レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Ik had een Spiderman racebaan gekocht voor mijn zoontje zijn verjaardag. Na het in elkaar zetten probeerden wij het uit voordat we het cadeau zouden geven. 1 van de autos vloog er direct af. Hier een... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Ik heb in november 2025 een racebaan gekocht, na drie maanden zijn de auto’s en een controller kapot gegaan. Most Models geeft na het melden van de klacht dat dit onder gebruikerschade valt en er... もっと見る

5つ星のうち4の評価

De negatieve reviews gaan voorl over racebanen. Ik heb alleen ervaring met modelbouw. Most-models heeft concurrerende prijzen, maar het blijft opletten. Soms is het model tegen een veel lager bedr... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Diverse AMT truck modellen gekocht. Goede prijzen. Snelle leveringen. De dozen waren in perfecte staat. Ook perfect verpakt om ervoor te zorgen dat het goed overkwam. Geen overbodig vulmateriaa... もっと見る

2.4

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

My order was placed from Scotland

My order was placed (from Scotland) Friday afternoon on the March 20th and the model arrived at my door on Wednesday morning on the March 26th, that is faster than placed within the UK (fully tracked).
Fantastic service so I would highly recommend Most-models.
Thank you very much.

2025年2月26日
5つ星のうち3の評価

Op 12 maart een bestelling geplaatst

Op 12 maart een bestelling geplaatst. Tot mijn verbazing al op 13 maart geleverd. Dat is bijzonder snel en dus gewoon goed te noemen. ging om 4 potjes verf
MAAR:
Bestelling was niet compleet. Waren slechts 3 potjes geleverd. Toen ik dat via de mail doorgaf, kreeg ik als antwoord dat ik dat maar bij een volgende bestelling moest vermelden, dan zou het ontbrekende potje alsnog worden geleverd. Probleem is echter dat ik die bestelling echt NU nodig had. Hiervoor was men volledig ongevoelig, kreeg verder ook geen reactie meer. Mijn project ligt nu dus even stil.......
Echter, na een paar boze mails en het plaatsen van een negatieve review, werd het potje verf alsnog bezorgd.
Leuk, maar jammer dat et op deze manier moet gaan.
Maar goed, uiteindelijk toch opgelost!

2025年3月13日

Perfect!

Nog nooit een probleem mee gehad, talloze keren producten besteld en de volgende dag keurig verpakt binnen gekregen. De site zelf is goed opgebouwd en de prijzen zijn prima, zeker een aanrader voor modelbouwers!

2025年2月8日
5つ星のうち5の評価

Goede service! Mijn bestelling kreeg ik de vlg dag al binnen. Helaas zat een ander product bij dan ik had besteld. Nadat ik het contactformulier had ingevuld kreeg ik een dag later reactie of ik het van het fouten product een foto wilde sturen. Zojuist kreeg ik een mail dat ik alsnog het goede product via de post toegezonden krijg en mag het foute product houden.

2025年1月13日
5つ星のうち5の評価

De bestelling was eerder binnengekomen dan verwacht, echter miste het bouwpakket zelf. De volgende dag kwam helaas het verkeerde bouwpakket binnen, maar dit is netjes en snel opgelost.

2025年1月6日
5つ星のうち1の評価

Op 04-12-2024 heb ik een bestelling…

Op 04-12-2024 heb ik een bestelling geplaatst. Deze bestelling was niet naar wens helaas. Ik heb de bestelling een paar dagen na ontvangst meteen netjes retour gestuurd. Helaas op 08-01-2025 nog steeds mijn geld niet terug mogen ontvangen.. ook krijg ik geen antwoord op de mail over waar mijn geld blijft. Erg jammer en slecht contact mee te krijgen.

2025年1月8日
5つ星のうち1の評価

Ik heb een Bouwmodel besteld voor de…

Ik heb een Bouwmodel besteld voor de kerst voor mijn man en het pakket is kwijtgeraakt in de drukte van de kerst. Al diverse e-mails gestuurd op hun site een reactie achtergelaten, via sms een bericht gestuurd via een andere manier nog geprobeerd maar geen reactie van deze webwinkel. Zeer slechte service jammer dat je zo bedonderd wordt. Geen aanrader en bedenk voordat je hier bij deze mensen iets besteld. 😥😥😥😥😥😥

2025年1月6日

misleiding

pas op wat je koop ook al staat er in product beschrijving dat alles erbij geleverd word , is dat vaak niet zo. in mijn geval zou de verf inclusief zijn , maar bleek dat er maar 30% in de doos zat, de rest bijkopen was een dure aangelegenheid

2024年12月21日
5つ星のうち1の評価

De winkel is buitengewoon slecht en kan…

De winkel is buitengewoon slecht en kan niet worden aanbevolen. Ons pakket is zoekgeraakt en we krijgen ons geld niet terug. In plaats van dat de leverancier contact opneemt met hun service provider, moeten we het zelf doen en worden we afgescheept. Deze winkel is absoluut geen aanrader. Ik hoop dat je ergens anders bestelt.

2024年10月22日

Tweemaal besteld

Tweemaal een bestelling geplaatst. Zeer schappelijke prijzen en zeer snelle verzending.

Je vindt in de webshop zaken die op een ander niet te vinden zijn of te duur. Opnieuw, zeker de moeite waard om eens een kijkje te doen.

2024年8月6日

Site très malhonnête !!

Site très malhonnête !!! Reçu un article défectueux et renvoyé le jour même. Malgré cela le vendeur refuse mon retour et le remboursement alors que j’ai droit de renvoyer l’article dans les 30jours. Le vendeur prétend que je l’ai utilisé mais j’ai site constaté que ça n’allait pas. Je suis dans mes droits de renvoyer l’article dans les 30j comme Amazon et autres mais eux sont MALHONNÊTES! Ne pas acheter chez eux!!!!

2024年7月26日

Top service

Top service! Ik ontving een Airfix kit met een productiefout, zelf contact opgenomen met Airfix, zij stuurden mij een nieuw onderdeel met een andere productiefout. Airfix gaf aan dat ik het geld via de winkel kon terugvragen. Omdat dit wat lang duurde mocht ik voor dezelfde waarde een andere bouwdoos uitzoeken. Top geregeld!

2023年12月28日

Perfect

Ik ben altijd zeer tevreden als ik goed geholpen word. Dat was in dit geval door stefan. Wat mijn vragen ook waren over modelbouw ik kreeg altijd een goed en deskundig antwoord. Over de verzending dat is altijd binnen 1 of 2 dagen dus snel. Mijn volgende bestelling uiteraard most modeld

2023年8月4日

een fantastisch bedrijf

een fantastisch bedrijf. behulpzaam . je wordt goed geholpen door stefan. en de bestellingen worden snel verzonden. mijn volgende bestelling doe dan ook zeker bij most models. echt een aanrader. ik heb weer een bestelling geplaatst en deze is weer goed verlopen

2022年8月4日

レビューの対象になっている企業の方へ