Motorkompagniet Danmark ApS レビュー 433

TrustScore 5段階評価の4.5

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Motorkompagniet hjalp med at transportere min nye el bil hjem fra Tyskland! Bilen blev hentet i Tyskland og leveret til synshal efter eget valg uden nogen som helst problemer i Hillerød. Ovenikøbe... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Min oplevelse med Motorkompagniet Det har været en utrolig besværlig og omstændelig proces at få en bil hjem fra Tyskland gennem Motorkompagniet. Jeg fik sjældent svar på mine... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Fantastisk god service. Ingen ventetid ved telefonen. Bad om en vurdering onsdag eftermiddag, og kunne hente en nummerplade dagen efter. Tak til Stefan og Hjalte for en super god kontakt, hvor der he... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Som utrolig tilfreds kunde, vil jeg gerne rose Motorkompaniet Danmark ApS, for deres dybe engagement i netop afslutte sag om privat import af personbil. Jeg blev vejledt og rådgivet hele vejen igenn... もっと見る

企業情報

1. 輸出入会社
  2. 自動車市場
  3. 車両手続代行業者

当該企業による記述

Hos MotorKompagniet får du hurtig og sikker beregning af registreringsafgift for din drømmebil fra udlandet. Med flere års ekspertise tilbyder vi fast pris og omhyggelig rådgivning, så du nemt kan gennemskue indregistreringens omkostninger. Vi håndterer prisforhandling, papirarbejde og hjemtransport, sikrer en gnidningsfri proces og står for alt fra første kontakt til bilen er klar med danske nummerplader.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち3の評価

Dårlig oplevelse – men de tog ansvar bagefter

Min oplevelse med Motorkompagniet

Jeg fik sjældent svar på mine mails og måtte konstant selv ringe for at følge op.

Allerede i starten opstod der en misforståelse om, at bilen var solgt. Det viste sig ikke at være tilfældet – fair nok – men jeg fik ingen besked. Først da jeg selv ringede, fik jeg information, hvilket forsinkede processen med to dage.

Selv på et simpelt spørgsmål som leveringsdato, fik jeg først svar, da jeg truede med at gå til en konkurrent.

Jeg fik ingen information om, hvordan betalingen til den udenlandske forhandler skulle foregå, og måtte igen selv tage kontakt for at få klarhed.

Senere blev jeg endda ringet op og bedt om at sende dokumenter, som jeg allerede havde fremsendt.

Firmaet virker professionelt udadtil, men min oplevelse er, at det blot er en facade. Serviceniveauet har på ingen måde stået mål med prisen, og jeg har aldrig tidligere oplevet en så ringe kundehåndtering.

Jeg kan på baggrund af min oplevelse ikke anbefale Motorkompagniet.

Opdateret d 17/09-2025

Efterfølgende er jeg dog blevet kontaktet af Motorkompagniet, som har undskyldt for forløbet og beklaget mange gange. De har også forsikret mig om, at det ikke er sådan, de ønsker at drive forretning, og at de vil rette op i fremtiden. Desuden har jeg fået mit importgebyr refunderet.

Det ændrer ikke på, at min oprindelige oplevelse var dårlig – men det tæller positivt, at de tog ansvar bagefter og forsøgte at gøre det godt igen.

2025年9月15日
自発的なレビュー
Motorkompagniet Danmark ApS ロゴ

Motorkompagniet Danmark ApS からの回答

Hej Per,

Vi har mange tilfredse kunder og sætter en ære i at levere et ordentligt stykke arbejde. Det ærgrer os derfor oprigtigt, at vi i denne sag ikke levede op til det serviceniveau og den kvalitet, vi normalt stræber efter – og som vores kunder med rette kan forvente.

Vi har derfor valgt at tilbagebetale importgebyret som et led i at tage ansvar for forløbet. Samtidig glæder det os, at bilen trods alt kom hjem til aftalt tid, og at du i sidste ende blev glad for bilen.

Vi tager din oplevelse meget alvorligt og har allerede igangsat interne tiltag, så vi fremover kan sikre en mere tydelig kommunikation og en mere gnidningsfri proces for vores kunder.

Vi håber at få muligheden for at hjælpe dig igen og vise det serviceniveau, vi normalt står for.

De bedste hilsner
Motorkompagniet

5つ星のうち5の評価

Motorkompagniet hjalp med at…

Motorkompagniet hjalp med at transportere min nye el bil hjem fra Tyskland!
Ovenikøbet blev bilen afhentet 2 uger før tid!
Kæmpe ros til Stefan for hans hurtigere svartider på både mail og telefon! Super god service hele vejen!

2024年12月3日
自発的なレビュー