レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi havde virkelig set frem til et afslappende ophold, men oplevelsen var desvÊrre langt fra tilfredsstillende (isÊr i spa/wellness omrÃ¥det!) Selve spa omklÊdningen var virkelig un... もっず芋る

䌁業が回答したした

SkÞnt ophold. Er netop kommet hjem fra et lille 4-dags sommerophold pÃ¥ Hotel Nyborg Strand. Rigtig fine vÊrelser, det ene af Êldre dato men med skÞn altan mod havet, utroligt sÞdt og imÞdekommende... もっず芋る

䌁業が回答したした

Sengene trÊnger til udskiftning alt for blÞde, hovedpuderne hÃ¥rde! Morgenmaden bÃ¥de lÞrdag og sÞndag var med manglende opfyldning samt koldt rÞrÊg! Mest Þv var wellness, som i tidsrum KUN for voksne... もっず芋る

䌁業が回答したした

Beskidt vÊrelse - ringe efter shampoo flasker pÃ¥ badevÊrelset, stÞv pÃ¥ overflader. Kedelig morgenmad med slatten og smagslÞs morgenmad. Hotellet trÊnger sÃ¥ meget til en opgradering og en indretningsa... もっず芋る

䌁業情報

97件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

Veninde tur uden bÞrn

Vi havde virkelig set frem til et afslappende ophold, men oplevelsen var desvÊrre langt fra tilfredsstillende (isÊr i spa/wellness området!)

Selve spa omklÊdningen var virkelig under al kritik - det er et konference/hotel men der var 3 bruser og ikke nok skabe (ens egendele blev lagt på gulvet) folk stod oveni hinanden, når man skulle tÞrre sig eller have tÞj af/-på..

Selvom det er tiltÊnkt til voksne var der stadig mulighed for, at bÞrn også var velkommen. Der var fyldt med meget unge bÞrn (måske 9-14 år) Det Þdelagde hurtigt den ellers rolige stemning, som man sammenligner med et spa.

Siddepladser var der ikke meget af og ingen optÊnding i den ellers flotte pejs. Vi gik ud efter 30 minutter, grundet stÞj og manglende sidde/liggeplads, hvor man kunne holde en pause.

Det er under ombygning, det kan man acceptere - men det virker for stort til at kunne indeholde et spaområde, det var mere passende at det kun var til konferencer.

Man kunne godt blive informeret om på siden at man kan få nye gratis håndklÊder efter spa.

BÞrn lÞb ude på gangene om aften (kl. 21 og grinte, snakkede meget hÞjt)

Udsigten er flot fra morgenmadsområdet, morgenmaden er meget standard.

VÊrelserne er fine (standard), det var det eneste sted, på hotellet man kunne nyde en hvis ro.

Alt i alt var det en skuffende oplevelse, som bestemt ikke levede op til prisen. Vi kommer ikke igen og kan desvÊrre ikke anbefale stedet til andre, der sÞger Êgte afslapning og kvalitet.

2026幎3月28日

KÊre Mette,

Hvor er vi kede af, at jeres ophold ikke levede op til jeres forventninger. FÞrst og fremmest beklager vi meget jeres oplevelse i Wellness området. Vi forsÞger så vidt muligt at opretholde reglen om at området er +18 efter kl. 18, men det er desvÊrre ikke muligt for os at vÊre dernede og holde et opsyn hele aftenen. Dog ved jeg, at vi var dernede flere gange i lÞbet af aftenen, for at sikre at området var roligt og kun i brug af voksne. Det var også isÊr en travl weekend, mere travl en normalt og med flere bÞrn grundet et badminton event i byen, men dette skal selvfÞlgelig ikke betyde, at oplevelsen forringes.

Der skal også vÊre ro på vÊrelsesgangene i aftentimerne, hvilket vi også håndhÊver hvis andet opleves. Vi opfordrer derfor til, at lade receptionen vide, hvis der skulle opstå larm eller andre problemer som skal tilses. Herefter vil vi gÞre hvad vi kan, for at lÞse problemet, og for at tilgodese alle parter.

Vi er kede af at hÞre, at I ikke Þnsker at besÞge os igen - men vi håber selvfÞlgelig på at kunne byde jer velkommen igen. Her vil vi gerne have lov til at vise, hvad Nyborg Strand rigtigt kan :-)

Rigtig god dag.

Nyborg Strand Hotel

Vi fik et dejligt vÊrelse som Þnsket på

Vi fik et dejligt vÊrelse som Þnsket på 2 sal med badekar og dejlig stort vÊrelse!
RengÞring var ok men dsv ikke på badevÊrelset, men pyt vi havde vådservietter med.
Fin morgenmad ikke det vilde men helt ok og spa var simpelt og fint nu når der fÞlger med i prisen.
Alt i alt dejligt ophold.
🫶

2026幎1月31日

KÊre Julie,

Mange tak for den fine anmeldelse! Vi sÊtter stor pris på din feedback.
Hvis der opleves manglende rengÞring, af enkelte områder i vÊrelset, er man mere end velkommen til at henvende sig i receptionen. Så skal vi nok sÞrge for, enten at få rengjort vÊrelset, eller flytte jer til et nyt.

Dejligt at hÞre I nÞd morgenmaden og vores spa-afdeling.

PÃ¥ gensyn!

Nyborg Strand Hotel

Blev syge af maden

Jeg havde sparet sammen for at give min forlovede et dejligt ophold fra Fredag til LÞrdag. Jeg giver 1 stjerne for at vi fik vÊrelse med badekar som Þnsket. kl. 18 gik vi ned i Bistroen for at spise, men alt optaget da den anden restaurant var lukket - kunne fÞrst få bord kl. 21, men var sultne. Fik at vide vi kunne få roomservice - hvilket ikke fremgik med brochure på vÊr . Man kunne kun få burger af okse eller burger af kylling samt salat!! Bestilte 2 burgere til 486 kr ! ! Det var den dårligste burger vi nogensinde havde smagt! !Der var en alm majonaise i burger og til fritter og den var bestemt ikke frisk! Vi spiste dog op da vi var sultne! , men da der var gået ca 3 timer blev jeg rigtig dårlig. Jeg skulle kaste op, var svimmel, ondt i maven og halsbrand. Hele aftenen og natten var Þdelagt og i lÞbet af natten blev min forlovede dårlig. Der er ingen tvivl om, at det var majonaisen der var dårlig og jeg ville klage til receptionen da han skulle betale, men som han sagde kunne vi ikke bevise noget. Jeg er så KED AF at en oplevelse vi havde glÊdet os til lÊnge slet ikke levede op til vores forventning :( Morgenmad var fin - en stjerne mere, men Þv en trist overnatning!!!

2026幎1月9日

KÊre Lise,
Tak for jeres besÞg og tillykke med jeres forlovelse.
Jeg er ked af at I ikke kunne få et bord i Bistroen men vores restauranter er meget booket og derfor skriver vi også i alle vores bekrÊftelser, at det er nÞdvendigt at booke bord på forhånd.
Vi kan desvÊrre ikke tilbyde plads til alle. Vi er kede af at burgerne ikke faldt i jeres smag også er jeg selvfÞlgelig endnu mere ked af at I blev syge. Men jeg kan forsikre jer om at det ikke er fra vores mayonnaise.
Vi har undersÞgt med kÞkkenet og mayonnaisen er serveret for 300 andre gÊster også, hvoraf ingen er blevet syge.
DesvÊrre er der også meget sygdom i omlÞb og måske er det sådan noget I har fanget.
For en anden gang, så skal I endelig ikke vÊre bange for at fortÊlle os om jeres oplevelse ved check du, så kan vi altid hurtigt undersÞge sagen.

Jeg håber I er blevet friske igen og hvis I kommer forbi en anden gang, så giv endelig et ring på forhånd så vi kan hjÊlpe jer med at få booket i restauranten.

Mvh. Nyborg Strand

Hej med jer.

Hej med jer.
Jeg har lige vÊret til en super hyggelig medarbejder dag hos jer. Arne Nilsson kom forbi og holdt foredrag, flotte lokaler, nydelige omgivelser og fin frokost. Alt i alt en rigtig god dag på et flot hotel.
Men det var dog den tÞrreste hanekam Vi fik til aftensmad, det var bare mega Êrgerligt. Jeg tror at Vasa KnÊkbrÞd godt kunne tÊnke sig og fÃ¥ lidt fif fra kÞkkenet, sÃ¥ de kan fÃ¥ deres knÊkbrÞd ordentligt tÞrre og rigtigt “knasende” i fremtiden 😉

2025幎11月20日

KÊre PH.
Tusind tak for din fine anmeldelse og for at dele dine oplevelser fra jeres medarbejderdag hos os. Dejligt, at I havde en hyggelig dag, at foredraget med Arne Nilsson faldt i god jord, og at både lokaler, omgivelser og frokost levede op til forventningerne.

Vi er til gengÊld kede af at hÞre, at aftensmaden – og sÊrligt hanekammen – ikke levede op til den standard, vi tilstrÊber. Det tager vi meget seriÞst, og din feedback er allerede givet videre til kÞkkenchefen, sÃ¥ vi kan sikre en bedre oplevelse nÊste gang. Tak for at dele det med et glimt i Þjet – det sÊtter vi pris pÃ¥.

Kh Hotel Nyborg Strand
Cc: Wasa KnÊkbrÞd 😉

DÃ¥rlige pladser til Alberte Winding koncert

Vi var til koncert med Alberte Winding hos jer 14. oktober. Det var annonceret at dÞrene ville blive åbnet 19.30, men ved ankomst 19.35 var der allerede fyldt godt op. Derudover var halvdelen af salen afspÊrret (til spisende gÊster der ankom senere fandt vi ud af), og der var stillet lange borde op vinkelret på scenen, så vi kom til at sidde langt nede og vi kunne knapt se de optrÊdende. Hvorfor har I ikke sat stole op i rÊkker? Så kunne de spisende drikke op INDEN koncerten og undvÊre bordet! Vi kommer IKKE til flere arrangementer hos jer.

2025幎10月14日

Hej Klaus,
I den mail, du har modtaget forud for arrangementet, får du både oplyst, at halvdelen af salen er reserveret til et lukket arrangement på Nyborg Strand (vores minihÞjskole NyborgmÞdet), og at der er opstilling med borde, så man har mulighed for at medbringe drikkevarer og snacks til koncerten fra vores bar uden for salen.
DÞrene blev åbnet prÊcis kl. 19.30, og kÞen ind til salen blev betjent meget hurtigt, så alle kunne komme ind og få en plads. Det har stået meget tydeligt på både din billet og på arrangementets side, at det var unummererede pladser. Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse, men vi har svÊrt ved at se, hvad vi kunne have gjort anderledes.

Mvh. Kathrine // Nyborg Strand

Dejlig 2 dages ophold med motiverede

Dejlig 2 dages ophold med motiverede medarbejdere - du fÞlte dig virkelig velkommen - tak for det!
Og interessant koncept med elever til at tilberede maden og servicere i Restaurant Stranden.

2025幎9月27日

Hotel Nyborg Strand からの回答

Tusind tak for de rosende ord og 5 stjerner - det betyder virkelig meget for os.
Mange hilsner Nyborg Strand

Vi boede på Nyborg Strand i 3 dage og

Vi boede pÃ¥ Nyborg Strand i 3 dage og havde glÊdet os til at bruge spa-afdelingen – den var dog lukket 2 ud af 3 dage, hvilket vi ikke var blevet informeret om pÃ¥ forhÃ¥nd. Det var en stor skuffelse.

Da vi en aften ville i baren og bruge faciliteter som billard og dart (som ellers hÞrer med), fik vi at vide, at de var booket af andre gÊster. Det kan selvfÞlgelig ske, men mÃ¥den vi blev mÞdt pÃ¥ af den Êldre tjener, der stod for omrÃ¥det, var ubehagelig. Han var meget kort for hovedet og direkte uforskammet – bestemt ikke det serviceniveau, man forventer pÃ¥ et sted som dette.

VÊrelserne var rene, men af Êldre dato og tydeligt slidte, hvilket trÊkker helhedsindtrykket yderligere ned. Morgenmaden var udmÊrket, men ikke nok til at redde oplevelsen.

Alt i alt en skuffende oplevelse, isÊr på grund af dårlig service og manglende information. Vi kommer ikke igen og kan desvÊrre ikke anbefale stedet.

2025幎9月19日

KÊre Alexander,

Tak for dit besÞg og for din anmeldelse.
Jeg er utroligt ked af at I har haft denne oplevelse hos os.

DesvÊrre skete der en uforudset fejl på vores spa område, som gjorde at vi ikke kunne benytte det og som vi desvÊrre ej heller var klar over på forhånd.
Spa tilbydes gratis i tillÊg til alle der overnatter her og er altså heller ikke noget man betaler ekstra for.

Jeg er dog endnu mere ked af jeres oplevelse med en af mine kollegaer og det vil jeg naturligvis gå videre med, for det er naturligvis ikke vores normale standard. TvÊrtimod skal alle fÞle sig velkomne.
Vores hotel er af Êldre dato men vi renovere vÊrelser lÞbende, så alt kan komme up to date.

Jeg beklager jeres besÞg hos og tager jeres kritik med videre i huset.

God aften.
Mvh. Nyborg Strand

Var pÃ¥ konference og blev mÞdt af sure

Var på konference og blev mÞdt af sure tjenere. Havde booket 5 vÊrelser samlet men endte med at få 4 forskellige steder. Havde en med som gik med krykker og havde derfor bestilt vÊrelse tÊt på information. Endte i modsatte ende af hotellet. 0 stjerner ville vÊre mere korrekt

2025幎9月13日

KÊre Karsten
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse hos os. Vi er kede af at hÞre, at jeres ophold ikke levede op til jeres forventninger – det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores gÊster.
Vi beklager meget den spredte vÊrelsesfordeling og at der ikke var taget hÞjde for vÊrelsesÞnske. Vi håber, at I henvendte jer i Receptionen, så vi havde mulighed for at rette op på det.
Sure tjenere er bestemt ikke det, vi Þnsker at vÊre kendt for og det er meget beklageligt. Jeres feedback bliver videregivet til den relevante afdeling, så vi kan arbejde målrettet på forbedringer.
Vi sÊtter pris på din Êrlige anmeldelse og håber, at du måske vil give os en ny chance i fremtiden.

Mange hilsner

Beskidt vÊrelse

Beskidt vÊrelse - ringe efter shampoo flasker på badevÊrelset, stÞv på overflader. Kedelig morgenmad med slatten og smagslÞs morgenmad.
Hotellet trÊnger så meget til en opgradering og en indretningsarkitekt. Spa er vandet koldt og det er ikke lÊkkert. Får langt mere for pengene og en bedre oplevelse hos Marienlyst, Comwell Kellers park, som Nyborg strand skulle tage på inspirationstur til.

2025幎8月29日

KÊre Camilla
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse hos os. Vi er kede af at hÞre, at dit ophold ikke levede op til dine forventninger – det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores gÊster.

Vi beklager meget, hvis vÊrelsets rengÞring ikke har vÊret tilfredsstillende. Det samme gÊlder for vores morgenmad og spa – din feedback bliver videregivet til de relevante afdelinger, sÃ¥ vi kan arbejde mÃ¥lrettet pÃ¥ forbedringer.

Hotel Nyborg Strand

Wellness ikke for voksen ophold

Sengene trÊnger til udskiftning alt for blÞde, hovedpuderne hårde! Morgenmaden både lÞrdag og sÞndag var med manglende opfyldning samt koldt rÞrÊg!
Mest Þv var wellness, som i tidsrum KUN for voksne
 slet ikke blev overholdt, da curling generationerne absolut skulle slÊbe deres unger med! Dette bÞr hotellet holde Þje med sÃ¥ VOKSNE kan nyde deres ophold. Det er jo det man har betalt for.

2025幎8月23日

KÊre Mia
Mange tak for din feedback. Vi er kede af at hÞre, at dit ophold ikke helt levede op til dine forventninger – og vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du tager dig tid til at dele dine oplevelser med os.

Vi beklager, at komforten på vÊrelset ikke har vÊret tilfredsstillende.
Morgenmaden skal naturligvis vÊre frisk og velopfyldt – og det lyder som om, vi her ikke har levet op til vores standarder. Det fÞlger vi op pÃ¥ med vores kÞkken med det samme.

Vi forstår fuldt ud din frustration over, at tidsrummet i wellnessområdet ikke blev respekteret som “voksen-zone”.
Dog skal vi oplyse at ingen betaler for SPA adgang hos os, det er gratis for alle vores gÊster.

Vi hÃ¥ber, at du – trods de nÊvnte oplevelser – kunne finde lidt afslapning, og at du vil overveje at besÞge os igen en anden gang.

De bedste hilsner
Hotel Nyborg Strand

Vi havde et fantastisk ophold

Vi havde et fantastisk ophold. God mad i Bistroen. Dejlig varieret morgenbuffet inkl. glutenfri produkter. Personalet var meget opmÊrksomme, lige fra vi ankom og til vi rejste igen.

2025幎8月16日

Hotel Nyborg Strand からの回答

Tusind tak den meget fine anmeldelse, den sÊtter vi stor pris på.
Mange hilsner Receptionen

Personalet var venlige og
spa ikke eksisterende

Personalet var venlige og imÞdekommende, vores vÊrelse lignede noget fra den gamle Þstblok, med masser af beton, og en udsigt over en byggeplads, maden var god. Spa oplevelsen ikke eksisterende, spa'et var fyldt med skrigende bÞrn i alle aldre, også så små at de tisser vandet, der var heller ikke nogen form for behandlinge at få, kommer aldrig tilbage

2025幎8月16日

Hotel Nyborg Strand からの回答

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse – ogsÃ¥ selvom den ikke levede op til dine forventninger. Vi er naturligvis kede af at hÞre, at opholdet ikke stod mÃ¥l med det, du havde hÃ¥bet pÃ¥, og vi tager dine kommentarer alvorligt.

Vi arbejder lÞbende med at forbedre både vores vÊrelser, indeklima og faciliteter, og din feedback giver os vigtig indsigt. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker, vores gÊster skal have, hverken i forhold til komfort, vÊrelser eller spaområde.

Vores Spa er et gratis tilbud i forbindelse med overnatning, derfor er det et selvbetjeningsområde. Vi forsÞger at tilgode se alle vores gÊster, derfor er den både for bÞrn og voksne. Vi tilbyder bÞrnetider kl. 6.30 til kl. 18.00 og fra kl. 18.00 til kl. 22.00 er det bÞrnefrit for dem der vil nyde roen.

Det glÊder os dog, at du nÊvner vores personale som venlige og imÞdekommende – det betyder meget for os. Selvom det ikke blev til et gensyn denne gang, sÃ¥ hÃ¥ber vi, du pÃ¥ sigt vil overveje at give os en ny chance. Vi vil meget gerne vise dig, hvad vi ellers kan tilbyde, nÃ¥r rammerne er mere ideelle.

Mange hilsner

Jammerligt ophold

Jammerligt ophold. Minder mere om en lejrskole med sengetid kl. 22 end et hotelophold.

Indeklimaet er mildest talt ulÊkkert, medmindre man er stor fan af den liflige duft af et loft fra 1940’erne.

Nyborg Strand reklamerer stolt med “vÊrelser med dobbeltsenge”. Det er dog en sandhed med modifikation. De ejer kun enkeltmandsenge, som gÊsterne selv kan skubbe sammen og lege, at er en dobbeltseng – lidt ligesom bÞrn leger, at to stole og et tÊppe er en hule.

Ved ankomsten var hotellets restaurant optaget af PostNord CykellÞbet. Det betÞd, at vi andre gÊster blev sendt på tvungen udflugt til byens Þvrige kulinariske muligheder.

Slutteligt håbede vi, at spaområdet kunne lÞfte oplevelsen. Her blev vi dog også mÞdt af uhygiejniske forhold: sand og grus på gulvet, faciliteter der ikke virkede, og nikotinposer, der lå og flÞd nede i bassinet.

Tak for at tage venligt imod os – trods alt. Det bliver ikke et på gensyn.

2025幎8月14日

KÊre Hansen

Vi arbejder lÞbende med at forbedre både vores vÊrelser, indeklima og faciliteter, og din feedback giver os vigtig indsigt. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker, vores gÊster skal have, hverken i forhold til komfort, rengÞring eller adgangen til vores restaurant og spaområde.

Vi beklager, hvis det ikke fremgik tydeligt, at vores vÊrelser er med sammenstillede enkeltsenge, og at restauranten var fuldt booket i forbindelse med en sÊrlig begivenhed – det er naturligvis noget, vi gerne vil vÊre tydeligere omkring i fremtiden.

Det glÊder os dog, at du nÊvner vores personale tog venligt imod dig – det betyder meget for os. Selvom det ikke blev til et gensyn denne gang, sÃ¥ hÃ¥ber vi, du pÃ¥ sigt vil overveje at give os en ny chance. Vi vil meget gerne vise dig, hvad vi ellers kan tilbyde, nÃ¥r rammerne er mere ideelle.

Hotel Nyborg Strand

Martin du er den perfekte tjener elev

Martin du er den perfekte tjener elev. Hvis vi havde sådan en som dig i kbh ville vi vÊre meget glade.

2025幎8月8日

Hotel Nyborg Strand からの回答

Tusind tak for meget fine anmeldelse af vores tjenerelev Martin.
Mange hilsner Nyborg Strand

Glade og tilfredse mor og datter

Min voksne datter og jeg har netop vÊret på 2 dages sightseeing på smukke Fyn med ophold på Hotel Nyborg Strand. Og vi er glade.
2××stjerner for spaomrÃ¥det, som er smukt med megen plads til relax. Dog mangler lidt forskellige bade og omklÊdningsomrÃ¥det er snÊvert. Heldigvis var vi kun 8 i bassinet, sÃ¥ det gik fint.
3××× stjerner for vÊrelset (med havudsigt) af Êldre dato, men ro, god stÞrrelse, fin funktion og fantastisk udsigt.
4×××× stjerner for beliggenhed lige ned til StorebÊlt, udsigt til broen, mulighed for morgendukkert og skÞnne gÃ¥ture.
4×××× for maden både i Bistroen og morgenbuffet.
Og 5 ××××× for det yderst venlige og engagerende personale vi mÞdte i alle sammenhÊnge.
Under vores ophold var der ingen larm og stÞrre arrangementer, men par, familier, bÞrn, ro og harmoni. Heldigvis.
Og skÞnne smukke Fyn og omegn har så meget at byde på.
Vi kommer gerne igen

2025幎7月23日

KÊre Birgitte.
Tusind tak for din flotte anmeldelse af jeres ophold. Jeg giver dig ret i, at det er lidt snÊvert med plads i omklÊdningsrummet, når der er rushhour i spaen.
Du har boet i den Êldre nostalgiske del af hotellet.
Tusind tak for 5 stjerner til personalet.
Jeg sender din feedback videre til dem.
Med venlig hilsen, Receptionen

SkÞnt ophold.

SkÞnt ophold.
Er netop kommet hjem fra et lille 4-dags sommerophold på Hotel Nyborg Strand.
Rigtig fine vÊrelser, det ene af Êldre dato men med skÞn altan mod havet, utroligt sÞdt og imÞdekommende personale of fantastisk sommerbuffet alle aftenerne. Mindre buffet, men med alt hvad man kan Þnske sig og af lÊkre råvarer.
Dejligt spa område, sjovt med badminton og bordtennis muligheder.
Kan absolut anbefales.

2025幎7月15日

KÊre Annette
Mange tak for din pÊne anmeldelse, den sÊtter vi stor pris på.
Det er skÞnt at hÞre at du har nyt dit ophold, lige fra faciliteter, til mad, til den service vores medarbejder altid strÊber efter at levere.
Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.
De bedste hilsner - Nyborg Strand

Vi har lige vÊret der i Weekenden og

Vi har lige vÊret der i Weekenden og vÊrelset var Êldre men ok . Men tydeligt at hotellet er meget stort og nok mest bruges til konferencer . Morgen buffet var rimeligt ., dog kan jeg ikke forstå at man servere kaffe fra kÊmpe beholder og smager derefter . ( mange andre steder kan man vÊlge fra automat mellem flere typer ) .. og der hvor de serverede morgenmad ligende en kantine .. ( ingen hygge af nogen art ) .. så håber i jeres ombygning tÊnker på det .

2025幎6月21日

KÊre Henrik
Mange tak for at du har taget dig tid til at give os din anmeldese, det sÊtter vi stor pris på.
Dine kommentarer ifht. vores morgenmad og kaffe samt atmosfÊren er givet videre til vores restaurantchef.
De bedste hilsner - Nyborg Strand

Hyggeligt arrangement

Hyggeligt arrangement
Venlig og hjÊlpsom betjening
Passende anretninger
Gode vine og lÊkker dessert vin

2025幎5月24日

KÊre Rona,
Tusind tak for den fine anmeldelse, vi er glade for at hÞre du har haft et skÞnt arrangement!
Vi håber at kunne byde dig velkommen en anden god gang.
Du må have det godt!
Bedste hilsner,
Receptionen, Nyborg Strand

Dejligt ophold

Fin morgenbuffet med udvalg til enhver smag. LÊkker ÞllebrÞd med flÞde og vildt gode juicer og oste.
Fantastisk udsigt fra vÊrelset og med god plads til 3 personer.
BesÞget i Bistroen var suberb. Bliver man sulten for sjov, så kan jeg anbefale vaniljeis. BesÞget i Spaen gik over al forventning. Alt blev prÞvet. Koldtvandsbassinet og sauna var et hit.
Vi var 8 personer og alle er enige om, at det var et par dejlige dage og vi er klar til at gÞre det til en årlig tradition, at mÞdes på Hotel Nyborg Strand.

2025幎4月13日

KÊre Annette,
Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at du og familien har haft en skÞn tur! Vi vil glÊde os til at få besÞg af jer alle igen. Hav det godt så lÊnge :)
Varme hilsner,
Fra hele Nyborg Strand <3

Levede ikke op til vores forventninger af et stort hotel at vÊre.

skÞn udsigt samt venlig personale.
MEN spaen levende ikke helt op til vores forventninger,
Jeg ville nok nÊrmere kalde det mini spa område. omklÊdningsrummet var for lille vi kunne ikke komme til for hinanden der var kun få steder hvor vi kunne hÊnge / ligge tÞjet, mens vi badede, skabene var optaget så vi kunne ikke komme af med vores tÞj så vi måtte tage det med ind, samt der var kold vand i bruserne så vi blev nok ikke helt vasket så meget som vi burde.
Elevator virkede ikke hele weekenden.
Der var meget fugtigt på vÊrelset da udsugning ikke var for god, og for koldt til at have vinduet åbent.
Opholdet var med aftensmad, Maden var en lille buffet og dagen efter om lÞrdagen var noget af maden magen til det som vi fik om fredagen så det var meget skuffende at der en lÞrdag aften ikke var lidt ekstra lÊkker mad. Selv om der var varmelamper var maden kun lidt lunt. Forret og dessert smagte dejligt.
Alt dette er blevet sagt da vi rejste der fra.
Ikke et sted som vi kan anbefale, og kommer helt sikkert ikke igen.

2025幎2月14日

KÊre Benita.
Tak fordi, at du har givet dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi beklager, at dit ophold ikke levede op til dine forventninger. Vi vÊrdsÊtter dine kommentarer og vil bruge dem til at forbedre vores service fremadrettet. Vi er altid klar til at hjÊlpe dig i receptionen, hvis du har behov for assistance under dit ophold.
Vi håber, at vi får muligheden for at give dig en bedre oplevelse en anden gang.

Team Hotel Nyborg Strand

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。