企業情報

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Vi har varit på Matmilen flex i…

Vi har varit på Matmilen flex i Göteborg den 11 april Tycker du om skolans potatisbullar, äta rätter som kostar 40 kr på restaurangen men du har betalt 100 kr via Matmilen är detta något för dig.
Spice Kitchen stänger kl 17 och Shotsluckan öppnar kl 18 inte ens tiderna stämmer.
Sorry men det finns så mycket annat roligt att göra i Göteborg 545 kr.
Ni restauranger som är med detta är inte en bra reklam

2026年4月11日
5つ星のうち1の評価

Inte bara har Matmilen den absolut i…

Inte bara har Matmilen den absolut i särklass sämsta servicen gentemot sina kunder, de levererar verkligen absolut ingenting av klass. Om man uppskattar att köpa förvirrade vandringar, äta på papptallrikar hos krögare som inte har någon aning om vad som förväntas, jag då är Matmilen något för dig. Vill du istället ha resultat, ett bra koncept och en trevlig kundtjänst, ja då ska du istället vända dig till Moveat

2025年5月17日
5つ星のうち3の評価

Gick matmilen Stockholm city

Gick matmilen Stockholm city.
Började riktigt bra med riktigt god mat på sensum. Förväntan blev hög.
Gick vidare till vinfolket som var en helt underbart litet ställe med fantastik personal, så ribban låg högt. Sen dök det.
Tråkigt på Urban deli. Sen italiensk tråkig pizza restaurang. Sen totala katastrofen på en urusel ramen restaurang som jag hellre skulle betalt för att slippa. Men fick avsluta på fantastiskt trevliga restaurangen bar nordic. Så totala upplevelsen blev helt klart godkänd . Men för matmilens egna bästa uteslut Kimli ramen som var en svettig lunch restaurang som det inte ens fanns sittplatser på

2026年2月7日
5つ星のうち5の評価

Matmilen

Jättetrevligt! Bra restauranger med lagom promenadavstånd. Hade önskat att samtliga restauranger erbjudit fler dryckesalternativ i samband med Matmilen

2026年2月7日
5つ星のうち2の評価

Ångest milen

Tanken är god, man träffar ny människor eller har roligt sällskap, men av 6 restauranger bara 2 som håller måttet , dem andra var ett skämt, till och med förolämpning mot gästerna . SOS för matmilen Jönköping 15 november 2025

2025年11月15日
5つ星のうち2の評価

Vi var på matmilen flex i Göteborg men…

Vi var på matmilen flex i Göteborg men tycker att flera av restaurangerna inte höll måttet (Masala kitschen, Värmlandsgatan. Wadmans vinbar).
Vi gillade Mercado Mexico
Tyvärr kom vi 10 minuter för sent och fick därför inte äta på Spiceroom.
Konceptet är kanon men vi förväntade oss intressanta restauranger som vill sälja in sitt ställe med intressanta mat teasers. Vi tycker de kunde göra ett bättre urval och längre tid.

2025年11月8日
5つ星のうち5の評価

city Stockholm flex.

Vi tog matmilen city Stockholm flex.
Fem olika restauranger. Den på Centralen var helt klart tråkigast. Bäst var Secreto. Vi tycker det var precis lagom långt att gå och blev fint bemötta på alla ställen. Ett tips är att verkligen starta kl 14. Annars blir tiden knapp! Jättekul koncept som vi garanterat gör fler gånger!

2025年8月23日
5つ星のうち1の評価

Oseriöst företag som lurar kunderna

Total katastrof då vi köpt värdebevis genom upplevelse.com och sedan omvandlat dessa till biljetter hos matmilen. När upplevelse nu gått i konkurs menar Matmilen att våra biljetter är ogiltliga, trots att transaktionen mellan oss sedan länge är klar och eventuella tvister ska stå mellan matmilen och upplevelse.
Otroligt oseriöst företag som ändrat sina villkor efter detta och försöker på alla sätt slingra sig ur situationen utan att behöva betala en krona. De ändrade till och med datumet för evenemanget enbart för att de som köpt värdebevis via upplevelse inte skulle kunna gå. Undvik detta företag till varje pris.

2025年8月11日
5つ星のうち4の評価

Matmilen i Borås 14 juni 2025

Vi gick Matmilen i Borås 14 juni 2025 och vi är jättenöjda med de ingående restaurangerna och maten som serverades. Det skulle ha varit sex restauranger enligt annonsen, men det var bara fem, men då med dubbla smakportioner på en av restaurangerna istället.
Följande restauranger och mat (per person) ingick:
Taco bar (en fylld taco)
Cyrano (ungefär en fjärdedels pizza plus lite sallad och god sås)
Benne pasta (generösaste smakportionen, man fick välja mellan tre sorters skålar med färskpasta; det var med champinjoner, pesto eller bacon)
China Town (två smakportioner; den första en vårrulle med jätteräka och en bit friterad kyckling, den andra smakportionen var mer generös med kycklinggryta och ris)
Borås Masala (liten bit kött i curry/mangosås med ris).
Portionerna på restaurangerna var alltså smakportioner, inte en hel måltid, det måste man förstå när man ska köpa detta. Vi blev väldigt väldigt mätta ändå! Jättebra service och trevlig personal på alla ställen och kul att småsnacka lite med andra som också gick samma promenad. Det var säkert 30-40 pers som gick promenaden i Borås. Enda anledningen till att jag inte ger fem stjärnor är att arrangören RP eating inte kunde ge besked om vilka restauranger som skulle ingå förrän tre dagar innan Matmilen skulle gå av stapeln.

2025年6月14日

Det är 5 st MINUS

Det är 5 st MINUS. Skippa matmilen vad ni än gör.
Det var kö på alla restauranger och ingen stans att sitta.
Det var samma mat på tre av ställena kyckling och för vego svamp.
Fick stå på trotoaren och äta.
Maten var slut på nästa ställe.
Tyvärr totalt kaos.

2025年6月14日

SCAM FÖRETAG

Köp inte matpromenad från upplevelse.com det är en scam!! Har fått tag på matmilen kundtjänsten två gånger utav säkert 10 försök. Första gången sa hon Rebecca att det finns absolut platser till 24/5 och hon ”bokade” in oss till det datumet. Sen nån vecka senare frågar ja om vilka restauranger och vilket område osv, då svarar hon ”detta är helt nytt för oss vi har inte hunnit få ihop restauranger ännu” och sen nu slut på svar. Sämsta kundtjänsten och servicen jag varit med om. Hur kan man sälja något som inte ens existerar??? Lär aldrig få pengarna tillbaka heller eftersom man inte ens får svar.

2025年5月22日
5つ星のうち4の評価

Trevlig dag

Vi gick matmilen i Göteborg och hade en härlig dag! Maten var av varierande kvalitet, från en skål pommes på Brewdog till vällagad fiskgryta på Wadmans. Det är lagom små smakportioner, man är varken hungrig eller övermätt på hela dagen. Det hade varit ett lyft om sista stället man besökte bjudit på efterrätt, nu fick vi istället börja och sluta med tacos. Värdet för de deltagande restaurangerna ligger, förutom att få presentera sig för presumtiva gäster, väl snarast i att sälja en massa dryck. Vi två lade en bit över tusenlappen på (mestadels alkoholfri) dricka.

Rekommenderas kanske framför allt som kul sätt att hänga med folk man gillar, men också som sätt att upptäcka nya restauranger. Räkna dock inte med att restaurangerna som regel tar i för att servera sitt allra bästa, är man ute efter en kulinarisk toppupplevelse ska man nog göra nåt annat. Men det är ju rimligt givet priset!

Kan också tillägga att kundservicen från matmilens sida varit helt utan anmärkning, de har svarat snabbt och hjälpsamt i samband med bokning och när vi undrat något.

2025年5月3日
5つ星のうち1の評価

var på matmilen 25/1 i Stockholm city…

var på matmilen 25/1 i Stockholm city otroligt dåligt meningen är ju att man ska gå runt på olika restauranger så vi hamnade på ett foodcourt på tre restauranger av totalt 6 restauranger trång och eländigt.
Enbart tråkigt har påpekat detta med noll resultat och som man ser i tidigare omdömen inte en reaktion från Rebecka. Innan ni bokar detta kontrollera vilka restauranger som man tagit in. För detta är mer en lurendrejeri än ett seriöst eventbyrå.

2025年1月25日

Sämsta kundservicen

Bokade smidigt via Upplevelser.com men när jag sen skulle omvandla mitt värdebevis visar det sig att Matmilen.info har en riktigt usel kundservice i mailkontakten.

Rebecka borde jobba med något annat än kundkontakt, där man slipper vara behjälplig och svara på frågor.

Rekommenderar upplevelser.com men inte Matmilen. Inte lyckats omvandla mitt värdebevis än, men återkommer om jag gör det. (Y)

2024年9月26日

レビューの対象になっている企業の方へ