Nezret er en meget behagelig underviser, der får dig til at slappe af, samtidig med at du lÊre at kÞre korrekt. Man kan altid få en god snak om alt og ingenting. Varm anbefaling herfra.
En dygtig trafikskole med 2 meget hjertevarme kÞrelÊrere. De er fleksible, effektive og glade, sÃ¥ man bliver altid mÞdt med et smil, sÃ¥ man gÃ¥r derfra bÃ¥de klogere pÃ¥ kÞrsel, men ogsÃ¥ gladere end man... ãã£ãšèŠã
Anbefaler varmt Mozarts trafikskole. Nesret og Engin er begge super gode, tÃ¥lmodige og grundige kÞrelÊrere. Teorien bliver forklaret og sÃ¥ man er perfekt forberedt til prÞven og de er meget fleksible... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Med mere end 20 års erfaring i branchen ved vi hvad der virker. Det skal ikke vÊre surt at få et kÞrekort. Hos Mozart trafikskole lÊgger vi vÊgt på at du lÊrer det du skal, samtidig med at du har det sjovt. Hvis du har spÞrgsmål til forlÞbet kan vi hjÊlpe dig
Enghavevej 166 , 2450, KÞbenhavn SV, ãã³ããŒã¯
- Info@mozartstrafikskole.dk
- mozartstrafikskole.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
KÞrekort uden stress
Anbefaler helt klart denne trafikskole
Teori undervisningen fra Engin var rigtig god og gjorde at jeg bestod teoriprÞven 1. forsÞg, og begge kÞrelÊrere Engin og Nestret er mega venlige. Jeg kÞrte med Nestret og det har vÊret en meget god oplevelse med sjove snakke men stadig professionelt og lÊrerigt og takket vÊre ham har jeg endelig fÃ¥et mit kÞrekortð
Vil klart anbefale mozarts trafikskole til dem der overvejer.
Rigtig god hjÊlp og vejledning fraâŠ
Rigtig god hjÊlp og vejledning fra start til slut og virkelig behagelige selv når man lavede fejl. Rigtig godt forlÞb. Klar anbefaling her fra
Jeg har haft en virkelig god oplevelseâŠ
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med min kÞreskole! Jeg har netop bestået min kÞreprÞve, og det skyldes i hÞj grad den fantastiske undervisning og stÞtte under hele forlÞbet.
Underviseren var super dygtig, tålmodig og god til at forklare tingene, så man fÞlte sig tryg bag rattet fra start. Der var altid en god stemning, og jeg fÞlte mig godt forberedt både til teori og den praktiske prÞve.
Jeg kan klart anbefale denne kÞreskole til alle, der vil have en seriÞs, tryg og god oplevelse. 5 stjerner herfra!
Kan klart anbefale Mozarts trafikskole.
Kan klart anbefale Mozarts trafikskole.
KÞrelÊreren Engin er virkelig sÞd og tålmodig, teori undervisningen er grundig og forståelig. Bestod både teoriprÞven og kÞreprÞven på fÞrste forsÞg, på baggrund af den fantastiske undervisning fra Engin.
Anbefaler varmt Mozarts trafikskole
Anbefaler varmt Mozarts trafikskole. Nesret og Engin er begge super gode, tålmodige og grundige kÞrelÊrere. Teorien bliver forklaret og så man er perfekt forberedt til prÞven og de er meget fleksible ift. hvornår kÞretimerne kan ligge, så det er nemt at få til at passe med arbejde eller studie. 10/10 herfra.
Rigtig god kÞreskole og kÞrelÊrer
Rigtig god kÞreskole med klar og forståelig teoriundervisning. KÞrelÊreren var super flink og professionel, og jeg bestod både teori- og kÞreprÞven i fÞrste forsÞg. Er meget glad for mit valg og kan klart anbefale dem.
Nesret er en rigtig flink og godâŠ
Nesret er en rigtig flink og god kÞrelÊrer!
Alt gik meget smooth og nemt.
Kan varmt anbefales.
Fantastisk sted
Fantastisk sted, lÊrene er super sÞde og imÞdekommende, og lÊre en tingene ned til mindste detalje.
Jeg lever med adhd men tros min diagnose har Mozart trafik skole hjulpet mig med at få mit kÞrekort. De har plads til en hver.
Vil Þnske man ku give flere stjerne for så haved de fået 10
En varm anbefaling
En varm anbefaling. Du lÊrer alt du skal vide, og mere til. GÞr dig selv en tjeneste og vÊlg Mozarts Trafikskole.
Og kÊmpe tak til Engin, for at vÊre en mega cool kÞrelÊrer.
Rigtig god kÞreskole
Rigtig god kÞreskole. Kan klart anbefales
Super forlÞb med kompetente undervisere og god forberedelse!
Jeg havde et rigtig godt forlÞb hos Mozarts Trafikskole! Teorien var overskuelig og relevant, kÞretimerne var trygge og kompetente og jeg fÞlte mig godt forberedt til kÞreprÞven. Jeg kan varmt anbefale skolen!
God teoretisk undervisning med ordenligâŠ
God teoretisk undervisning med ordenlig gennemgang af elevens spÞrgsmål. God vejledning til og under kÞrsel.
Tusinde tak for hjÊlpen (ogâŠ
Tusinde tak for hjÊlpen (og tÃ¥lmodigheden) Nesret! Efter 5 Ã¥r igang med kÞrekortet pÃ¥ en anden nytteslÞs kÞreskole, var det bedste at skifte over til dig. SÃ¥ tÃ¥lmodig og altid til stede nÃ¥r man har brug for det mindste! Takket vÊre dig bestod jeg kÞreprÞven i sidste uge ð
Hjertevarm kÞreskole
En dygtig trafikskole med 2 meget hjertevarme kÞrelÊrere. De er fleksible, effektive og glade, så man bliver altid mÞdt med et smil, så man går derfra både klogere på kÞrsel, men også gladere end man kom. Jeg var fÞrstegangserhverver og det betyder mange fejl. Men min kÞrelÊre Engin var rolig og tålmodig, og sagde gerne tingene - mange - gange uden skÊld ud. Alle disse ting gjorde, at jeg fÞlte mig tryg under min kÞrsel, ikke fÞlte mig dum, og dermed fik et rart forlÞb. Stor begejstring og kÊmpe anbefaling herfra :)
Kan ikke anbefale denne her kÞreskole nok
I dag har jeg bestÃ¥et min kÞreprÞve â og det fÞles fantastisk! Det har vÊret en lang og udfordrende rejse, isÊr efter en turbulent start hos en anden kÞreskole, hvor jeg desvÊrre ikke fik den rette undervisning.
Heldigvis skiftede jeg til Engin, og det gjorde hele forskellen. Han er en yderst kompetent og engageret kÞrelÊrer, som virkelig forstår at formidle stoffet på en tryg og pÊdagogisk måde.
Engin fokuserer ikke kun pÃ¥ at gÞre dig klar til selve kÞreprÞven, men pÃ¥ at gÞre dig til en dygtig og ansvarlig bilist i det hele taget. Han er tÃ¥lmodig, venlig og motiverende â prÊcis det, man har brug for i et kÞrselsforlÞb.
Jeg kan varmt anbefale ham!
Jeg tog kÞrekort pÃ¥ Mozarts trafikskoleâŠ
Jeg tog kÞrekort på Mozarts trafikskole og havde Engin som kÞrelÊrer. Engin er super fagligt dygtig, behagelig og god til at sikre at du fÞlte dig tryg bag rettet fra fÞrste tur. Han forklarer alt i ÞjenhÞjde og giver sig god tid til at sikrer at du forstår trafikken
Udover at vÊre en rigtig dygtig kÞrelÊrer, er han også en rigtig rummelig person og gjorde det altid hyggeligt at vÊre både til teori og sidde bag rettet. Du vil altid får en smil med på vejen, når du vÊlger Mozarts trafikskole!
Tak for de mange gode kÞreture!
Super god kÞreskole :)
Super god kÞreskole :)
Jeg havde Engin som kÞrelÊrer. Engin er en virkelig dygtig og tÃ¥lmodig kÞrelÊrer, der altid sÞrger for, at man fÞler sig tryg bag rattet. Han holder altid sine aftaler og er super engageret i, at man bliver en god og sikker bilist. Jeg bestod teoriprÞven i fÞrste forsÞg og kÞreprÞven i anden â alt takket vÊre Engins gode undervisning.
Kan helt klart anbefales.
Not serious man,l loose the licenseâŠ
Not serious man,l loose the license because the day of the teori he bring an other car to me because heâs car was broken. Donât go there ð¡ð¡
Super god kÞreskole
Super god kÞreskole . Nezret er en fantastisk teori\kÞrelÊrer som er meget venlig og altid i godt humÞr. SeriÞs omkring sit arbejde, og overholder altid sine aftaler. Jeg bestod min teori og kÞreprÞve i fÞrste forsÞg takket vÊre NezretŽs ekspertise og lÊring.
Kan varmt anbefales.