Alt god behandling
Alt god behandling , glade personale og hurtig levering hvis det er det man vil . Virkelig skÞn butik med alt tilbehÞr
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
SkÞn butik, både fancy og hyggelig uden at vÊre for dyr. Et slaraffenland af garn og inspiration med dejlig stemning og hjÊlp. De har alt hvad jeg har brug for til mine mange projekter.
Jeg kÞber sÃ¥ vidt muligt alt garn og tilbehÞr her. Det er blevet min stambutik, fordi de er meget vidende og serviceminded, og jeg fÞler mig rigtig godt til pas i butikken. ððð
Sender ikke til GrÞnland, det får man fÞrst at vide efter man har lagt ordren betalt via mobilepay. Ydermere er der stor besvÊr med at få sine penge retur. Her 8 dage efter handlen ifl Mormorfabrikken skulle vÊre annulleret og pengene returneret har jeg endnu ikke set skyggen af dem.
Alt i alt en meget skuffende oplevelse.