レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Arrow knipperlicht besteld.. in eerste instantie geleverd met defect glaasje. (Schuld van de bezorgdienst denk ik). Na 1 mail +foto direct een nieuwe verstuurd gekregen. Dit noem ik nou eens top... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Een hele verbetering qua turbulenties rond de helm en een vermindering van geluid. In het begin wel even zoeken en testen voor de juiste stand, maar eens in de goede positie, kilometers plezier. Door... もっず芋る

䌁業情報

1. バむク ショップ

圓該䌁業による蚘述

Online shop voor motoraccessoires, motoronderdelen en motorkleding. Met de eenvoudige zoekfuncties snel je gezochte producten kunnen vinden en na aankoop een no-nonsense service.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 24ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Een koppelingskabel bestesteld bij

Een koppelingskabel bestesteld bij mPartz,Na een week niet binnen. Geen Track &Trace dus kan niet kijken waar het pakket is en of het wel verstuurt is. Het bedrijf reageert niet op Email en ze zijn telefonisch niet bereikbaar.
Liggen waarschijnlijk te pitten daar bij MPartzzzz

2026幎8月3日
mPartz.nl ロゎ

mPartz.nl からの回答

Jammer om te lezen dat je bestelling nog niet is bezorgd. Via de gemailde tracking is te volgen dat deze morgen (dinsdag) wordt bezorgd.

Zoals we per e-mail hebben geantwoord, is de uiteindelijke bezorgsnelheid afhankelijk van PostNL. Helaas hebben wij geen invloed op eventuele vertragingen tijdens de bezorging.

Je geeft aan dat je geen e-mails (geen tracking en antwoord) hebt ontvangen. Controleer voor de zekerheid ook even je spambox, omdat onze berichten daar soms terechtkomen.

We begrijpen dat het vervelend is als je op je bestelling wacht en hopen dat deze alsnog snel wordt bezorgd.

Arrow knipperlicht besteld.

Na 1 mail +foto direct een nieuwe verstuurd gekregen.
Dit noem ik nou eens top service en knipperlicht goede kwaliteit

2026幎7月15日
5぀星のうち3の評䟡

Vergane glorie

Het heeft over het algemeen wat je nodig hebt. Maar wat een hopeloos ouderwetse site en service. Het is alsof ze het al 15 jaar wel prima vinden zo. Een site vanuit begin jaren 2000. Talloze mails over bezorging, die ook stilstaat net als de website. Rare buttons op het scherm. Geen slim algoritme dat de gebruikerservaring verbetert. Nee, het was 2010 bij de laatste update en het was wel best zo. Geld stroomt een beetje binnen. De concurrentie die niet stilstaat snoept beetje bij beetje de klantbasis op en dan wanneer ze wel actie willen ondernemen, wanneer ze dit door hebben, is het te laat.
Aflopende zaak als je het mij vraagt

2026幎6月17日
5぀星のうち5の評䟡

Pro-actieve service, goede kwaliteit onderdelen & snelle bezorging

Meerdere onderdelen voor mijn motor uit 1999 bij mPartz kunnen bestellen van goede kwaliteit en voor een schappelijke prijs. 1 van deze onderdelen bleek echter niet op korte termijn leverbaar omdat deze niet voorradig was bij hun leverancier. Na mailcontact hierover hebben ze een alternatief voor mij gevonden waarna de onderdelen snel bij mij zijn bezorgd. Ook werd er snel gereageerd op mijn mails. Erg goede service dus!

2026幎5月8日
5぀星のうち5の評䟡

Sw motech tassen set snel en compleet geleverd

erg blij met mijn snel geleverde tassen, complete set met tassen en ook de afstand assen met bevestiging. Deze kleine zwarte bevestiging blijft op je motor. Bij een reisje klik je daarin de afstands assen en daaroverheen schuif je de zijtassen. Werkt top. Bij mijn korte kentekenplaathouder heb ik nog wel een probleempje met knipperlichten. Met originele kentekenplaathouder en knipperlichten zal het goed passen. Met waterdichte binnenhoezen. Top set

2026幎2月10日
5぀星のうち5の評䟡

Prettig shoppen voor de bike

Alles wat ik nodig heb is op voorraad en bij twijfel stuur ik een mail. Daar krijg ik snel reactie op en advies en de bestelling is de volgende dag binnen. Het sleutelen kan beginnen. Bij de bevestiging van de bestelling van remschoenen staan nog wat tips om goed en veilig te monteren. Niet dat ik het niet wist maar geeft toch zo'n "oh ja, da's waar" reactie.

2025幎10月16日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス