Er sÃ¥ glad for mine Ãreringe
Er sÃ¥ glad for mine Ãreringe, de er lige som pÃ¥ Foto, og ikke falsk foto som mange er pÃ¥ Nettet, tÞj isÊr, kÞber det aldrig pÃ¥ Nettet mere.ð€

More is More ããã®åç
Hurtig afsendelse og sÃ¥ flotte smykkerâŠ
Hurtig afsendelse og så flotte smykker og lÊkre kasser

Rigtigt flotte smykker
Rigtigt flotte smykker og virkelig gode priser. Super kundeservice med hurtig og yderst venlig hjÊlp ð Kommer gerne tilbage!

God kÞbsoplevelse :)
Hurtig og god ekspedition af fine varer :D
Her kÞber jeg gerne flere smykker <3

Fine smykker - hurtig levering
Fine smykker - hurtig levering
Fuldt tilfreds med mine fine armbånd fra More is More :-)

Super flot armbånd.
Super flot armbånd.
Oplever kun god service

En ganske forfÊrdelig kundeoplevelse
Jeg ville sådan Þnske, jeg kunne melde mig i koret af positive tilbagemeldinger. DesvÊrre har jeg haft den vÊrste kÞbsoplevelse, jeg har oplevet som kunde i en onlineshop. Jeg kÞbte et par Þreringe - og lad mig slå fast: der er absolut intet i vejen med kvaliteten af smykkerne - men jeg synes ikke, de klÊdte mig og anmod derfor om en refundering. Jeg modtog en mail om, at ejer Pernille ville vÊre ude at rejse frem til den 27. februar, hvorfor jeg ikke kunne få mine penge retur fÞr her efter. Det synes jeg naturligvis var ret Êrgerligt, hvilket jeg gav udtryk for i mit svar. Jeg sendte Þreringene retur og ventede. Jeg hÞrte intet fra Pernille men fik derimod min GLS-pakke retur i postkassen, da Pernille inden sin rejse ikke havde sÞrget for at give GLS en fuldmagt til at lÊgge pakker i hendes postkasse. Jeg mener jo så, at det mindste hun i denne ret Êrgerlige situation kunne gÞre, var at betale for en ny GLS-label. Dette nÊgter hun imidlertid og fralÊgger sig et hvert ansvar. Hun mener, at jeg skulle have givet GLS min fuldmagt til at sÊtte pakken, men så ville jeg jo stå med det fulde ansvar, og sådan fungerer Forbrugerloven altså ikke! Nu besvarer Pernille hverken mails eller telefon, og jeg er tvunget til endnu en gang at betale 62 kr. for en ny forsendelse. Dvs. jeg indtil videre har betalt 124 kr. plus den oprindelige forsendelse for ikke at kÞbe noget i Pernilles webshop. Jeg er decideret rystet!
Edit: I dit svar fortsÊtter du i samme spor og fordrejer sandheden. Jeg kan kun opfodre folk til at undlade at kÞbe noget i din webshop. Du er tilsyneladende kun serviceminded, når kunderne har en positiv kÞbsoplevelse, hvilket bliver tydeligt, når man lÊser de (få) negative anmeldelser her på siden!

More is More ããã®åç
Fine smykker og flot service
Moreismore.dk er fine, unikke smykker og Pernille er klar med hjÊlp, vejledning og flot service. Kan bestemt anbefales!

Fineste Mood halskÊde
God kontakt med sÊlger. Hurtig afsendelse og modtagelse af den fineneste fine halskÊde.

fin og hurtig levring
fin og hurtig levring. varerne svarede helt til mine forventninger. Pakket sirligt ind i silkepapir.

More is More ããã®åç
Hurtig levering og fin indpakning

God og hurtig levering.
God og hurtig levering.
Og i fin gaveÊske ð§âð

Hurtig og sikker levering
Hurtig og sikker levering. Varen var som forventet og dejlig med en lille hilsen i pakken fra Pernille ð

More is More ããã®åç
Ãreringene er endnu smukkere iâŠ
Ãreringene er endnu smukkere i virkeligheden ðð»

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ