䌁業情報

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Toppen-upplevelse!

Limited-rundan "julens smaker" var en vÀldigt trevlig matvandring! Jag har Àven testat andra matpromenader tidigare men upplevde att Moveats app och upplÀgg fungerade vÀldigt smidigt jÀmfört med konkurrenter.
JÀttekul att alla i sÀllskapet kunde gå in och rösta i appen på de restaurangerna som var med.
Fick också bra hjÀlp av kundtjÀnst eftersom jag glömt boka en vegan-biljett till en i mitt sÀllskap, superb!
Hittade en ny favorit-restaurang som jag kommer fortsÀtta besöka.

2025幎12月6日
5぀星のうち5の評䟡

Kul och annorlunda matupplevelse

Jag hade en superfin upplevelse med Moveat! Det Àr verkligen ett roligt sÀtt att umgås på. Man får promenera runt, testa nya restauranger och rÀtter man kanske aldrig hade hittat annars. Portionerna var av varierande storlek och efter åtta smakstopp var man definitivt mÀtt och nöjd.

Det var också gott om tid att hinna till alla stopp, vilket gjorde att allt kÀndes avslappnat. Extra kul att man kunde lÀgga upp rutten precis som man sjÀlv ville och ta det helt i sitt eget tempo.

Kort sagt: en avslappnad, social och riktigt god upplevelse. Rekommenderar varmt till alla som gillar mat och vill göra något annorlunda tillsammans!

2025幎12月6日

Vad Àr idén?

Vad Àr idén? Som matintresserad vill man gÀrna testa sju stÀllen på en dag. Så långt kÀnns konceptet klockrent. Men något har gått allvarligt snett. De matrÀtter som serverades hade inte en skolmatsal varit stolt över att stÀlla fram. På alla stÀllen var det trångt och ofta var personalen allt annat Àn serviceminded. Inget ont om dem. De har sÀkert blivit satta i andra rummet liksom de stackars lÀttlurade kunderna.
SjÀlvfallet förstår jag att anledningen Àr att Moveats enda affÀrsidé Àr att få ut så mycket pengar som möjligt genom att köpa in så mycket billig mat som möjligt från restaurangerna. Så lurad man kÀnner sig nÀr man romantiserat bilden av Moveats koncept. Jag trodde Moveat erbjöd restauranger en möjlighet att vÀrva nya kunder genom att servera god mat med ett vÀnligt bemötande. Nu vet jag att jag aldrig kommer att prova Moveat igen, aldrig rekommendera Moveat och tyvÀrr, aldrig besöka de stÀllen Moveat lett in mig på igen. Tragiskt!

2025幎11月29日

Undvik Moveat

Vilken miss! Slöseri med pengar och tid. MÃ¥nga restauranger stÀnger en viss tid vilket gör att man knappt hinner med alla restauranger. Man har betalat för att att gÃ¥ pÃ¥ 7 restauranger pÃ¥ 5 timmar vilket Àr omöjligt dÃ¥ resturanger slÀnger ut ”moveeat” kunder pÃ¥ en viss tid. Detta Àr för att restauranger har restriktioner. Vi kunde endast sitta i 7minuter innan vi blev utslÀngda.

2025幎11月29日

Var och Ã¥t i Göteborg i November 2025

Var och Ã¥t i Göteborg i November 2025 och det var det absolut sÀmsta matupplevelsen jag har varit med om, köer inga sittplatser och stressigt. Men det var dock sjÀlva maten som var det absolut vÀrsta, vissa rÀtter bestod av ett torrt bröd med lite sallad pÃ¥, skulle tro att max priset pÃ¥ nÃ¥gra av rötterna var 5-10 kr, 😡🀮

2025幎11月22日

Hela konceptet Àr stressigt

Hela konceptet Àr stressigt. RÀknade lite på det, och vi hade i snitt ca 20 minuter per stÀlle, efter det blir man bortförst då det bildas köer och dylikt. Hade inte ens tid att dricka upp vinet eller ölen man satt och njöt med. Den kÀnslan Àr inte så trevlig nÀr man lagt pengar på att sitta dÀr. Inte en upplevelse jag rekommenderar. Ska tillÀgga att de inte skriver om matrÀtter innehåller diverse allergier heller, man måste verkligen fråga vid varje stopp. Jag fick i mig nötter trots att beskrivningen var tydlig (utan nötter) - var svårt att få kontakt med kök pga av den stressiga miljön så valde att lita på det som stod på appen. - ett misstag.

2025幎11月22日
5぀星のうち1の評䟡

VÀldigt dyrt för vad man får

VÀldigt dyrt för vad man får. Maten höll inte förvÀntad kvalitet och ingen dryck ingår. Pratade med några restauranger och vi som kund betalar nÀstan 100kr per stopp men av detta får restaurangerna bara 22kr (25kr ink moms). Det ska tÀcka mat, extra personal, disk osv. De går minus.

2025幎9月6日
5぀星のうち2の評䟡

Det gÞr vi ikke igen

Det gÞr vi ikke igen

Konceptet lÞd super hyggeligt, men det er på ingen måde pengene vÊrd.
2 af ‘retterne’ var eksempelvis virkelig triste ‘serveringer’ fra Street food.
Ærgerligt, nÃ¥r det sÃ¥ nemt kunne ha’ vÊret en god oplevelse og kommende tradition.

2025幎9月13日

Uselt

Upplevelsen/ tjÀnsten vi betalade för var långt under förvÀntningarna. Stressigt fick stå på de flesta av stÀllena på en av de sex annonserade stoppen blev vi avvisade. Svagt bemötande av kundtjÀnst och utebliven kompensation. Uselt, vi kommer inte gå på fler matrundor.

2024幎8月31日

Vi blev vÀldigt besvikna

Vi blev vÀldigt besvikna. Konceptet går ut på att man går till ett antal olika resturanger och får smakprover. Det marknadsförs med att man sjÀlv avgör i vilken ordning man besöker de olika stÀllena. I reklamen sÀgs att man har fyra timmar på sej. I verkligheten hade en restaurang bara EN TIMME nÀr vi kunde komma, en annan bara två timmar. Ytterligare två restauranger erbjöd tre timmar och bara två av de sex stoppen tog emot under alla fyra timmar. Vi fick stressa runt, vi kunde inte lÀgga upp rutten efter vad vi ville Àta eller i vilken ordning vi ville gå. TvÀrtom, vi fick lÀgga upp rutten utifrån vilket tidsfönster vi var vÀlkomna, en rÀtt åt vi gående på trottoaren. EfterrÀtt fick vi Àta mitt i allt ihop. Rekommenderas INTE

2024幎8月3日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ