Enorm snel en fijn geholpen. Na een motor te willen bestellen hebben ze mij opgebeld en een betere motor met minder kilometers gegeven. Ter plekke stonden de spullen klaar. Zeker een aanrader!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hier een revisie motor gekocht, contact is goed en duidelijk verlopen. Omdat ik zelf alleen in het weekend kon komen zijn ze tegemoet gekomen om op zaterdag terug te komen zodat ik de motor kon komen... ãã£ãšèŠã
Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met motorenplaza. Ik heb hier een motor voor mijn auto gekocht en vanaf het eerste contact ben ik vriendelijk en professioneel geholpen. De communicatie was du... ãã£ãšèŠã
Al 2,5 jaar bezig met deze club. De motor die ze in mijn auto plaatsen bleek van te voren al stuk. Allemaal kosten moeten maken om daar achter te komen. Motorenplaza stak geen poot uit. Rechtszaak gew... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
MotorenPlaza is dé specialist in goede tweedehandse automotoren voor alle automerken. Met het grootste aanbod van Nederland kunnen wij u altijd helpen!
é£çµ¡å
ãªã©ã³ã
- motorenplaza.com
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ze hebben een goede aanbod aan motoren
Ze hebben een goede aanbod aan motoren, die goed nagekeken zijn.
Ik werd goed en snel geholpen.
De aangeschafte motor was compleet en zag er goed uit. De motor werkt ook goed!
Guter Service und Motor
Motor ist generalÃŒberholt und sehr gut
Sehr freundliche und nette VerkÀufer die Ahnung von ihrem GeschÀft haben.
Heel vriendelijke en goede service
Heel vriendelijke en goede service, ook zeer mooie prijzen en kwaliteit met gerankte . Ik raad het zeker aan om daar eens naar toe te gaan en kijkje te nemen
Jethro schmidt
Pas op voor deze lui.
Deze lui zijn dezelfde als cpl motoren in Neede. Je wordt hier genakt.
Ik raad hún motoren aan ik kom uitâŠ
Ik raad hún motoren aan ik kom uit België puur voor de kwaliteit en de prijzen en de service zeer tevreden echt een aanrader, propere motoren en bakjes allemaal onder de 50,000km daarnaast ook garantie
De firma had me een nieuwe motorâŠ
De firma had me een nieuwe motor beloofd. Maar chefke stuurt een oud mooi in kleur gespoten ding. Waardeloos, gelukkig was de oude olie gratis.
Mijn naam wordt misbruikt voorâŠ
Mijn naam wordt misbruikt voor positieve review. Ik ben nog steeds geld kwijt dus ik ben niet positief.
Fijne zaak
Fijne zaak
Hebben wat onderdelen en een gereviseerd motorblok gekocht na t inbouwen starten lopen
Na heel wat km gereden nogsteeds super
Zeker een aanrader !!!!
Top!!
Ik ben ontzettend tevreden over deze garage. Mijn motor werd hier volledig gereviseerd en hij draait nu perfect, echt als nieuw! In het begin had ik mijn twijfels, maar die bleken volledig onterecht. Het werk is uitstekend uitgevoerd en de kwaliteit is top.
Daarnaast wil ik het team bedanken voor hun professionaliteit, vakmanschap en duidelijke communicatie. Betrouwbaar, eerlijk en met veel kennis van zaken, precies wat je van een goede garage verwacht.
Een echte aanrader voor iedereen die zijn wagen of motor in veilige handen wil achterlaten!
Gebruikte motor gekocht voor een BMW
Gebruikte motor gekocht voor een BMW, keurig geleverd motor zag er goed uit en het contact telefonisch ging snel en ook hij de inbouw stond men klaar om telefonisch te assisteren.
Ik had een Audi motor voor een S3âŠ
Ik had een Audi motor voor een S3 gekocht bij cpl maar deze was kapot. Ohja, zoek t bedrijf ook even op qua recensies.
Moest een moter hebben voor mijn bwmâŠ
Moest een moter hebben voor mijn bwm 5serie kwam uit bij cpl en hadden een super mooi en goed lopend blok voor mijn 5 serie
Recent motor gekocht voor mijn mercedesâŠ
Recent motor gekocht voor mijn mercedes cls 350 mooie nette goedlopende motor gekocht bij dit bedrijf zijn super vriendelijk en een echte aanrader als je opzoek bent naar een betrouwbaar blok voor je auto 5âïž
Sehr freundlich und offen
Sehr freundlich und offen, stand jetzt auch sehr zufriedenstellende Produkte
ZuverlÀssig
ZuverlÀssig, freundlich und ein super Service! Alles perfekt gelaufen. Sehr zu empfehlen.
Motor ging nach 200 km kaputt ketteâŠ
Motor ging nach 200 km kaputt kette gerissen
Der VerkÀufer resigniert. HÀlt Garantie Versprechen nicht ein.Vorsicht ðš
Goede service & aardig personeel
Aardig personeel en kon me motorblok eerst even inspecteren voor dat ik ging betalen en daarna werd het blok met mooi pallet eronder geladen op de aanhanger heb ook 6 maanden garantie erbij.
Alles was top enigste nadeel voor mij was dat ik 3 uur moest rijden maar het was het waard !!
Vervangende motor gekocht voor mijnâŠ
Vervangende motor gekocht voor mijn golf 7 gti, motor niet geleverd.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã