Jeg er helt vild med konceptet - at man kan "handle lokalt" og stÞtte lokale og virksomheder i konfliktramte omrÃ¥der. Alene det fortjener en masse stjerner! Derudover sÊlger warfair virkelig lÊkre... ãã£ãšèŠã
Jeg er glad for varerne, som altid har en fantastisk kvalitet. Men desuden er det dejligt, at kÞbet tjener et godt formÃ¥l. Lad mig isÊr anbefale de tÞrrede mango chips fra Burkina Faso. De kan ers... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
I have been getting my Yemeni coffee from warfair for a long time now. I was worried about the quality when they changed the roastery but I shouldnât have. My boyfriend and I got different beans and... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har nu igen igen kÞbt nye forsyninger fra warfair. Nok fÞrst og fremmest fordi jeg der kan fÃ¥ varer af meget hÞj kvalitet. Men selvfÞlgelig ogsÃ¥ fordi jeg gerne vil stÞtte mennesker, der er r... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kvalitetsvarer kan komme fra alle afkroge af verden. Men når krig og konflikt rammer et område, er der få, som tÞr handle med de lokale familier og virksomheder. Hos warfair handler vi for fred. Vi har allieret os med de dygtigste lokale landmÊnd og virksomheder i konfliktramte lande. Sådan sÞrger vi for, at du kan nyde produkter i verdensklasse og gennem handel give et bidrag til fremgang og fred.
Svinemosevej 7 , 3670, VeksÞ Sj, ãã³ããŒã¯
- mail@warfair.org
- warfair.org
Fremragende service
Virkelig godt koncept, varer af hÞj kvalitet og rigtig god service.
Et hÞjniveau produkt fra Syrien
Hurtig levering af et hÞjniveau produkt - super sÊbe fra Aleppo i Syrien.
Altid godt hos warfair.
Hurtig levering og tak for at gÞreâŠ
Hurtig levering og tak for at gÞre noget for sårbare rundt om i verden.
Utroligt fedt koncept
Topkvalitet med god smag i munden
Topkvalitet med god smag i munden - stort og interessant udvalg af gode sunde varer, og samtidig giver man folk i krigsramte lande, isÊr kvinderne i fx Afghanistan, en mulighed for at skabe et liv med indtÊgt. Vild smag i snackpakken!!!
glÊde og tilfredshed.
glÊde og tilfredshed.
god information om varerne.
hurtig levering.
super fast delivery
Hurtig levering, god kvalitet
Hurtig levering, fantastiske varer i hÞj kvalitet. Dejligt når man så samtidig stÞtter et godt formål.
Hurtig ekspedition!
Handel med lande i konflikt.
Varerne er af hÞj kvalitet og er indkÞbt i lande i konflikt. Handel med lande i konflikt giver landet vÊrdighed.
Good way to support war torn country.
Good way to support war torn country.
Fast delivery.
Good marketing and packages.