ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Divers aanbod met verschillende prijzen : VW achterlicht van â¬40-â¬100.Het gekozen achterlicht ad â¬65 incl. verzendkosten was geschikt en VW dealer Broekhuis in Alkmaar was bereid tot inbouw.Kosten to... ãã£ãšèŠã
Bij App auto's te Druten een lmm module afgenomen via internet voor Audi A2 1.6 fsi. Aangezien deze niet goed werkte die ontvangen was ,er probleemloos een vervangende werkende 2e l... ãã£ãšèŠã
Precies het juiste onderdeel gevonden voor weinig. Reparatie had mij ruim â¬3000,00 gekost. Snelle levering. Duidelijke site. Wordt vanaf nu mijn favoriete site
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
De âOnderdelenlijn is een initiatief van Autonet B.V., opgericht in 1990 met als doel vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen samen te brengen. Als toonaangevend platform in Europa biedt De Onderdelenlijn toegang tot de grootste voorraad gebruikte auto-onderdelen, met meer dan 6 miljoen onderdelen beschikbaar. Maandelijks verwerkt het platform tussen de 35.000 en 45.000 aanvragen, afkomstig van zowel particuliere als zakelijke gebruikers. Bij vragen over uw bestelling verzoeken wij u vriendelijk rechtstreeks contact op te nemen met het autodemontagebedrijf waarbij u het onderdeel heeft besteld. Voor algemene ondersteuning staat onze helpdesk te allen tijde voor u klaar
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 34ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Precies het juiste onderdeel gevondenâŠ
Goed onderdeel,snel geleverd,en primaâŠ
Goed onderdeel,snel geleverd,en prima ingepakt omdat het breekbaar was,zeer tevreden
tevreden over de afhandeling
Ook voor een leek te gebruiken
Als je auto zo oud is dat de dealer geen onderdelen meer op voorraad heeft, dan is er gelukkig nog de Onderdelenlijn. Binnen een paar dagen een tweedehands goed werkend vervangend deurmechaniek ontvangen, exact zoals beschreven op de site, en auto weer APK goedgekeurd ð€
Nooit problemen met zoeken en/ofâŠ
Nooit problemen met zoeken en/of bestellen van de gezochte onderdelen. Site werkt makkelijk via kenteken.
Er is snel gereageerd op mijn vraagâŠ
Er is snel gereageerd op mijn vraag naar een onderdeel,de keuze was ruim en de kwaliteit van het onderdeel was goed.Ook was er een goede feedback.
Ik ben erg teleurgesteld over mijnâŠ
Ik ben erg teleurgesteld over mijn ervaring met De Onderdelenlijn.
Op 28 juni 2026 heb ik een onderdeel besteld bij A-Team Automotive via De Onderdelenlijn. Volgens de track & trace is het pakket op 29 juni 2026 aangemeld bij DPD, maar daarna is er niets meer gebeurd. Na contact met DPD kreeg ik te horen dat het pakket nooit door de afzender aan DPD is overgedragen.
Vervolgens heb ik A-Team Automotive meerdere keren geprobeerd te bellen, maar zonder succes. Ook contact opnemen met De Onderdelenlijn blijkt erg lastig. Het is frustrerend dat er geen eenvoudige manier is om hulp te krijgen wanneer een verkoper onbereikbaar is en een bestelling niet wordt geleverd.
Als klant verwacht je dat een platform verantwoordelijkheid neemt en helpt bij dit soort situaties. Tot nu toe zit ik zonder onderdeel, zonder duidelijke informatie en zonder een passende oplossing.
Op basis van mijn ervaring kan ik De Onderdelenlijn helaas niet aanbevelen.
elke bestelling is steeds goed vanâŠ
elke bestelling is steeds goed van prijs en correkt , wel jammer dat niet bij alle verkopers kan betalen met een normale belgiesche bank rekening ,
Super geregeld en goed verpaktâŠ
Super geregeld en goed verpakt verzonden.top
Onderdeel makkelijk gevonden en besteldð
Snel binnen! En als nieuw
Snel binnen!
Onderdeel was goed verpakt en echt in nieuwstaat!
Ondanks dat dit de enige was in heel nl in het zwart, (alle zonnekleppen van de gangbare modellen Qashqai zijn wit/creme)
Ook nog eens zeer scherp geprijsd
Aanrader!
Deze website zit goed in elkaar enâŠ
Deze website zit goed in elkaar en brengt de zoekende partij snel in contact met de aanbieder. Inmiddels zo diverse onderdelen kunnen vinden.
Ik kreeg 5 of meer aanbiedingen van â¬20âŠ
Ik kreeg 5 of meer aanbiedingen van â¬20 tot ⬠100. Die van 420 was perfect. Zelfs de goede kleur.
Handige praktische site
Handige site. Makkelijk zoeken.
Onderdelen goed omschreven.
snelle levering van het juiste artikel.
Prima bedrijf heb er een goede ervaring mee
Bij Relder parts een gordelspanner gekocht. Prima bedrijf en snelle levering. Als ik weer eens iets moet hebben zou ik weer naar Relders gaan.
bestelling precies zoals omschreven
bestelling precies zoals omschreven, snelle levering en correcte afhandeling ,
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ