䌁業情報

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

Dagens MÞrbrad tilbud med efterfÞlgende

Dagens MÞrbrad tilbud med efterfÞlgende dessert savnede noget kÊrlighed og friske råvarer.
En god bÞf på bund af lÞg og bÞnner fra frost. Gode fritter(fra frost) og fabriks bearnaise tunet med lidt ekstra estragon. Positivt man kunne få flere fritter og sauce. Dessert, Pandekage med is blev til is da pandepagerne var uspiselige. BrÊndte, kolde og stive som pap så de gik ud igen til kÞkkenet. SÞd og venlig tjener. Rimelig pris. En kro der trÊnger til en opgradering alle steder.

2026幎5月3日

Wauw for en mortens aften107

Wauw for en mortens aften. Andestegen samt al tilbehÞret var bare så lÊkkert og vel tilberedt. Serveringen kunne selv en Michelin tjener ikke gÞre bedre. Såå alt ialt hvis ejer af mÞrkenborg kro laver mortens aften Ênder nÊste år igen vil vi vÊre fÞrst i kÞ. Men også til andre arrangementer i lÞbet af det nye år. Kunne man give 100 stjerner gjorde vi det. Vi ses og af hjertet tak mÞrkenborg❀

2025幎11月10日

Konfirmation 🇩🇰

Vi holdte konfirmation sÞndag 1 juni.
Alt var i tip top.
Der var styr på alt og kÞkkenet lavede en tidsplan så alle indslag og mad blev koordineret.

Det gjorde at vi som vÊrtspar kunne slappe af og nyde dagen med vores gÊster.

2025幎6月2日
5぀星のうち3の評䟡

Er meget skuffet

Er meget skuffet, vi hentede 2x snitzler, der var bacon på begge portioner, desvÊrre var det meget undertilberet, det meste var mere råt end stegt, der ud over var maden til den kolde side, vi bor kun ca 6 min vÊk i bil

2025幎1月25日
5぀星のうち1の評䟡

Dårlig standard i vÊrelserne

Jeg overnattede i annekset ved siden af kroen. Bygningen sÃ¥ noget forsÞmt ud. VÊrelset var koldt. Jeg skruede lidt op for varmen, men vÃ¥gnede alligevel op ret kold. BadevÊrelset var gammelt (70’er) og ikke ordentligt rengjort: Beskidte fuger i badet og store brune kalkaflejringer i toilettet. Jeg Êrgrede mig over, at jeg ikke havde fÃ¥et badesandaler med, sÃ¥ jeg kunne undgÃ¥ direkte kontakt med gulvet. Skabet skulle jeg i hvert fald ikke lÊgge mit tÞj i. HÃ¥ndklÊderne havde ikke en frisk ren duft, men en lugt af mug/fugt. Jeg blev mindet om lugten, da jeg kom hjem, for da lugtede mit tÞj pÃ¥ samme mÃ¥de. Sengen virkede ny og var fin at sove i. Der var lydt. Jeg kunne nÊsten hÞre, hvad dem i nabovÊrelset talte om, sÃ¥ jeg kan godt forstÃ¥, at der ikke er TV pÃ¥ vÊrelserne.

2024幎8月23日

SÞlvbryllup på MÞrkenborg Kro

Vi fejrede vores sÞlvbryllup på MÞrkenborg Kro 10/7/2024.
En stor tak til Dorthe og Ole for at skabe et helt igennem perfekt arrangement, hvor alt kÞrte på skinner lige fra vÊrelser og menu til morgenmad dagen efter.
Stor ros for den spÊndende og veltillavede mad.
Også en kÊmpestor tak til det supersÞde og professionelle serveringspersonale, der isÊr var opmÊrksomme på de af vore gÊster, der måtte have behov for lidt ekstra hjÊlp.
Vi glÊder os allerede til guldbrylluppet!

2024幎7月10日

Vi var et selskab på 21 personer der

Vi var et selskab på 21 personer der fik til hovedret Andesteg med brunede kartofler og alt andet der ellers hÞrer til. Andestegen var ikke bare fantastisk, den var perfekt og sovsen var en ren drÞm. Betjeningen var i topklasse, meget imÞdekommende og super venlige. Ingenting var umuligt. VÊrelserne rene og hyggelige. Vi giver MÞrkenborg kro med personale 5 stjerner af 5 mulige. Vi kommer snart tilbage.

2022幎10月28日
5぀星のうち3の評䟡

Det bliver til tre stjerner for god mad

Det bliver til tre stjerner for god mad til julefrokost. VÊrelset var koldt og ikke til at varme op. VÊrelset meget slidt og mellem kro og vÊrelser kunne der godt vÊre fliser på stien i stedet for mudder .
Var der i regnvejr.
Morgenmad uden nogen former for mÊlkeprodukter , i denne corona tid og der var ikke noget bestik til at tage rundstykker og ost med og det er den mest fattige Morgenmad jeg har set.
Alt i alt ikke den bedste oplevelse.

2021幎12月12日
5぀星のうち4の評䟡

Autentisk kro-oplevelse

Autentisk kro-oplevelse. Kro af Êldre dato, super hyggelig. Personalet i restauranten var smilende og imÞdekommende, meget fin service. Maden var meget lÊkker og der var rigeligt af det hele.
Vi kommer gerne igen.

2021幎7月23日
5぀星のうち5の評䟡

MÞrkenborgs sommerdeal er virkelig pengene vÊrd

Vi eer to par, der havde kÞbt MÞrkenborgs sommerdeal med kaffe/kage, middag, overnatning og morgenmad og havde et super dejligt ophold. Maden er rigtig god og vellavet og man går bestemt ikke sulten fra bordet. Hele personalet var enormt sÞde, serviceorienteret og flexible.
VÊrelset var ok rent og fungerer fint til overnatning - selv uden Tv og WIFI :-)
Et ophold vi helt klart gerne gÞr igen!!

2021幎7月20日
5぀星のうち5の評䟡

7 minutter fra motorvejen ligger dette dejlige sted.

Var pÃ¥ julefrokostophold den 20/12-19 stedet er af lidt Êldre dato, men der er pÊnt rent overalt maden er blev serveret af 2 dejlige damer, der var vÊldigt sÞde, de serverede noget lÊkkert mad som det bare var rigeligt af, morgen buffet var der det som skulle vÊre, ogsÃ¥ ligger det kun 7 min fra motorvej 💕

2019幎12月25日
5぀星のうち5の評䟡

Har lige vÊret pÃ¥ deal ophold på

Har lige vÊret på deal ophold på MÞrkenborg kro. Det var helt fantastisk.
PÊne og rene (men gamle vÊrelser)
Maden var helt i top.
SÞde og rare damer. Med et dejligt smil til at server.
Og tÊnk til hver bord var der en mandel i risalamanden og en gave til den heldige.

2019幎12月23日
5぀星のうち1の評䟡

Beskidt kro

Jeg har lige vÊret på weekend på kroen.
Ved morgenbuffeten manglede der betjening. Vi så den faktisk ikke.
VÊrelset vi boede på var direkte beskidt! Man havde ikke lyst til at tage sine sko af. IsÊr ikke ude på badevÊrelset. Der var store spindelsvÊv i hjÞrnerne og der var en kraftig lugt af fugt, hvilket man også kunne lugte på sit tÞj efter man var kommet hjem. Hele bygningen var ekstremt slidt og man havde fornemmelsen af at man havde opgivet at vedligeholde den.
Jeg kan desvÊrre ikke anbefale dette sted.

2019幎9月8日
5぀星のうち5の評䟡

Kanon god service og ikke mindst

Kanon god service og ikke mindst rigtigt vellavet mad :-)

Vi var en tur forbi i sommerferien, hvor vi fik stegt flÊsk med nye kartofler og persillesovs.... Ummm.... hvor var det godt.... lige som mormor lavede det ( og det er en ros :-) ).

Man måtte spise alt hvad man kunne, og det gjorde vi så :-) Der var dog ikke behov for ekstra opfyldning, da der kom rigeligt på bordet i fÞrste omg.

Meget imÞdekommende og smilende betjening fik vi også.

Vi kommer bestemt igen, og konen overvejer om vi skal holde vores kobberbryllup derude :-)

2018幎8月2日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ